Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

TP un LPP/LC apvienības līdera lomu uzņemas Ulmanis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Margarita
M
Cik nožēlojami!!! Vai tiešām šķēlem un šleseram iet tik švaki,ja jāķerās pie šādiem līdzekļiem....smieklīgi,lai nebūtu bēdīgi....Par prezidentu tu Gunti tiki daļēji uzvārda dēļ,daļēji tāpēc,ka nebija ko ievēlēt, nu tāds kompromisa variants,nejau tāpēc,ka Tu būtu kautkāda ievērojama personība.Viekārši ''Rumpītis no sadzīves pakalpojumiem'' un viss.Nu vēl komunistiskās partijas biedrs....jo tad kad Tevi vēlēja ,arī lielākā daļa bija kompartijas biedri,nu protams bijušie....pats skumjākais visā šajā jezgā ir tas ,ka AŠ izmanto slimu cilvēku ar progresējošu atmiņas trūkumu,ko pats arī atklāti nodemonstrēja televīzijā,ka daudzko neatceras.Vai Tev ,kurš nes Ulmaņa uzvārdu,kautkas ir pietrūcis?Valsts Tev ir nodrošinājusi pārtiķušu dzīvi,ko vēl Tu gribi sasniegt?Par maz naudas....? Un domā,ka Tu biji tautā mīlēta persona?Daudzi sen Tevi ir aizmirsuši.Atgriezies pie sava īstā uzvārda Rumpītis,kas nemaz tik slikti neskan,un nevienam šķēlem Tu nebūsi vajadzīgs.CIK NOŽĒLOJAMI......
Влад
В
Урла наверное хотел, что бы все мероприятия в Латвии проходили на языке сраных оккупантов?
Влад
В
Нашли кого назначить директором цирка для политических клоунов! Бывшего коммуниста и блюдолиза нечистоплотных оккупантов!
kronis
k
Atejas sinderi kvadrata AS-2, Guncam dupsi jamazga.
CILVĒKS
C
GUNTI TEV IR 71 GADS TU APKAUNOJI SAVU DZIMTU L ATVIEŠU TAUTU UN PALIKSI TAUTAS ATMIŅĀ KĀ KANGARS
nožēlojami!
n
Noskatījāmies visa ģimene "Nekā personīga" rādīto interviju ar Ulmani- šķiet, ka ir trakāk nekā domājām. Ulmanis ir kļuvis nesakarīgs un uz jautājumiem nav spējīgs atbildēt.Acīmredzama amnēzija , jo nabadziņš neatceras, ko rakstījis un runājis pirms dažiem gadiem. Cilvēks uz vecumdienām zaudē godu un cieņu.
Tante
T
Laikam,vajag Faraonu Tutanhamonu aicināt!
hohma
h
trīcoša galva un neskaidrs, miglains viedoklis ir tas ,kas vajadzīgs Latvijas pensionāram -kā nekā savējais, un ja vēl apvienība uzsauks pāris banānus katram, kā Zīgerists savulaik -tad penši skries un balsos kā traki
jānis1.
j
vecais āksts
bolderjānis
b
Vai viņš varētu iziet šofera komisiju , jo redzamas parkinsonisma pazīmes un arī Alcheimera slimības skaidras pazīmes ( uzņemas vadību ) saskatāmas . Par premjerministru gan derētu , jo visām šim slimībām ir progresējoši pieaugošs centrālas nervu sistēmas defekts ar plānprātību gala rezultātā .
a
a
ja neesi pamanijis, tad + vai - no vienas ip adreses var ielikt vienu reizi, taa ka tas diezgan objektiivi parada dienas lasitaju attieksmi pret konkreeto notikumu.
no efi
n
Ie M ND koncepcija par ārvalstu specdienestiem: „Specdienesti arī veic aktivitātes Latvijas informatīvajā telpā un sabiedrisko organizāciju vidē, tādējādi iespaidojot to darbību atbilstoši savām interesēm un veidojot valstij nelojālu viedokļu popularizēšanu.”
Sēlis
S
Ko no plānprātiņa var gaidīt,celiet mani par ķeizaru,visiem pakaļas bučošu..
Tera
T
Debilais, alkatigais Ulmanis butu labak gajis un plavis latvanus gar Latviajs celmalam, tas ir vienigais ko sis marazmatikim, stulbajam, psihiski nelidzsvarotajam elementam var uzticet. Kapec tad keksa Freiberga no Kanadas tada klusa, ka nekur nelien? Vai vina baidas, ka vinu izmetis no valsts dzivokla Rigas centra, kura si nekauniga, alkatiga Freiberga ir ielidusi un dzivo uz Latvija valsts nodoklu maksataju rekina?
jautris
j
Abi cilvēki izgrābs Latviju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Sadarbības memorands

"Par labu Latviju" programma

Tautas deklarācija

"Par labu Latviju" prioritātes

KOMENTĀRI

Bijušais Valsts prezidents būtu pelnījis zināmu cieņu, taču Guntis Ulmanis nekad nav bijis gudrs politiķis, harismātisks līderis un nebūs tāds arī turpmāk, vērtējot partiju apvienības "Par labu Latviju" valdes priekšsēdētāja izvēli, aģentūrai LETA sacīja polittehnologs Jurģis Liepnieks.

Viņš uzskata, ka "Par labu Latviju" "arhitektus" vajā neveiksmes. Runājot par uzņēmēju iesaistīšanos politikā, Liepnieks norādīja, ka uzņēmējiem ir pamats uztraukties par valsts attīstību, viņi vienmēr ir gribējuši būt tuvāk valsts varai, lai varētu ietekmēt lēmumu pieņemšanu un būt informēti par valstī notiekošo.

"Uzņēmēju motivācija iesaistīties politikā ir skaidra un saprotama un viņiem nav ko pārmest. Tomēr nedomāju, ka šiem uzņēmējiem būs būtiska nozīmē, jo viņi pārstāv noteiktu uzņēmējdarbības kategoriju, kas nav ne plašākā, ne ietekmīgākā. Elektorāls efekts īpaši neveidosies, taču uzņēmēju apvienošanās un iesaistīšanās politiskajos procesos nav nosodāma. Protams, ne uzņēmēji orientējas politikā, ne Ulmanis spēj ko piedāvāt sabiedrībai. Tā ir kārtējā dekoratīvā figūra, kārtējais mēģinājums aizpildīt vakuumu, šoreiz vismaz ar cilvēku, kuram ir kaut kāda biogrāfija," uzskata Liepnieks.

Sabiedrības attieksme pret bijušo Valsts prezidentu Gunti Ulmani ir neitrāla vai drīzāk pozitīva, sacīja sociologs, pētījumu centra SKDS valdes loceklis Arnis Kaktiņš.

Viņš pieļauj, ka Ulmanis nav palicis sabiedrības atmiņā ar ko sliktu vai nosodāmu, jo pēdējos gados antivaroņu nav trūcis.

Avots: LETA

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas