Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Urbanovičs: Ar okupācijas fakta atzīšanu politiķi mēģina pazemot daļu Latvijas sabiedrības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ERO
E
LAIKAM PATS KĀDU IR NOGALINĀJIS , TIK BAILĪGS NO MASKAVAS SAIMNIEKA... BIKSES JAU PALIEK SLAPJAS PAR ŠO DOMU , UN VĒDERS TĀDS MĪKSTĀKS .....
fui
f
vai tad tagad ta netiesati drikst aizskart latvieshu tautas piederigo godu un cienju ,publiski vervelejot,ka it ka nav notikusi drausmigaas psrs veikta LV okupacija unm degradacija(kad pirms krievvalodigo okupantu iebrukuma LV dzivoja tikpat labi kaa Skandinavija..)?? Tas ir smags nozigums,un katru tadu mezhoni,kas uzdroshinas publiski aizskart latvieshu tautas piederigo godu un cienju ir jatiesa..
AC-DC
A
Bet okupācijas neatzīšana pazemo vēl lielāku tautas daļu! Bet, ja runājam par SC, tad ar šo savu muļķīgo ietiepību viņi paši sev atņem balsis vēlēšanās. Un labi, ka tā!
lasiitaajs
l
Ulmanis preteeji Somijai labpraatiigi ielaida krievu armaadu Latvijaa.
aha
a
Labprātīgi - ar pistoli pie deniņiem?
  • 0
  • 1
boze
b
Es arī nesaprotu, ko tie urbanovič un ušakovičveidīge te mokās? Krievija ir plaša un bagāta zeme, kas ar prieku saņems darba darītājus. Biedri varēs pavadīt skaistu, mierīgu mūžu un vēl skaistāku mūža novakari.
Alberts
A
Krievu miiti, meli un pasakas, luuk kas pazemo daudzas tautas ! Un tas ar vinju pakalpinju zhiidu paliidziibu ! Dodiet latvieshiem, Latvijas krieviem un citiem izlasiit Aleksandra Nikonova graamatu ''Kursh pirmais?'' ! Cik ilgi mees veel dziivosim miitos ? Jau pashi krievu veesturnieki spiesti atziit patiesiibu, bet ar gruutiibaam !
fakti
f
fakti par SC nelietībām:
deguns
d
dīvaini ,ka šamējie prasa latviešiem balsot par viņiem un, tātad, valdīt pār latviešiem! galīgi nojūgušies !
666 ir 666
6
To partiju dibināja 666 ? Sātana skaitļos.
Cilvēks
C
Aizveries, treknais Kangar!
Na Berlin
N
vai 9.maija sabats ar tur esošo atribūtiku nepazemo latviešus. Tur tiek demonstrēts tāds naids pret Latvijas valsti , un tur piedalās nākošais tā saucamais ministru prezidents Nils.
Selis
S
Tos kangarus un jaunos kirhenšteinu kopā ar okupantu varzu jāsūta kādu gabaliņu aiz peskovas,tur varēs muldēt par atbrīvošanu.
DL
D
Protams, ka 0kupācijas fakta ATZĪŠANA pazemo okupētājus, bet vai Urbanoviča kungam nešķiet, ka OKUPĀCIJA pazemoja latvijas iedzīvitājus? Nedaudz loģikas šeit nekaitētu. DL
traktorists Urbanovičs
t
Latviešiem es stāstu niekus, Krieviem sagādāju prieku. Okupantiem saku "da", Gan mums drīz būz uzvara. Atceros es Pelši,Vosu, Tie cienīja savu bosu. Gansi, klausiet ko es saku, Pēcāk mīsim Kremļa taku.
lielaisjaanis
l
SC visu laiku jau pazemo lielaako dalu sabiedriibas- pamatnaaciju. Vai taa ir gudra politika no vinu puses? Kaadeel vini iet pret savaam intereseem?Lai nekad netiktu taalaak par opoziicijas frakciju? Laikam ir pat jeega buut opoziicijaa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas