Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Ulmanis: Latvijā ir tikai viens oligarhs- Lembergs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Kā es jums šoreiz piekrītu,cienītais! Tomēr ceru,ka celsies kā Fēnikss no pelniem arī divi rētas laizošie,jo bez konkurences Pundurs pilnībā jēgu,kaunu,saprašanu,mēra sajūtu utt. zaudējis! Skumīgi bez Korčagina / Lesčinska/ kaismīgām runām,reizēm zobus aizmirstu izbirstēt,buktes vīram ietvaikot bez Mākoņtēva rāmiem padomiem. Valsts un nācija faktiski bez dzīvības eliksīriem,bez hormoniem ,kā gulbis ar aizšautiem spārniem pirms ziemas sala. Pun durs kā Ventspils hiēna zem paklāja vien,zem paklāja vien,pa kluso ķerās kājās ikvienam,kurš iedrošinās paiet kaut garām .Rijībā ,zvērībā nav apturams! Ir Latvijai vajadzīgs ZVĒRKĀVIS tieši Ventspils pusē,jo oligarhs savā visatļautībā pārvērties par nepiepildāmu monstru.
Kirbis
K
Njāa, ex-prezidenta publiski pausts "atklāsmes" brīdis ir skaudrs.... Un jo skumjāk šķiet tas, ka nav ko likt pretīm tam oligarham... Te nu ir tas, ko nozīmē prast zināšanas likt lietā....
o
o
zel veca kunga, nav viegli stavet uz panela, un tikt neoligarhu izmantotam..
af-
a
Vecums nenāk viens...
Arta
A
Taisnība jau ir, vai tad ar 30 miljoniem kāds oligarhs? Tā tikai, dzeramnaudām., protams, ja dod.))))
ridzinieks-kurme
r
Tu nu esi galigi slima.
ōmiš
ō
patiešām smieklīgi
ta0-o
t
KPD = kajpadirs
ulmanim atmiņas
u
k'ds santehniķis. Spekulēja ar zvērādām čekistu biznesā.
ulmanim atmiņas
u
zudums.
kjl
k
"Šodien Lemberga loma ir nedaudz spēcīgāka. Jo pārējie uz šo brīdi vienkārši ir pārāk sasmērējušies." ___ Man patika šis komentārs. Ļoti raksturīgs valstij, kā noziedzības līmenis ir pasaules pirmajā desmitniekā. Vienā mirklī par valsts bagātāko cilvēku (plus par tādiem pataisot ne tikai sevi, bet vēl 2 citus - savus bērnus) kļuvusi maza ciema amatpersona , par kuru iesāktais kriminālprocess satur 147 sējumus, tiek uzskatīts par "nedaudz spēcīgāku, jo pārējie uz šo brīdi ir pārāk sasmērējušies."
Bezdievis
B
Par Dienas un Lemberga saistību gan šaubos. Lembergam jau pietiek ar NRA. Dienu un LNT savā pulciņā pirms vēlēšanām savāca PLL kliķe. Tikai tas diez ko viņiem nepalīdzēja.
Bezdievis
B
"Viņaprāt, tik finansiāli sasaistītas koalīcijas, kāda ir šobrīd, nav bijis." Nu kā nav kauna? Visus gadus tādas finansiālās koalīcijas ir valdījušas, ar Šķēli, Šleseru, un LC kliķi priekšgalā. TB/LNNK ar paspējuši bieži vien sašmucēties.
Vi Kings
V
Tā izskatās, ka tas vecis vairs īsti neapjēdz, ko runā! Jā, vecums nenāk viens ...
?????
?
Vai tad Diena nepieder Lembergam? „Tagad, kad a/s Dienas valdē salikti Šķēles un Lemberga cilvēki un par a/s Diena akciju īpašnieku pieteicies finanšu grūtībās nonākušais Šlesera draugs Koziols, iedomāties un cerēt, ka tā nav oligarhu Diena, ir naivi. Tā ir oligarhu Diena. Nesaprotamais tagad ir, kāpēc turpināt spēlēt paslēpes un kāpēc nesaņemt drosmi un atklāti nepateikt, kas bija vietējie roulendi, kā notika Dienas pirkšanas darījums, kādas bija vienošanās un kas ir šī medija patiesie īpašnieki. Kam vēl ir vajadzīga šī liekulīgā acu mālēšana?”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas