Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Topošā valdība sola izglītības reformas un ekonomikas stiprināšanu. Deklarācijas pilns teksts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haralds
h
un tagad galvenais: 107. Veiksim visaptverošu izglītības satura reformu vispārējā izglītībā, lai nodrošinātu skolas beidzējus ar nepieciešamajām prasmēm dzīvei zināšanu sabiedrībā. pietrūkst paša galvenā! izglītībai jābūt ar garantiju! depu†ā†i ar apskaužamu vieglumu jauc kW ar kWh, miljõnus ar miljardiem, lumudurē, ka Nātrja Hlorīds ārkārt sprādzienbīstama viela un izteikties neprot ne inosrāņu valodās, ne dzimtajā. un no šhitādas tautas saimniecības specialis†u, īpaši no depu†ā†u neizglītotības, cieš tautas saimniecība. galu galos, kāda jēga izglītošanās faktu apliecinošam dokumentam, ja absolventam gauži ar zināšanām un saprašanu! ar izglītības dokumentiem plātās visu dzīvi - jebitovoi tehnikai, kuru lieto dažus vai dažus desmitus gadu, ir garantija, bet izglītībai nav! tad nu vajag arī izglītībai garantiju un lai skolas labo savu brāķi un apmaksā skādi, kura brāķa dēļ cēlusies!
haralds
h
88. Lai samazinātu riskus, KURUS ieslodzītie rada sabiedrības un cietumu personāla drošībai, un uzlabotu ieslodzīto veiksmīgas resocializācijas izredzes, uzbūvēsim jaunu cietumu Liepājā. 135. Sekmēsim veselības tūrisma kā eksportspējīgas nozares attīstību, pilnveidojot pakalpojumu piedāvājumu, TAJĀ skaitā attīstot kurortoloģiju. "tai skaitā" OK kolokviālam, bet ne dokumentam. 120. ... Attīstīsim sadarbību ar diasporĀM akadēmiskajās un zinātniskajās institūcijās visā pasaulē. un diasporas valstīs, akadēmiskajās un zinātniskajās institūcijās [/arī] diasporu cilvēki. un tagad galvenais: 107. Veiksim visaptverošu izglītības satura reformu vispārējā izglītībā, lai nodrošinātu skolas beidzējus ar nepieciešamajām prasmēm dzīvei zināšanu sabiedrībā. pietrūkst paša galvenā! izglītībai jābūt ar garantiju! depu†ā†i ar apskaužamu vieglumu jauc kW ar kWh, miljõnus ar miljardiem, lumudurē, ka Nātrja Hlorīds ārkārt sprādzienbīstama viela un izteikties neprot ne inosrāņu valodās, ne dzimtajā. un no šhitādas tautas saimniecības specialis†u, īpaši no depu†ā†u neizglītotības, cieš tautas saimniecība. galu galos, kāda jēga izglītošanās faktu apliecinošam dokumentam, ja absolventam gauži ar zināšanām un saprašanu! ar izglītības dokumentiem plātās visu dzīvi - jebitovoi tehnikai, kuru lieto dažus vai dažus desmitus gadu, ir garantija, bet izglītībai nav! tad nu vajag arī izglītībai garantiju un lai skolas labo savu brāķi un apmaksā skādi, kura brāķa dēļ cēlusies! 120. Veicināsim Eiropas Savienībā un Ziemeļeiropas reģionā virzītu akadēmisko mobilitāti, arī likumā palielinot minimālo ārvalstu studējošo īpatsvaru un minimālo citu Eiropas Savienības valstu akadēmiskā viespersonāla īpatsvaru. Attīstīsim sadarbību ar diasporĀM akadēmiskajās un zinātniskajās institūcijās visā pasaulē. un diasporas valstīs, akadēmiskajās un zinātniskajās institūcijās [/arī] diasporu cilvēki.
Vārds
V
<< Atbalstīsim pasākumus ārvalstīs dzīvojošo tautiešu politiskai un pilsoniskai līdzdalībai un iesaistei Latvijas ekonomiskajā un kultūras dzīvē, izglītībā un zinātnē. >> Õ - tātad gaidu, kad man pa pastu pienāks ielūgums no Zinātņu akadēmijas ar konkrētu summu, kas piešķirta pētījumiem? Vai arī runa ir tikai par viesizrādēm, kuŗās galvenās lomas spēlētājs top aicināts pats vēl piemaksāt vairāk vai mazāk kulturālai publikai par tās neviltoto interesi?
booo
b
Un kaut kā neesmu redzējis, ka leģionāri un viņu atbalstītāji aurētu un apsaukātu to histērisko apgraizīto baru?
es'i
e
2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls. Tanī pašā gadā notika vēl viens skandāls-atkal Jūrmalā un atkal Saskaņas Centrs! 2005.gadā Jūrmalas domē ievēlētais Igors Dreija(SC) un vēl trīs citi Saskaņas centra deputāta kandidāti - Sergejs Zikins, Valentīna Sprukta un Valentīna Staško tiek turēti aizdomās par vēlētāju uzpirkšanu 2005.g. notikušajās Jūrmalas domes vēlēšanās.
sprota
s
Jā, jā , atdodiet Iekšlietu un Tieslietu ministrijas Lembergam!
kapēc
k
Jūs zinat, kas ir "PIRAMĪDA"? tAS IR TAD, KAD UZVĀRĀS TIKAI TIE, KAS "AUG
lannis
l
Vai, vai - kāda bēda! Kā tad citas kūrortpilsētas (Palanga, Pērnava) ir varējušas bez tā "viļņa" iztikt un nav izputējušas? Dzenīt, nedzen te demagoģiju.
Nu,Nu,neputrojas!
N
Varbūt varat arī izpildīt tautas lūgumu, Nil un mister 20%, pamest Rīgas domi uz neatgriešanos?
Naivais
N
Tieslietu ministrija mokas ar notaru biznesu un tiem privatiem testamentiem,kur var izkrapt NĪ . Iesaku uz visiem privatajiem testamentiem likt visu autoru pirkstu nospiedumus,jo sanemot pases tie jau ir.Pirkstu tintē un uz testamenta -redzams kas to testamentu parakstijis-primitivi,bet drosi.
aprila tezes
a
Nu pirmas klases līmeņa sacerējums.
modris
m
dzīvnieki
skolnieks
s
Braucu prom.
Vai
V
135. Sekmēsim veselības tūrisma .. attīstību .. nevajadzētu kaut kā akcentēt sekstūrisma piedāvajumu? Sadarbības partneris gan neesmu, bet savu padomu nekad neliegšu.
inkvizitors
i
Demogrāfiskās situācijas uzlabošana, ģimenes dzīves kvalitāte un sociālais nodrošinājums Kad? Pēc cik ilga laika?? Kāds nodrošinājums??? Pensionāriem laikam peni zobos, nesagremojamu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas