Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Tiesu darbinieki, visticamāk, streikos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Darbinīks
D
Tiesās darbā vajadzētu pieņemt caur Tieslietu Ministriju,atbilstoši iestādes nosaukumam izglītotu, pieprasītam amatam ,parakstīties,ka viņš nes atbildību par savu darbu,jo to var darīt tikai ar atbilstošu izglītibu šīs ietādes,atbildēt par to..,nevis,tiesās izveidot radinieku ķēdi,tāpēc arī notiek,ka viens radinieks sacer,otrs novirza un trešais,aizsmērē pēdas.Īsāk pasakot ,strādā dinastijas...,ko likums neatlauj,nu un...
Vallija
V
Labdien! Vispirms sakārtojiet Valsts iestādes kā tiesas,lai visi strādātu ar izglītību.Jo vēl tāds brīnums,ka tiesnešu palīgiem nav vajadzīga augstākā izglītība,priešsēdētāju palīgiem,kur nākošais etaps ir tiesnesis,bet viņš ir pīrādziņu cepējs,arhivistiem,kancelejas darbiniekiem,bet tulkiem ir vajadzīga,vai nav absurds.Pat par ielslauki ir vajadzīga CV,bet tiesās nē! Kas tur var būt labs,taisa sacerējumus un uz atkārtotību tos viens otra papildina.Kad noved tiesnesis līdz galejībām ar spriedumiem,lēmumiem,advokāts apskaidro kā rīkoties,kur pieteikties,lai rīkotu bada streiku.Domāju,ka tie visi,kuri noveduši citus ar savām putnu smadzenēm līdz tādai situācijai,diez vai šie nenopietnie tiesneši,kuriem nerūp cilvēka taisnība,varētu turpināt šo nopietno darbu,tie ir tie paši ,kuri rīkos streikus . Un kā nevainīgam ciest šos 8- gadus pa tiesām,kura safabricējumi neatbilst patiesībai,jo nav noskaidroti no 3-4 izcelsmes papīru safabricējumi,lai pārtrauktu diskriminēt,kuri varētu būt kādi apmācības materiāli,kad pieraksta vārdus uzvārdus ,jeb pārveido,jo visi šuvēji,pīrādziņu cepēji,10-klasīgie un citas profesijas 2003.gadā cīnījās par darba vietām ,darīja viens otram ,ko vien varēja nodarīt.Pie tam ar jauno programmu bija un ir iespējams pārmest no viena objekta uz otru lietas Nr.,bet pēc tam materiālus aizvest. Vai nav pārdomu laiks ,kuriem tas izdevies ilgi strādāt ar sacerējumiem,nesaprotot situāciju Valstī,savos objektos,un vēl saņemt no Valsts algas.Domāju,ka konkrēti ne viens no tiesām nav apvainots šai rakstā,bet Tieslietu Ministrijai vajadzēja padomāt par tādām varbūtībām,kā minēts.Jo cietušais zina cietušā sāpes,lai vēl ciestu tālāk! Tādā zinā tiesas ir nolaistas,jo maz zina,jeb vispār nezina par tādām lietām,kā {domu nolasītājs,melu detektors,zombe,žučki,drukas kodēšana,dubultīgā druka{nezinu,vai pareizi uzrakstīju,kad rakstīts tā,bet izlasās citādi},ģipnotizēšāna }un citas darbības un priekšmeti ,kā var ietekmēt visu,ko var ietekmēt ...Vai tiešām ne viens neskatās Krievijas programmu,kā tiek vadītas tiesas sēdes,kad kāds norunā nepareizi,parādās parizais video, bet pie mums.kuram lielāks"maujamais",bet kad{usilivajet}to maujamo,ne viens nenovērš,jo nesaprot,bet ir kas dara,jeb dara apsargi,ko viņam bija jāsaprot un jānovērš... Piedodiet,par nepareizo ,jeb nekonkrēto izteikšanos,to izziniet un iemācaties saprast paši,kas notiek Valsts iestādēs un ne tikai ,ārzemēs un Latvijā. Izgītots cilvēks ,kurš ir izgājis armiju,jeb augstāka ranga izglītību ,jeb izgājis "GO " normas,šo situāciju bija jāsaprot ienākot objektā...Pie tam bez "GO"normām un citām apmācībām,kas saistīts ar minēto ,nedrīkstētu strādāt ne policijā,ne medicīnā,ne izmeklētājiem ne prokuratūrā,ne tiesnešiem un tā tālāk,jo tas tik svarīgi zināt,kas tev sēž pie pleca un kādu ļaunumu var nodarīt,pie tam tā stradājot ,aiziet pensijā,kā ne kas nav bijis... Vai tā var būt? Ar cieņu.
Oskars
O
Tie TIESNEŠI ir tīrie STULBEŅI ,jo ja ar tādām IZGLĪTĪBĀM neprot pareizi TIESĀT manai Latvijai tādi NAV VAJADZĪGI tie visi ir Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJI ....!!!!!
dihlofos
d
Pirmais,kas jāizdara tieslietu sistēmā.Visas vecenes un veči pensijas vecumā jāatlaiž.Atbrīvosies vietas jaunajiem un spējīgiem kuri ir ar mieru strādāt par mazāku atalgojumu.
legolas
l
Salieciet cietumos un apsūdziet tos, kas nozaguši ne tikai manu, bet arī Jūsu naudu un tad prasiet naudas pielikumu. par kādām nauda var iet runa ja puse no jums nav spējīga pildīt savu darbu. Tiesnesim ir jābūt ar degsmi sirdī, nevis pusgļēvu dūmiņu padusē
Jukums
J
Interesanta informācija. Par konkrētiem atalgojuma apmēriem gan ziņu nav - līdz ar to, grūti ir kritizēt, nosodīt vai arī atbalstīt. Lai streiko vien - jo beidzot būs precendents, ka organizēta darbinieku grupa spēj iestāties par savām tiesībām. Un labs piemērs visiem - īpaši tiem, kuru atalgojums ir vēl daudz zemāks. Iestāties par savam tiesībam spēj tikai organizēta un pietiekoši izglītota grupa. Varbūt pat nonāksim līdz vispārējam streikam - ja vien cilvēki apzināsies cik svarīgi ir organizēties lai ko panaktu.
hcx
h
Viņi var iesniegt Satversmes tiesā sūdzību. Lai gan, kā mēs zinām, algu nedrīkst samazināt tikai tiesnešiem, bet tiesu darbinieki ir pavisam kas cits.
zvirbulēns
z
Tikai divdesmit ? Jā, nu tā vai citādi, vajag streikot, un tas nozīmē, pieteikt streiku un neiziet darbā, un viss, pa ielām nav jāstaigā, dziesmas nav jādzied!
Oda Meloda
O
Latvijā algas vajag tikai policistiem,skolotājiem un mediķiem- to dzird desmit reiz dienā.Pārējie (pārdevējas, celtnieki,šoferi,sētnieki,rūpnīcu strādnieki, laucinieki un visi citi) var badā nosprāgt, jo NE REIZES nav dzirdēts, ka viņi tiktu pieminēti, vai, ka par viņiem kāds kādu vārdu aizliktu. LATVIJĀ IR TIKAI SKOLOTĀJI,POLICISTI UN MEDIĶI!!!
Vāvers Ritenis
V
Tas ir jādara ar steigu, jo redzēju, ka viena tiesas darbiniece bija pakritusi uz ielas - aiz bada.Tiesu darbinieki saņem algā tikpat cik miljoni Āfrikā un Āzijā un viņiem no tās algas iznāk knapi rīsu sauja dienā, bet no bada uz ielas pakritušai, pat tā neiznāca.
Lelle
L
Labāk lai izmēž savu kūti no smirdīgiem, korumpētiem lopiem un tad domā par algu pielikumu.
Andris
A
ES,pat nejutīšu,ka šie kurkuļi izmirs.
bezdarbnieks
b
Un ko lai saka bezdarbnieki, kuriem pabalsti beigušies, bet darbu atrast ir neiespējami, bet soc. palīdzība tiek liegta, jo likumi nav nabagu pusē?
KLM
K
Ja streikos, tad tās naudas būs vairāk? ................................................... .............................. Protams, vairāk - ja streiko brīvdienās - samaksas tarifs dubultojās !
ahoij
a
Man nesilts ne auksts no viņu streikiem, tā darba kvalitāte ļoti zema, jo korupcija tiesās ir saugusi kā nezāle un vairs nav izravējama -ar kombainu nepietiks, laikam jāsmidzina roundaps:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas