Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Tērbatas iela vēl nav Šlesera privātīpašums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un
u
Kada vajadziba veidot gajeju ielu, kur nevar iestadit koku aleju? Ja iestadis, kur izbrauks atras palidzibas mashinas vai veikalu prechu piegades mashinas? Visbeidzot, kur izbrauks Shkeles atkritumu vedeji? Daudzstavu majas, shaura iela, solinjus nav kur nolikt. Pareizi teica Shkele: par vietnieku - vislielako kretinu jaliek! Shleseram pasham maja Jurmala, i tur priedes izcirta, specs nelaimigais.
micu-biši
m
auto biedribas prezidents tagad ir Nagla kungs!! tas pats tulin izkartos atri sev piemerotu biznesinu terbatas ielaa un kopaa ar sleserovski dziedas kopejaa kretinu korii.
pielidejs
p
vai Jomas ielai netalu ir gajeju Vecriga? vai varbut Jomas ielai tuvumaa briest jauns gajeju projekts- krastmala?? Jaa, Jurmalaa tiesam ir tik intensiva un sarezgita satiksme, ka Jomas iela jaatdod automasinam! Doma ar galvu, ja piesauc piemerus, Slesera draudzin!
unikums!
u
kaa var valsts virs (!!) pateikt, ka - sabiedriskā apspriešana ir formāla!!???? tas tacu ir vistiesakais splaviens sejaa visiem iedzivotajiem-veletajiem! Klajakaa neciena! Jus te pakladzinat, bet es tapat jusu maaju parvietosu... Dzeks taa aizravies, ka tas vienkarsi parada, ka vins zin, ka arii velesanas ir formalas... par iepirkuma konkursiem vispar nerunajot. Jaa, jebkuraa cita valsti vins pec tada teksta butu politiskais liikis!!
kasparsf
k
Ja aptaujātu autovadītājus un uzņēmējus tad arī caur vērmanes parku un gar Brīvības pieminekli vajadzētu atļaut autotransporta kustību!
lno
l
Ikviena laba ideja, ja to ierosinājis Šlesers, ir jānorok?
anglosaxis
a
Protams, ka auto - moto biedrības prezidentam ir jābrēc, ja atņem kādu gabaliņu, kur līdz šim varēja braukt ar auto. Tas ir līdzvērtīgi Abrenes atdošanai. Vairums līdz šim brēca, ka Rīgas centrā vispār vajadzētu atteikties no auto, bet tagad, kad runa iet par vienas ielas daļu - gluži pretēji. Un tikai tāpēc, ka par to ierunājies ļaunais ŠLESERS...
Lelle
L
Tas djebila domā, ka visa valsts un tās kase ir viņa privātīpašums. Ko var darīt, ja cilvēks slims ar Napoleona sindromu, bet vēl slimāki tie, kas par tādu balso! Arī JL ir galvas saspieduši...būtu nu turējušies mazākumā, nevis šitos bandītus valdībā vilkuši.
lasītājs
l
Varbūt slēgsim Jomas ielu Jūrmalā? Kam tā vajadzīga??? Jautājums retorisks. Uz Jūrmalu pat speciāli brauc pastaigāties pa Jomas ielu. Gājēju ielas ir daudz kur, un tās ir vajadzīgas. Tērbatas iela būtībā ir strupceļš. 1. trolejbuss var braukt arī pa Brīvības ielu un nogriezties Ģertrūdē. Tas ir mans viedoklis šajā aptaujā. Esmu PAR gājēju ielu!
cepumu paciņa
c
Tas jau ir smieklīgi, ka pe Vecrīgu automašīnas var vizināties gandrīz vai kā tik ienāk prātā, bet, lūk, Tērbatas iela tagad būs kājāmgājējiem. Pilnīgs jēgas trūkums... Kāpēc kājāmgājēju iela nevarēja būt, piemēram, Alberta iela, kuru vismaz tūristi apmeklē?
susļiks
s
Tas darbinieks, kas vizuāli tik ļoti atgādina Augustu Eduarda dēlu Vosu, būtu ļoti smieklīgs, ja nebūtu tik bīstams. Uz jēlo nespējnieku un paštaisnās Sarmītes fona viņa spekulanta spējas atrast sistēmas vājās vietas vienā otrā lumpenī var arī sastapt auglīgu augsni. Par Tērbatas ielu. Tā ir kārtējā afēra. Vispirms, tu, tuklais darboni, daved līdz kondīcijai krastmalas promenādi! Aber nē. Un tik nāk ideja pēc idejas, pusratā padarītas lietas viena pēc otras, kā sēnes pēc lietus. Nekas nav pageigts līdz galam, kā tāds apkakājies bērns - davai tik, un davai, un vēl un vēl... Pavisam resns paliksi!
!
!
Šlesera apsēstība ar lielveikaliem kā pievienotās vērtības radītāju nu ir iebuksējusi absurdā priekšlikumā. Piekrītu autoram - autoritārisms ar vārdu eiropeisks absolūti nesaderas. RD partijas ir tikai vēlētas amatpersonas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas