Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Teikmanis: Krievijai ir svarīgi, lai vēstures jautājumi to nepazemotu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Vai Teikmanis VID uzrada ari summu,kuru sanem no kremla?!
Janis
J
Manu vectevu "atbrivotaji-krievi" nosava tadel ka tas negribeja atdot viniem vienu cuku. Tas nekaunigais-vectevs to gribeja paturet savai gimenei. Ar to pietika lai sanemtu lodi. To stastija vecmamma. Krievi teiks,provokacija.
brr
b
Hm, par vēsturi un to kādai tai jābūt (pārrakstīt, nepārrakstīt utt) spriedelēt gatavi daudzi. pašiem vēsturniekiem varētu būt gana jautri. gluži kā mikrobiologiem, fiziķiem, ķīmiķiem un citu zinātņu nozaru pārstāvjiem dzirdot neprofesionāļus apspriežam profesionālus jautājumus.
zex
z
pēc traukmaņa teiktā jāsaprot,....ka dullais ross dusmīgs uz spoguli,ka tas nepareizi rāda pazemo,.... VAŅKU
oze
o
Izlasiet Marta Lāra teikto Latvijas avīze par šo pašu tēmu un pamācieties no igauņu Valstsv;ira!
rozālija
r
16. marts latviešu tautai ir CERĪBU Diena, jo 1944.g. 16. martā ziemeļu frontē satikās ABAS latviešu divizijas / 15. un 19. / lai cīnītos pret krievu armijas ienākšanu Latvijā, un Latvijas republiku no jauna neokupētu -PSRS - kā1940. gadā! Varbūt kādreiz tālā nākotnē arī krievu karavīrikara spēkosies pret ķīniešu armiju Harbinas apkaimē...vai kur citur... Bet vēsture ir tāda kāda tā ir, un ir jāprot atvainoties par pāri nodarīto. Tikai tad var gaidīt cieņu un piedošanu. Ne agrāk!
Anna
A
Malači latvieši. Priekš kam zaudēt laiku, mums ir jāmāca prātu Krievijai. Jo tie pat nevar noziedznieku sodīt lojāli. Pie mums jau tā nav. Visi noziedznieki ir brivībā un vēl mēģinā pārvaldīt valsti, vai drīzāk aizpildīt savu maku. No kurienes dzima tādi cilvēki mūsu zemē. Nē, laikam, citplanetiešu iebrūcēji. Pavisam nezina dzīvi uz zemes, tāpēc arī runā visu kaut ko. Dombrovskis izteica nevis savas domāa, bet izlasīja to ko viņam bija nosūtīts. Latvijā nav sodīts neviens zaglis,kas izlaupīja valsti 90. gados un turpina laupīt tagad. Viņu vārdi ir visiem zināmie, augstie amati arī. Bet Latvija tie ir nenosodami. Krievijā darbojas likums - jā zaglis jāsēž cietumā. ASV Meldrok arī ir nosēdināts uz 150 gadiem un Krievija nav izteikusi iebildumus. Bet, lai inerce neietekmētu un Latvijas zagļi likumā sākt ieskaņot un formulēt kāda slikta un zempapēža tiesa ir Krievijā. Un vai nav labāk apskatīt vispirms kas notiek pašu valstī un kadas ir tiesas un tad mēģināt ieskatīties kaimiņam? Kāmis ir sava repertuārā: ar lietu nav pazīstams ar, pat lēmumu nav lasījis. bet murmina pārliecinoši pēc pasūtījuma "Šeit nav nekādu šaubu "!!!??? Bija tādi kas nav lasījuši Solžeņicina grāmatas,bet nosodījusi tos? Tomēr nav tē ko brīnīties: kalps ieskaņoja tekstu, kura ir uzrakstījis saimnieks ... Interesanti. Kāda būs Krievijas reakcija? Šeit jums arī ir Zatlera vizītes Maskavā atbalss - pat mājienus uz attiecību uzlabošanu ar Krieviju - amerikāņiem pārtrauks ļoti izlēmīgi!
AD
A
Domāju, ka tāds "diplomāts", kā Teikmanis ir apkaunojums jebkurai tautai.
Dido
D
Esam uzzinājuši, kas svarīgi Krievijai. Paldies Teikmaņa kungs. Man gan likās, ka tas būtu jāpastāsta kādam Krievijas diplomātam, bet, labi. Vai būdams Latvijas aizstāvis, varētu mūs informēt arī par to, kas Latvijai ir svarīgi.
Evija
E
Protams, varbūt pārveidosim vēsturi, lai tikai Krievija neapvainojas?
Juhans
J
Lai otru nepazemotu nāksies pazemot sevi.
Ha ha :))
H
Ak tā? Solžeņicins gan rakstīja, ka par sliktiem darbiem ir jākaunās tad, kad tos dara, nevis tad, kad par tiem sāk runāt.
daunitis
d
Vai tad ir vēl kādas ilūzijas? Padomju vara Latvijā nekad nav kritusi.
kapec kapec
k
visaas dezinformacijas vietnes tiek reklameti krievijas spiegi,vai tas tapec,ka joprojam nav patiesi briva Latvija?
cine
c
Par kadu pazemosanu iet runa? Vai tad patiesi vestures faktu atzisana ir kadas valsts pazemosana? Kapec tad Vacija tiek pazemota par to,ka ta uzbruka Krievijai un citam valstim? Kapec tad Vacija un vaciesi tiek ikdiena pazemoti par to ka kads ir savis zidus?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas