Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Titavs pārliecināts par Zatlera neveiksmi amata saglabāšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
No malas
N
Nevar saprast, kāpēc tā tiek intesificēta visādu caurkritušu pojoliņu tik masveidīga uzstāšanās. Viens pēc otra murgo savas stulbās pasaciņas. Mani pārņem šausmas, iedomājoties, kāds ārprāts būtu, ja ievēlētu Sudrabu. Pēc tam visi vaimanās pēc Zatlera.
Armands
A
Nebūs!
būs Pabriks!
b
Zatlers savu padarīja un paldies. Sabiedrībai vajadzīgas jaunas asinis. Viens no reāliem variantiem ir Pabriks. Ja Dombrovska valdība jāsaglabā, tad pie tik impotenta Ārlietu ministra kā Kristovskis prezidentam jābūt ārlietās kompetentam un Pabriks tāds ir.
zj
z
Interesanti, kāda roka vada šos pusizglītotos zēnus, kā Titavs, Liepnieks, Rungainis & Co, kuri mēģina cilvēkiem kaut ko pasniegt it kā no visgudrības augstumiem. Laiku palaikam paši arī dabū pa asti, bet visu laiku tomēr noturas virs ūdens. Un turklāt, šiem zēniem, neko kārtīgi nedarot, netrūkst līdzekļu vairāk kā pārtikušai dzīvei. Interesanti...
Laima
L
Prezidentes Sibīriju izgājušajiem rādīja pirkstu pie deniņiem, prezidentes laikā pirmo reizi Latvijas vēsturē tika aplikts žogs apkārt Brīvības piemineklim un leģeonāri netika laisti nolikt ziedus, prezidente Latviju bija izvēlējusies par atbalsta pkāpienu, lai ieliktu dibenu SNO augstajā krēsla, ārzemju specdienesti sašifrēja, kas šī par putnu...prezidenta vizinājās pa pasauli kā tūrists un dzīvoja vislepnākajos hoteļos,tērējot milzīgas nodokļu maksātāju naudas, prezidente ar savām dužkām, piem, kažokzvēru, laka vīnus par pārsimts latiem pudelē un konjaku par tūkstoš latiem un rija ikrus, laikā kad tauta gāja strauji uz leju....kamēr kažokzvērs nodzērās... Atver nu acis plašāk un paanalizē situāciju!!! Tev vienkārši trūkst faktu.
Pelēkais Vilks
P
Bilde gan laba! Titavs tverts nopietnās pārdomās iegrimuša filosofa pozā. Norūpējusies sejas izteiksme, saspringta grumba starp uzacīm. Tai pat laikā izlaidies pa ādas imitācijas dīvānu demonstrējot pārliecību, pāri stāvēšanu un pat zināmu nevērību pret nožēlojamās valsteles sīkajām problēmām.
mjā
m
ak nabadziņš tas titovs.
Emma
E
Pasaules brīnumi! Bija Oranžs,oranžo manifestu taisīja,bet tad ielīda alā un klusi tina politisko (net;iro) kamoli;nu un vajadzības dēļ kļuva par zaļo,jo bail par tām siles balsīm,bet tad pēkšņi pārvēršas par ...zilo,jo grib būt simpātisks arī šiem.Nu visai spilģtas īpašibas,kādas piemīt HAMELEONIEM.Piekrītu Tītava kunga viedoklim.
Patiesībā gan
P
Zatlers pats solījās neiet parakstīties par latviešu valodu ,tad uz ko viņš līdz ar to aicina tautu? Vai uz krievu valodas valsts valodas statusu?
tantiņa
t
Un ko tad iesaki? Āboltiņu, kura pa kaktiem mēģina sarunāt sev atbalstu? Un par Čeveru tev galīgi atmiņa pievīlusi - Ulmanis viņu nominēja, bet Saeimas balsojumā pietrūka vienas balss.
vilis
v
Es gan tik pesimistisks nebūtu!
OOO
O
......ja nav ko labu teikt...nav ko muti dzeseet...... skaties TITAV, uz sevi.......
fin
f
paldies dievam, ka Zatlers nenokrita līdz Vīķes līmenim.
Igors
I
Tītava kungs ir īsts latvietis - viņu nekad nav apmierinājis pašreizējies stāvoklis -vienmēr vajag kaut kādu revolūciju ! Kāpēc viss nevar notikt mierīgi , balstoties uz pašreriz sasniegto ?
JB
J
Ingūna Sudraba, diemžēl, arī nav tas iedvesmojošais-harismātiskais tips. Frizūre varbūt sāk līdzināties VVF, bet citos aspektos - Sudraba ir faktiski pretstats VVF, absolūti nav domātāja, ir sausā teicamniece, un ko viņa vispār apjēdz no ārlietām? Bēdīgi ja vienīgie "cienīgie" kandidāti mums Latvijā ir Zatlers un Sudraba. Bēdīgi Latvijai. Varu saderēt: ja ievēlēs Sudrabu, pēc 1 gada, ja nē ātrāk, viņa jau visiem būs apnikusi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas