Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Tiekoties ar Dombrovski, britu premjers slavē Latvijas nodokļu sistēmu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Reizrēkins
R
Lielbritānijā ir progesīvā nodokļu sistēma ,neapliekamais minimums ir 300 GBP Nodokļa likmes Lielbritānijas gadā GBP 0% 0-3.440 20% 3.440 -37.400 40%37,401-150.000 50%150.000 + Latvijā mēnesī 0% 0-45 ls 44% 45ls +
Bambaks
B
Līdēji parasti riebjas visiem.
Bambaks
B
Tas nozīmē tikai vienu- nodokļu, nodevu un sodu celšana Latvijā turpināsies ar jo briesmīgāku sparu. Aizjūras onkulis lācīti ir paslavējis, un siltais Briseles beņķis arvien tuvinās dūšīgajai pēcpusei. Yess!!
nesaprotu
n
Mazohists vai idiots?
  • 2
  • 1
standzinieks
s
Patīkami dzirdēt uzslavas no tik lielas valsts vadītāja. Vēl viens apliecinājums tam, ka Latvija ir uz pareizā ceļa. Tie, kuri komentāros noliek mūsu valsts vadītāju, ar to parāda tikai savu zemo kultūras līmeni un būtībā pazemo paši sevi, jo Dombrovskis- tiešām īsts valstsvīrs un godavīrs- pārstāv valsti, bet valsts esam mēs, tās iedzīvotāji. Vainot valdību pie sava slinkuma un neizdarības ir nožēlojami. Ko šie vaimanātāji ir paši izdarījuši, lai dzīvotu labāk?
vēlētājs
v
BRAVO - Valdim Dombrovskim, - labākajam premjeram Latvijas vēsturē.
Tāpēc ,ka ...
T
...mums ir pats labākais Ministru prezidents ES : ...Latviju joprojām pamet tās pilsoņi ...(kopā jau aptuveni 400 000 ).... ...es un mana ģimene joprojām cīnāmies par izdzīvošanu Latvijā ...savādāk es to nevaru nosaukt ... ...tāpēc , ka Latvijā ir vislabākā valsts 'PĀRVALDE pasaulē...
Briti cēla Kamerōns nojauks
B
Kopš otrā pasaules kara beigām briti nojauca barjeras, būvēja kopējo tirgu un Eiropas savienību. Tagad viens populists solās to visu nopostīt un iedzīt britus atpakaļ aplokā. Ir gan cilvēkiem īsa atmiņa.
Bambaks
B
Nez kāpēc Lielbritānijā nodokļus no tādiem ienākumiem, kādi ir Latvijas vidējā alga, nemaz neiekasē, jo uzskata par ubaga grašiem. Latvijā nav samazināts PVN pārtikai. Lai Kamerons mēģina ieviest šādu sistēmu pie sevis, tad nekavējoties norausies no arodbiedrībām un lidos no amata!
Kas
K
Varbūt kāds nesaprata - tas ir slavenais britu melnais humors :D
edgars
e
Šī paššavināšanās nav saprotama pilnīgi. Dombrovskis ar saviem pakalpiņiem šogad mēgina iznīcināt Latvijā zinātni.Pat labiem zinātniekiem ar pasaules līmeņa darbiem finansējums ir nulle! Kur skatās ES !! Man ir milzīgs kauns par šādu vasts vadītāju. Van nu viņš ir stulbs vai nelietis.
citāts
c
grafiti mākslinieki rakstīs uz žogiem: pieliksim bikses, bet Marstrihtas kritērijus izpildīsim! Uz saviedriskām celtnēm jāuzliek arī uzmundrinoši plakāti: "Slava kapitālistiskā darba triecienniekiem!" un "Ieviesīsim eiro paātrinātos tempos", bet darba kolektīvi aicinās valdību "panākt lai Latvija būtu pirmā vietā it visās jomās". Krastmalā soļos manifestācijas ar transparentiem "Atbrīvosimies no latiem!" "Mums nevajag 1918 gada nacionālistu ieviesto valūtu", "Lats=slikti, eiro=labi", bet īpaši aktīvu biedru grupa tribīņu priekšā dedzinās latus no saviem makiem.
mazais
m
kāds iztapīgs un paklausīgs smaidiņš mūsu memmesdēliņam!!!!
Nu ja!
N
Lācītim ieliktas jaunas baterijas. Britiem labākas baterijas.
  • 3
  • 1
Ko viņš meklēja Latvjā patiesībā?
K
Politologs Andris Sprūds spriež, ka britus nevilina Eiropas federālisma ideja un viņi tagad meklē sabiedrotos šajā neformālajā Ziemeļu savienībā. Zīmīga nianse – no foruma dalībniecēm tikai divas valstis atrodas eirozonā. Nozīmīga sastāvdaļa sarunās noteikti būs atvēlēta ekonomikai. «Kamēr Vācijas uzņēmēji, matiem plīvojot, joņo uz Krieviju, briti šobrīd sāk pārorientēties uz Āziju – Ķīnu, Indiju. Par to liecina arī D. Kamerona nesenā vizīte bijušajā kolonijā, stāsta O. Skudra. Izmantošanas vērtas viņiem varētu šķist arī Latvijas ekonomikas saites ar Baltkrieviju. Līderu sanāksme un britu līdera ierašanās vērtējama arī kontekstā ar gaidāmajām vēlēšanām Lielbritānijā, kas faktiski būs referendums par palikšanu vai izstāšanos no ES.
s
s
...dombrovska nākamā darbavieta - SVF...kur vēl izpildīgāku ierēdni atradīs...
aizbraucējs
a
"Tiekoties ar Dombrovski, britu premjers slavē Latvijas nodokļu sistēmu" - ja Kamerons pat domās pamēģinātu izpildīt kaut ko līdzīgu, kā lācēns izpildīja latvijā, viņš no rīta pamostos miris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas