Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Tiesa pieņem izskatīšanai žurnālista prasību par Zatlera atbildību par dēla braucienu uz čempionātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Papa
P
Bērnam mamma atļāva pabraukāties ar tēta transportu.
Papa
P
Latvijas politiķiem īpaši pazemojoši skaitās: - iet pa ielu kājām; -braukt ar sabiedrisko transportu; -iepirkties lētajos lielveikalos; -ēst lētajās ēstuvēs -stāvēt rindā.
Nu
N
ja UK un Zviedrijā (cik man ir zināms) politiķi iet mierīgi pa ielu vai izmanto velosipēdus un nejūtas pazemoti, kas Latvijai vainas? Te taču ir demokrātiska valsts. Tautai ir visas tiesības zināt, kāpēc prezidenta bērns izklaidēs braukalē ar valsts autotransportu!
hunk
h
Jūs taču negribēsiet, lai latvieši mūžam pa trekno gadu muklāju mīcītos? Reiz taču jāsāk mācīties un laboties. Un kāpēc gan lai valsts vadošie nepabraukātu sabiedriskajā transportā un un nepastaigātu pa ielām? Vismaz zinātu, kā tauta dzīvo. Citādi viegli nokļūt maldinošā pārliecībā, ka arī citiem dzīve tikpat ērta kā pašiem. Un nevajag te lielīties ar plašām zināšanām par ārzemēs notiekošo - cik valstu tik tikumu. Bet ar no nodokļiem apmaksātām ekstrām politiķiem tieši postkomunistiskās valstis izceļas uz kopīgā fona - vismaz Eiropā.
Paija
P
Nu, Lapsa, malacis par āķīgu jautājumu. Taču Lapsa, Jūs esat pārlieku drosmīgs, tik drosmīgs, ka dažkārt liekas , ka aiz jums stāv kāda aizsargājoša vara....... Lai gan visiem žurnālistiem būtu jābūt drosmīgiem, bet drosmi daudzi no Latvijas žurnālistiem NEPRAKTIZĒ.
LL
L
Viss pārējais, kas šeit rakstīts, ir ļoti jauki un mīļi, bet atļaušos piebilst, ka pasaulē ir maz lietu, ko es neieredzētu vairāk par grozīšanos t.s. smalkajās aprindās.:)
Brīnumzeme
B
ste...as ļiļkas dēlu. Vispār jau Zatlera pat žēl. Lētticīgs un mantkārīgs. Ja šī palien apukšā un izvaro nabagu....tad tādi dēli sanāk, kā kurkuļi.
e.
e
Interesanti, kad smalkās aprindas par kurām raksta žurnālos, un kurās mīl grozīties arī Lato Lapsa, rīko ballītes, tad neko nenoraksta kā reprezentācijas izdevumus? Visi tā godīgi nomaksā nodokļus kā no algas, un no tās naudas tad pērk dzeramos un ēdamos? Neticu! Un kā tad prezidentam, kurš pārstāv valsti 24h, brauciens uz ralliju, kurā ir arī tikšanās ar pilsētas mēru un rallija organizatoriem, var nebūt attaisnotie izdevumi?
.lv
.
Tie visi ir ziediņi, gan jau nogatavosies arī odziņas...
ES
E
tas ir vienkārši apbrīnojami- gan Lato Lapsas, gan viņa piekritēju domāšana. Kā saprotu, tad pareizāk, korektāk utt būtu, ka Valsts prezidents un viņa ģimene braukātu ar sabiedrisko transportu vai vēl labāk ietu kājām. Kā zināms ir noteiktas procedūras- ne tikai Latvijā!- ka valsts augstākā amatpersona un viņa ģimene ir apsargājamas personas, viņiem var pienākties gan apsardze, gan transports, gan arī pieejamas citas iespējas. Taču ja palasa rakstu vai komentārus, tad tā vien šķiet, ka Prezidenta ģimene nav nekas, lai staigā kājām, varbūt tad lai arī dzīvo kur citur? Valsts prezidents- pilī, ģimene kur citur, jo tad jau viņi arī dzīvo uz valsts rēķina, Bet kā var būt tāda aprobežotība saprātā, kad neaizdomājas, ka gan Valsts prezidents, gan viņa ģimene valstī tomēr ir aizsargājami un pastāv kaut kādas robežas, cik tālu var iet. Nu nevar valsts vadītājs braukt ar sabiedrisko transportu, doties kājām kur gan viņa ienāk prātā vai atrasties kur vēlas. ir jāievēro kaut kāda kārtība. Paskatieties uz citu valstu pieredzi- Igaunija, Vācija, Polija u.c.- nu tur arī ģimene ir vērtība un ir lietas par kurām neviens nediskutē- kāpēc brauc ar auto, ārpus darbalaika utt. Tad jau varam kasīties par to, kāpēc Valsts prezidents lieto auto ārpus darbalaika, kaut gan vai kāds vispār ņem vērā, ka viņš arī strādā ārpus darbalaika!!!! Kā atbalstīt basketbolu, tā viss ok, kā braukt ar auto- tā nav ok. Njā, Valsts prezidents varēja braukt ar savu auto, taču ģimenei vajadzēja doties ar sabiedrisko, gan jau viņi kaut kad un kaut kur satiktos. Absurds kaut kāds, paklausities sevī. Nez kāpēc nevienam neinteresē, kā brauca iepriekšējie prezidenti, viņu ģimenes utml., jo tad tas bija NORMĀLI. Taču nu pēkšņi nez kāpēc pie šā prezidenta tas vairs neder un nepiedien, jo redziet, ko viņs iedomājas. Varbūt tad mums vispār valstī nevienu nevajag- ne prezidentu, ne premjeru, ne deputātus? pārvaldīsim sevi vai ļausim lai neizglītoti lapsas mūs nemitīgi vada un vazā aiz deguna un pie katras lietas skrien sūdzēties. Laikam labi maksā, ja var tēlot tādu idiotu.
fantasķika : "Un ko tu,
f
"īstenība » to īstenība 16:21 Uz jautājumu,ko tu lieto,mana atbilde,ka lietoju savu galvu un visiem iesaku,jo viss sākās un beidzās galvā."
ei nu, ei !
e
Lipmana komentars 15:43 Viņš ir sašutis par valdības politiku, kas neesot labvēlīga investīcijām. «Vara novedusi valsti līdz kliņķim. Manuprāt, tā ir augstākā nekaunības pakāpe. Investīcijas ies prom no valsts, kamēr to vadīs neprofesionāļi. Tie, kuri patlaban vada valsti, nemaz nesaprot, kāda tā ir atbildība,» norādījis uzņēmējs" Istenībā JAU TIEŠI LIPMAŅI VISU TO VALSTI VADA, ja dziļāk parok.
kartupels
k
"kapituls 15:30 Lapsam vispār vajadzētu kādu apbalvojumu par visu Zatleru, Lembergu un citu trekno trenkāšanu!" Ir iemesls domāt, ka šitam vīram tie apbalvojumi laikam 100 gadus nav vajadzīgi.
ir gan piekasīgs
i
šmulis pastellējis papuča sulaiņu korpusa šoperīti savas šamres pavizināt - varbūt pat sametās visi un samaksāja šoperīsam par haltūru - VISUR TAK TĀ DARA, a prezadenkts takš IZ TAUTAS, pat vadmalas biksās un pastalās uzstājas un tupeli vecā gadā pār kreiso plecu met - kauls no kaula tak, un visu dara kā visi. ( Nu...... tie čerņas, kas tā nedara, jau nav par pilnu ne ņemami, ne tos kāds ekselencis par pilnu ņem )
TO kargins
T
Vai ta nu tiešām Grostiņš būs augšāmcēlies?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas