Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

TP un LPP/LC līderu neformālās sarunas notikušas "Rīdzenes" Prezidenta numurā

Tautas partijas (TP) un Latvijas Pirmās partijas/Latvijas ceļa (LPP/LC) līderu un viņiem pietuvināto personu neformālā tikšanās, kurā tika pārrunāts arī jautājums par abu partiju iespējamo tuvināšanos, notikusi pagājušās nedēļas sākumā viesnīcas _Rīdzene _tā sauktajā Prezidenta numurā. Bez abu partiju līderiem - Andra Šķēles un Aināra Šlesera - sarunās piedalījušies arī vēl vairāki abu partiju līderiem pietuvināti politiķi.

Reval Hotel Rīdzene atrodas starp Kalpaka bulvāri un Bastejkalnu, iepretim Ģenerālprokuratūrai.

Viesnīcas Rīdzene Prezidenta numurs, kas atrodas piektajā stāvā, jau ilgstoši neformālās sarunās tiek dēvēts par vietu, kur A.Šlesers rīko nepubliskotas tikšanās. A.Šlesera preses pārstāvis Ģirts Dripe Dienai nevarēja atbildēt, kurš apmaksā Prezidenta numura īri un cik daudz A.Šlesers par to maksā, jo vicemērs atrodas komandējumā.

Viesnīcas Prezidenta numura standartcena ir 914 eiro par diennakti, bet parasti tiek dotas atlaides un numurs tiek izīrēts par 800 eiro. Tas ir plašs, ar terasi uz Kalpaka bulvāri, tajā ir ēdamistaba, kas apvienota ar halli, priekštelpa, kabinets, guļamistaba un divas vannasistabas. Ēdamtelpā ar ērtībām var vakariņot desmit cilvēki.

Pagājušās nedēļas beigās presē parādījās informācija, ka starp TP un LPP/LC uz nākamajām vēlēšanām varētu notikt tuvināšanās, kas saistīta ar uzņēmēju interešu aizstāvību. Partiju līderi iespējamo tuvināšanos komentēja atturīgi, turklāt neatklāja, ka A.Šķēles un A.Šlesera un viņiem pietuvināto personu vakariņošana notikusi Rīdzenē pagājušās nedēļas sākumā. No politiķu teiktā varēja secināt, ka tikšanās bijusi senāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas