Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Tiesa piektdien lems, vai paturēt Vaškeviču apcietinājumā

Rīgas apgabaltiesa piektdien, 18.februārī, slēgtā sēdē lems, vai Finanšu ministrijas (FM) Nodokļu un muitas administrēšanas politikas departamenta direktora vietnieku Vladimiru Vaškeviču paturēt apcietinājumā, informēja tiesas kancelejas vadītājs Ingars Sprukts.

Apgabaltiesai būs jālemj par drošības līdzekli Vaškevičam, jo viņš pārsūdzēja Rīgas pilsētas Centra rajona tiesas lēmumu, ar kuru nolems amatpersonai piemērot apcietinājumu.

Ja arī apgabaltiesas lēmums būs Vaškevičam nelabvēlīgs, viņam pēc vairākām nedēļām būs tiesības atkal vērsties Rīgas Centra rajona tiesā ar lūgumu pārskatīt drošības līdzekļa - apcietinājuma - nepieciešamību.

Jau ziņots, ka Rīgas Centra rajona tiesa Vaškeviču apcietināja 2.februārī, kad Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) bija viņu aizturējis.

Saskaņā ar KNAB sniegto informāciju FM amatpersona aizturēta par kukuļdošanu lielā apmērā - vairāk nekā 50 tūkstošiem eiro, lai Valsts ieņēmumu dienesta amatpersona pienācīgi neveiktu amata pienākumus kontrabandas apkarošanā, nodokļu samaksas kontrolē un nekonstatētu pārkāpumus pret konkrētām personām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līderība pozitīvā nozīmē ir ārkārtīgi svarīga

Par to, kādēļ sestdien jāpieceļas un jāaiziet nobalsot par personībām, kas iespējami efektīvāk spēs pārstāvēt Latvijas intereses Eiropā, vēsturnieku Gati Krūmiņu intervē Agnese Margēviča

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas