Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Tiesai nodod TP Jaunatnes organizācijas valsts karodziņu lietu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hi-hi
H
Sanervozētie Taukmūļu jaunekļi un jaunavas tagad dragā pa visiem saitiem un drillē savus attaisnošanās komentāreļus. Noteikti zvana cits citam, drebošās balstelēs konsultējoties! Par vēlu! Vēstures mēslainē Jūs jau esat ieslaucīti! Un uz visiem laikiem! Bāziet savas baltās šallītes pagultē!
TRUMPIS
T
Pilsoņi, kas neciena savas valsts karogu ir nožēlojami. Pirms met atkritumu urnā simbolu desmitreiz padomā ko dari. Ja nevari izdomāt kā rīkoties, tad neņem rokā simbolu. Hokeja faniem arī ir savs ētikas izpratnes veids un būtu ļoti labi vienoties kā rīkoties ar Valsts simboliem.
drakons
d
Nepiekrītu, ka papīra karogi ir valsts simbolika. Tā ir kasīšanās un piesiešanās ar politisku mērķi. Bet tāds jau laikam bija raidījuma "Nekā personīga" mērķis. Patrioti atradušies.
Šampēteris
Š
Tādēji jaunieši ilustrēja reformas dziļāko būtību. Vismaz labi, ka sods piespiedu darbs. Daudzi viņus apskaudīs ...
aldis
a
es neaizstāvu TP, bet kaut kadai saprata pazimem un logikai jabut-nav tacu nevienā likumā noteikts kā tiek utilizēta valsts simbolika. piemēram-saplisis karogs,izbalējis karogs? Un kādu sodu man uzliks par to, ka es,budams bez iztikas lidzekliem, noslaucīšu pakaļu ar avīzi, kura būs valsts karoga fotografija ? ja drosības policijaiprokuraturai un tiesai galigi nav ko darīt, tad lai atnak un man izpilda minetu , jo Latvijas valsts izlaupītājus vini nespēj izķert,genocidu izliekas nemanām ! Vai tad bankrotējošai, maksātnespējigai valstij ir arī kāda simbolika ?
NPPIP Viesturs
N
Bet tieši tā, nevar pieskaitīt, jo redz atšķirās otra puse :D Paskaties uz to no vienas puses un tad parādi, ka tādu met ārā! Domāju, ņems tevi priekšā arī par to pašu vienu pusi, jo krāsas tonis un proporcijas ir tādas pašas. Muļķības tas viss ir... Jābūt tomēr konsekvencei tādās darbībās. Ja ir karogs, tad ir karogs, neatkarīgi, kā otra puse izskatās Jūsu minētajā gadījumā, bet karoga standartiem tas ir atbildstoši. Norej tikai tāpēc, ka mūsdienās ir moderni noriet TP.
interesents
i
Interesanti, kur vispār cilvēki lai liek tādus "mazus papīra Latvijas valsts karodziņus" pēc pasākuma beigām?
es
e
Es mīlu šo valsti! p.s. Ja to var saukt par valsti! :)
lamnija
l
Kaut arī man riebjas TP un arī mazie ruksēni TPJO, tomēr šis nav jautājums par kriminālatbildību. Un tas vispār nevar tikt uzskatīts par valsts simbolu. Ja es uz a4 lapas uzzīmēju sarkanbaltsarkanu karogu, bet vēlāk izmetu miskastē - vai arī tā būs zaimošana? Tas ir smieklīgi. Forši, ka tādam perdelim sūdi, bet no taisnīguma viedokļa, protams, absurds.
JoMaJo
J
Hokeja speelees izdotos papiirelus nevar pieskaitiit pie valsts karodziniem, jo tam valsts simbolika tikai no vienas puses lol.
Aviātors
A
Speciāli staigāšu pēc hokeja spēlēm līdzi tiem cilvēkiem, kuri man nepatīk.... Un fotogrāfēšu, ja viņi izmetīs papīra karodziņu. Absurds! :D
Sēkliņš
S
Tas ir smieklīgi! It sevišķi, ja sevi pozicionējošais neatkarīgais žurnālists Ansis Pūpols zināmajā portālā "www.draugiem.lv" raksta, ka jāmet ārā no koalīcijas TP... Izskatās, ka trūkst objektivitātes, lai gan neesmu nevienā pusē... Ja nu vienīgi tajā, lai netērētu valsts līdzekļus šādu lietu dēļ...
normans
n
Latviešu puiku tiesās, tikmēr RD virzās uz Maskavas pusi un viss ir ok?
qwerty
q
Tas ir labi.Vajadzētu vēl kādu paķert interneta portālos

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas