Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Ulmanis: valdība daudz maz sekmīgi izgājusi caur grūtībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pali
p
kas viņam vispār ko prasa, Pie kājas man tas viņa viedoklis.
Vilnis
V
Bijušie komunisti ar savām idiotiskajām pamācībām un demagoģiju var iet uz vienu vietu!
Tigrans
T
Man ir tāda sajūta, ka Prezidentam maisa pilnveidot savas ieceres un ieplānoto praktiski! Pastudējis pašmācības ceļā politisko un atbilstību praktikai - atklāti sakot gribas novērsties no politiķiem, bet pievērsies Latvijas jauno laiku vēsturei ieraudzīju Latvijas uzplaukuma gadus un vēlētos ieteikt to izdarīt arī Prezidentam. Personīgi griezos ar Lūgumu Prezidenta kancelejā pie Prezidenta atsūtīt man uz e-pasta adresi ieteikumu - par kuru partiju balsot. Ja šis mans lūgums netiks izpildīts balsot atsakos, jo prakse ir pierādījusi par visu pagaidām esošo Valdības ierēdņu un struktūrvienību praktisko atbilstību ieņemajiem amatiem.
nu jau gadu- pusbads valstī.
n
tā vietā , lai paskaitītu, ka paši vien sagrābās tos kredītus, kamēŗ "gaišās" partijas to vien darīja kā spieda gan ar lietussargiem, gan bez valdību paaugstināt algas un pensiju. Vienīgais ko nopietni var pārmest TP tai laikā, ka gļēvi ļāvās ton populistu auriem. Laikam jau šeit publikai piemirsies, ka viens no ieganstiem lietussargu "revolūcijai" bija Kalvīša aicinājums iesaldēt algas un pensijas, tas ir nepaaugstināt. Tā vien izskatās ka lielākais Latvijas pilsoņu vairākums arī savas nedomāšanas pēc neko labāku par nespējniekiem vainīgo meklētājiem un visādu izbijušu čekistu-"biznesmeņu" uzpirktiem Krrr... nav arī pelnījis.
Tiešām!
T
Valdībai izdevās pat nesamazināt pasaulē otru augstāko PVN likmi pārtikas produktiem.
Bo
B
Vai varat iedomājieties, ka Israelas prezidents Peress un Israelas premjerministrs Netanjahu nodibina kopuzņēmumu ar Gestapo virsnieku? Bet Latvijas prezidents G. Ulmanis un Latvijas premjerministrs Kalvītis nodibināja kopuzņēmumu (Dinamo) ar Savicki.
Jans
J
Viduvējība savulaik uzvārda pēc kļuva par prezidentu. Tagad viņa vāvuļojumus publicē un potē sabiedrībai.
Alfiņa
A
-20% IKP bedre, pāri par 200 000 bezdarbnieku, bankrotējušas mājsaimniecības un uzņēmumi, masveida tautas bēgšana no valsts – un šitas Ulmaņa-prāt saucas „daudz maz sekmīgi” ?? -------------------------------------------------------- ------------------------ Nu, beidzot, Kurmekli, tev pielēca, ko tava iemīļotā TP kopā ar LPP/LC izdarīja. Tagad jau ir sekas, ko šī partija dara. Un abas no valdības prom. Rudenī atceries, par ko nav jābalso.
Paltraku Vilis
P
Rumpītis stāstija pasaku ka viņš bija SPIESTS mainīt uzvārdu, bet IeM politdaļu okupācijas gados vadīja Valdis Ulmanis un neviens neteica viņam ka viņam "nepareizs" uzvārds.
Arča
A
Ej, Gunča, politikā - ej pie tiem prezidentālistiem-uzņēmējiem-ražotājiem un palīdzi noraut viņus podā, tas būs Tavs labākais veikums LV politiskajā vēsturē.
Hugo Diegs
H
> Aber viņa meitas uzvārds ir Rumpītis. Šleseram ir leščinskis, bet repšem - repša. Latvijā ir vel Rumpīši un kāds labums viņiem no tā ka viņi ir Rumpīši?
Lelle
L
Visus uztrauc tikai valdības grūtības! Bet kad un kuru no resnajiem mūļiem sāks uztraukt tautas grūtības?! Nelieši aplaupīja savu tautu un turpina uztraukties tikai par sevi...
Hugo Diegs
H
Šodien aiziešu pie acu ārsta, jo nekādu iziešanu no grūtībam neredzu, laikam redze nav kārtībā. Rumpītis gan redzīgs mahačs.
Kurmītis
K
+++viņi šīm grūtībām ir izgājuši daudz maz sekmīgi cauri+++ -20% IKP bedre, pāri par 200 000 bezdarbnieku, bankrotējušas mājsaimniecības un uzņēmumi, masveida tautas bēgšana no valsts – un šitas Ulmaņa-prāt saucas „daudz maz sekmīgi” ?? Tad kas interesanti viņa uztverē būtu „sekmīgs” pasākums – vispār valsta sagraušana vai 39-am gadam pielīdzināmi notikumi ? Dzidētu Kārlis, ko viņa pēctecis muld, kapā stāvus uzlektu ...
fiksais
f
Diemžēl Jums Ulmaņa k-gs pienāktos paklusēt! Jus esat šīs neatkarigās valsts kapracis Nr1. Ceru ka drīzumā pienāks laiks, kad atņems Jums visas privilēģijas un neadekvātās pensijas. Balsošu par tiem, kas apsolīs Jums maksāt pensiju kā visiem! Jūs vēl līdz šai dienai neesat sapratis, ko esat izdarijis šai valstij. Pat Jūsu uzvārds nespēj jus glābt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas