Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Ulmanis: Šķēle un Šlesers ir Latvijas izcilākie politiķi, taču atsevišķas viņu darbības var saistīt ar mantkārību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vallija
v
MANTKĀRĪBA-TĀ SKAR DAUDZUS MŪSU POLITIĶUS ULMAŅKUNGAM /ZELTA PODS/ ZATLERA KUNGS NEVAR IZLEMT KUR DZĪVOT/NEDZĪVOJA TAK PATILTĒ/ BĒRZIŅA KUNGS KNAPI PIEDZIMIS JAU PELNA SEV PENSIJU.KĀPEC NEREDZIET SKABARGAS SAVĀS ACIS.TIE PAŠI /OLIGARHI/ ARĪ JŪS IECĒLA AUGSTAJĀ AMATĀ.
bumers
b
Arī šeit viena otra tekstiņus lasot var saprast, ka bez stulbiem cilvēkiem neiztikt nevienā valstī, nevienā sabiedrībā. Tie ir tuvredzīgi vienas dienas dzīvotāji, kuriem nav daba devusi reālas spriešanas spējas. Var jau būt, ka G. Ulmaņa domubiedri atbalstījuši kādu uz kādu brīdi ar mīkstu krēslu. Jo Ulmanim jau pašam sen nav pilnīgi nekādas teikšanas, pat dziedāt kāda cita sastādītu dziesmu vairs sakarīgi neprot. Ja tādu šauro pierīšu būs mazāk, būs veiksmīgāk attīstīties un dzīvot Latvijai un tās iedzīvotājiem.
bumers
b
Bet Guntis Ulmanis ir kauna traips Latvijai, kuru nav vērts pat pieminēt , kur nu vēl intervēt. Latvijas kopīpašuma līdzvainīgais izsaimniekotājs, izsaimniekošanas veiksmīgs sekmētājs. Viņs nav pat salīdzināms ar Latvijas laika prezidentu Kārli Ulmani. Šķēle un līdzīgie tieši iegāja politikā šī kauna traipa laikā un ar kauna traipa palīdzību. Daži masu mediji vēl jo projām intervē šos negatīvos Latvijai un tās tautai cilvēkus. Kā jau mēs gandrīz lielākā daļa cilvēku saprotam, ka masu mediji tiek uzpirkti, pabalstīti, ka dzied kādu atsevišķu politisko partiju interesēs. Naudiņa taču kaut kā jānopelna - tas nekas, ka cietīs kopsummā arī paši masu mediju īpašnieki, darbinieki, tauta. Bet viņiem jau rūp kas šodien mutē bāžams , nejau kas rītdien . Un kā klāsies viņu bērniem, mazbērniem u.t.t. Un liela daļa cilvēciņu lasa, klausās un akli tic rakstītajam, teiktajam ēterā, nesaprotot, ka ir ne tikai viss jālasa, jāklausās, bet arī ar savu galvu pašam jādomā, jāanalizē, jāspriež. Lai meli, tukša pļāpāšana negūst virsroku.
Gugu
G
Laiks saprast, ka jo tālāk, jo stulbāk.
bidzho
b
shie spriedumi ir tavs veerteejums Ulmani!!!! ............. sho divu braalju un veel citu taadu pashu deelj Latvija ir taada kaad air !! nu ne paraak forsha - korumpeeta, nespeejiiga uz normaalu konkurenci!!!
humors
h
Cilvēkam kaut kā sevi jāattaisno, ka ielīda kampēju partijā. Pretrunās gan pats nonāk: sākumā priecīgs ziņoja, ka "nu tik būs!", bet tagad stāsta, ka nevar politiku jaukt ar biznesu. Šķiet, ka pašam viss sajucis!!!
annija
a
izcilakie TAUTAS paverdzinataji !
Upe
U
Dārgais Gunti, ejiet mājās un turpmāk turiet muti ciet!
vecītis skaitļo
v
ka vdk=sc varētu uzvarēt un vēl varētu pazagt, nezin, šitais arī zaga lidsabiedrības meitas uzņēmumos piem. nagliju taksi.... vai nē
kaut kas traks
k
Jo tālāk, jo trakāk! Laikam esmu balerīna.
Arta ..........Kauns teikt
A
Nu un, ka fabrikas strādnieks? Vai tas būtu kāds kauns? Piedodiet k-gs vai kundze, mums te neviens nav dzimis karaļa pilī. Man arī viņš nepatīk, bet nevajag runāt stulbības. Ja kritizēt, tad kritizēt par lietu.
juris
j
Ulmaņa k-gs. Vaitiešām Tu vairs nesaproti ko runā?
juris
j
Ulmaņa k-gs. Vaitiešām Tu vairs nesaproti ko runā?
Ja Ulmanis grib ienemt politisku ni
J
tad vieta ir briva, uzlecosa saule Zatlers izradijas ka vins ir Maskavas pakalpins un agite par SC nonaksanu valdiba, latviesu acis Zatlers ir parasts mesls. Ulmanis nekad nav sasmerejies ar dazadam naudas shemam un ofsoriem, bet vins to varetu izdarit, bet nedarija tatad mes varam runat par Ulmana morali. Ulmanim vajadzetu but stingrakam nacionalajaos jautajumos, Vl-tblnnk puisi ir jauni un isti netiek gala ar pienakumiem Latvija ir katastrofals trukums pec istas nacionalas latviesu partijas, nisa ir briva ludzu nakiet Latvijas patrioti.
x
x
Sleseru un Skeli ta teikt politiski nogalinaja (un driz ari Lembergu) ne tas ka vini ir oligarhi. Jo tad jajauta ar ko Vienotibas darboni ir labaki. Atbilde ir vienkarsa Dombrovskis piemeram nekad nebrauks uz Maskavu Putinam bucot roku, bet visi manis pieminetie oligarhi to daritu ar prieku. nu tad cau.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas