Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Tiesa piespriež mātei atdot bērnu tēvam Vācijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Todla
T
Vai tad meiča precoties nezināja, kāda ir sievietes loma islamā? Ko tagad brēc?
milena
m
izņemot čiepu - tauta, vai jūs normāla? kā jūs drīxtat vispār sodīt cilvēku tikai tāpēc, ka viņš kādam noticēja?! Vai tas ir kas slikts? Vai arī visi kļuvuši pēkšņi gaišreģi un, ieraugot kādu arābu, turku vai nez ko - psriedums gatavs. Kāda atšķirība, kādā krāsā ir āda, ticība vai tautība? Kas par ierobežotību.!!! Kauns, tauta! ..... Vīrieši - ja jūs mācētu aplidot sievietes kā to dara arābi, neviena sieviete apkārt neskatītos. Cits jautājums - cik tālu novest attiecības. ... ģimenes lietu ministrija , esmu secinājusi, izvairās no jebkuras problēmas risināšanas. Bravo Skudras kungam. Malacis, patiesi.... Arī varētu pie reizes pievērst īpašu vērību, kas ar bērnu adopciju notiek. Manuprāt, tur arī pilnīgs ārprāts - ja jau reiz runājam par bērniem. Gan, jāpiebilst, tur ir iejauktas vairākas instances, kas par otras darbību nekā nezin un nereti vien rezultāts ir šāds : kamēr instances izkasās savā starpā, bāreņi ir jau izauguši, nevienam nevajadzīgi un .... rezultātus mēs nojaušam .... Valsts? A ko valsts? Tā ir pietiekoši maza, lai buntotu, cik noprotu. Latvieši mēs esam lieli tikai tad, kad kādu aiz muguras ir jāaprunā. Ja jādod prettrieciens - kur nu - dūša papēžos un .... katrs tiek pats ar savu problēmu galā. ... Kauns. Teorētiski mums būtu jābūt drošiem savas valsts paspārnē, bet tā , diemžēl nav. Es nerunāju par nekādām sociālajām garantijām - tikai šis gadījums. Kāpēc Jūs, lielie vīri, beidzot nevarētu uzsākt risināt absurdus? Kauns. Es ticu, ka cilvēki veido likumus. Tiem arī tos jālabo. ... Jebšu jums ir pilnīgi vienalga, kas ar otru notiek, galvenais, ka pašam labi? Turies "irīna". neatdod savu bērnu. nekādā ziņā. Nolīgsti labu advokātu. Pie šķiršanās, ja nemaldos, tiesa nosaka, ar kuru bērns paliek. Labi, ka biji precējusies. Ja nebūtu - būtu smagāk. Tauta - cik noprotu, ir vajadzīgs jūsu atbalsts, nevis cietsirdība un nosodamība. Kādos sūdos cilvēkam ir jāpeld, lai jūs reiz sniegtu palīdzības roku? Vai jums tiešām savi bērni kaut vai nav mīļi? Iedomājaties sevi Irīnas vietā. Kas jums būtu visvairāk vajadzīgs? Ko jūs varētu darīt viņas labā? Galu galā : vai jūs tiešām nekad neesat pieļāvuši kļūdas? Ehhhh, tā ir - kamēr neizbaudi situāciju uz savas ādas - cita nelaime tuva nekļūs. tikai kopā vienojoties mēs varam padarīt itin visu. Varbūt pietiek burkšķēt un laiks ir cīnīties? Es pieļauju, ka vīrieši, kuri miera labad pamet savus bērnus vai arī aiz atriebības vēl "atstāj" otrajām pusēm ne tikai bērnus, bet arī kredītus un nemaksā uzturlīdzekļus, man nepievienosies. Bet sievietes ...
Chiepa
C
man kaut kā mistiski šķiet fakts, ka LATVIJAS PILSONI prettiesiski ir aizveduši no Vācijas un nu tiesa piespriež, ka šo LATVIJAS PILSONI ir jāved atpakaļ uz Vāciju!!!! Man laikam ir kaut kādi uztveres un loģikas traucējumi! šito tok nesaprotu!!!
Tiina
T
Da kaada starpiiba ar ko appreceejaas... Jokainaakais fakts ir tas, ka Latvijas iestaades nemeklee risinaajumus, kaa aizsargaat savus pilsonjus, pat tad ja vinji dziivo aarvalstiis un veel jo vairaak, ja shaadu gadiijumu ir desmitiem. Piemeeram, IIrija aizstaav beernus - savus pilsonjus, pat tad ja vinji ir dzimushi aarvalstnieku - emigrantu gimenees, a latvieshi nee - pliikskinaam acis un smagi puusham.
Valters
V
Tiešām pēdējā laikā ir bieži gadījies dzirdēt, ka sievietes no Latvijas strādājot un dzīvojot piemēram Anglijā, Īrijā, Vācijā, Francijā ir sapazinušās un saprecējušās ar vietējiem (par mūsu vīriešiem gan nekas tāds netiek dzirdēts?). Taču pats dīvainākais ir tas, ka saprecējušās ne jau ar angļiem, īriem, vāciešiem. Bet visu laiku ar kaut kādiem kurdiem, turkiem, irāņiem, pakistāniešiem, afgāņiem un čučmekiem! Prātiņ, nāc mājās! Nu un ko tad viņas grib? Tagad notiek tikai tas, kam jānotiek. Šādas situācijas tad ir pilnīgi likumsakarīgas, iepriekš paredzamas un brīnīties nav par ko.
Edgars
E
Vai, vai, vai... No vienas puses protams žēl cilvēka, ka nu situācija ir tik dramatiska. Bet otras. Vai nav dīvaini? Jau kuro reizi Latvijas zeltenēm atklājas fakts ka, tas cēlais ĀRZEMJU princis nemaz nav tāds princis!!! Ir dzirdēts par desmitiem un laikam jau simtiem tādu gadījumu. Vai tiešām sievietēm pietrūkst prātiņa, lai izdarītu kaut kādus secinājumus? Vai tā ir absolūta nespēja kaut ko mācīties no citu bēdīgās pieredzes?
sēne
s
Irina noticēja Izmaila solījumiem....ja iemīlējies turkā, tad kāpēc bēdz no viņa? Zināji taču, ka tas nav eiropietis, bet musulmanis. Ko tagad? Jāklausa vīram!?
Opaps
O
Kārtējā tralla , nu jāglābj Latv ijai . Žēl tā nevainīgā bērna . Varbūt senču nzeme var palīdzēt tai Irinai , kā nekā ar Vāciju kā cibiņa ar vāku . Tā notiek ka dzīvo citā informatīvā laukā , normāli būtu jāzina kas un kādi ir šie Izmaili .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas