Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Urbanovičs aicina attiecībās ar ES "kačāt pravas"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
EERCE
E
Nu tak viens[Lembergs] jau pavasarī runāja ar SVF.ko sarunāja?Neko.Un ko saņemsim no Kreivijas? Pat platību maksājumu nemaz nebūs.
rew
r
lai kača pravas krieviem par gāzi, vai ne, ā bet tur nevar, eto svetoe, vai ne
Dzens
D
Tukša muldēšana, kas domāta eiroskeptiķu balsu zvejošanai pirms vēlēšanām. Nevajag bāzt vienā maisā SVF aizdevumu ar Eiropas savienību. Otrkārt, nu ko var pļerkstēt par suverenitātes zaudēšanu. Ja gribas redzēt suverēnas valsts piemēru, tad var paskatīties uz Baltkrieviju - viņiem nudien Birseles direktīvas ir pie vienas vietas. Ekonomika ir tik neatkarīga, cik nu neatkarīga tā var būt. Ja kādam tas ir mērķis uz ko tiekties, tad, lūdzu, dodieties uz Baltkrieviju un īstenojiet to kaut rīt. Līdzīga valsts varētu būt arī Kuba. Un vēl, Urbanovičs runā tā it kā Latvijas valsts būtu Īrijai pārdevusi savus iedzīvotājus, bet nav samaksājusi. Kas tas par sviestu? Kā Īrija var būt mums parādā par to, ka mūsu cilvēki brauc tur dzīvot un strādāt, t.i., faktiski bēg no sliktākas valsts uz valstu, kur ir gan darbs, gan labāki dzīves apstākļi? Neviens viņus tur ar varu nav vedis un ja valsts nespēj izpildīt savas saistības pret tās iedzīvotājiem, tad ne jau Īrija pie tā ir vainojama.
Dzens
D
Un vēl viena lieta - kā jums šķiet, vai labāk ir saņemt kaut kādu daļu subsīdiju, vai arī nesaņemt vispār? Proti, kā mūsu lauksaimnieki varētu konkurēt ar citu valstu lauksaimniekiem, ja mēs nebūtu ES?
  • 3
  • 0
Dzens>pauls
D
Jā rūpīgi būtu izlasījis, ko rakstu, tad būtu ievērojis, ka es nekur neesmu teicis, ka ir jācīnās par vienlīdzīgiem noteikumiem.
  • 0
  • 0
pauls
p
savas prasibas ir jaizvirza un par jauzstaj,nu nevar citas valstis sanemt 3 reizes lielakus platibu maksajumus,mes uzreiz noklustam nabadziba un nekad nebusim ne danijas,ne citu valstu limeni.
  • 2
  • 2
Dr.xy
D
Izlasot, Bikekas urbja un ES spridzinataja, "genialas idejas", parnem sausmas kadi primitivi neizglitoti radijumi atrodas Rigas dome.Tiesi tads pats debilikis ir cekistu maratona skrejejs. Un vel piedevam Valsts izzadzeji un nodeveji. Karatavu Laukums!
pauls
p
redzi,Rigas dome ir vieniga kas paslaik strada stabili.
  • 2
  • 2
alberts
a
A,ka butu ja tu iedomatos "kačat pravas" Kremlim? Jocīgi ,vai NE?
es
e
Arī Urbanovičs parāda valsts valodas neprašanu.
es
e
Arī Urbanovičs parāda valsts valodas neprašanu.
ddd
d
Ja jūs Latvie;su pamuļķi ievēlēsiet SC valdībā, tad izteicienus kā "kačāt pravas" jūs dzirdēsiet arvien biežāk un arvien oficiālākos doklumentos! esiet prātīgi!
pauls
p
es ari velesu,jo ceru uz stabilitati un parmainam,lidz kaklam tas kasku partijas kas neredz valsti ka tadu,pat airbaltiku pusgada laika nevar sakartot.
  • 1
  • 1
dritvaikociņ
d
kas saskaņas centram traucēja līdz šim "kačāt pravas" eiropā?:D
kachat pravas??
k
"neuzheli",,,nu tad jau tiesham nekavejoshi javeic LV dekolonizacija,latvieshu tautu nedrikst diskriminet,tai tapat ka palestinieshiem uc tautam,atsaucoties uz ANO,ir visas tiesibas uz SAVAS zemes dekolonizaciju.
Kergers
K
Pilnīgi piekrītu!
Ne, Nu.........
N
Kadas pravas, aizej pakaca, gribu redzet, kads būs rezultats:)! Utopists!
ilgonis
i
kas tā par izkropļotu valodu-kačāt-un taisās tikt ievēlētam Saeimā!!!!!!
borcinsh
b
urbanovichs ka stulbs ari nomirs ! laikam ta bija putina pavele no kremlja - lai atrak paatrinat Latvijas izoleshanu ES( par izslegshanu neies nekad runa ) ari zemnieks-zaglis lembergs jau "piedavajis" tieshi to, lai galigi destabilizet stavoklis Latvijaa. Ka bija rakstits dokumentalaja gramataa "kas ir lembergs": ari bija sanemta pavele no maskavas "steidzigi buvet kapitalizmu !" lai pec tam ( jau redzam uz kuru puse ta "celtne" griezhas ... gan "parasta" Latvju Tauta jau saprot, ka ES bez Latvijas "izdzivos", ko nevar teikt otrad. LV TAUTAI jabut jau skaidrs, ka izvelejot shodien zaglus-komunistus nozime - IZVELET SEV NAVE !!!
pakausis
p
manu balsi gan viņam tāpat neredzēt, bet šoreiz puikam ir taisnība.. nu nekur uz vēdera lienot mēs nenokļūsim un tā "latviešu" kuslā īdēšana arī nekādus rezultātus nedos. Sen jau laiks sapurināt to būdu, jo ja lietas turpināsies tā kā ir šobrīd - Eiropas Savienotās Valstis iznīcinās visu to mazumiņu, kas no Latvijas vairs ir palicis.. būs tikai nodaļa vēstures grāmatās par baiso laikmetu, kad Eiropā bija valstis ar karogiem un suverenitāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas