Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Urbanovičs ar Vīķi - Freibergu runājis par viņas iespējamo kandidēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maija
M
Lai nu paliek pelnītajā atpūtā. Visu savu prezidentūras laiku šloseri piesedza, nu jau pietiek.
Ezis
E
Absurds! Iekšpolitikā VVF ir aoaļa o, tikai `laiza pakaļu` jenķiem. Viņas laikā sākās krīze, ka klaji ignorēja Latvijas poltikas virtuvi.
latvis
l
Tam vaņku kroplim galīgi jumts aizbraucis. Vai mums vajaga veco čekas aģenti,kura baidījas čekas maisus izkratīt, ka pašas iesauka var parādīties un kura aizstāv šļosaku, jo viņš samaksā visus dēliņa spēļu zāļu parādus, vai mums vajaga veču, kura veselus 8 gadus uzdzīvoja varenplaši par tautas naudu un kura Latviju izmantoja kā placdarmu, lai ieliktu savu resno pēcpusi ANO beņķī, vai mums vajaga tādu, kura Sibīriju izgājušajiem rādīja pirkstu pie deniņiem, vai mums vajaga tādu, lura apzaga Liepājas domi. Varētu to sarakstu turpināt un turpināt par to augsprātīgo iedomīgo radījumu, kura tautu iedzina postā?
helma
h
Mēs ko - nekad netiksim no tās vecās tantes vaļā ???!!! Kāda tad viņai interese par mums? Vēl vienu megadzīvokli un mersedesu grib kā suvenīru un plivināšanos pa pasauli uz mūsu rēķina. Ārpolitikas zvaigzne , ko neteiksi! Un vēl kādu izstādi ar viņas lupatām uzrīkot vajadzēs, brrr
lielaisjaanis
l
Lembergs gudrs cilveeks, vareetu buut ka Beerzins ir vina upur kandidaats gadiijumam ka neieveel nevienu lai tad paraadiitos iistais.
Eprezidentei
E
pastāstiet par savām attiecībām ar Šlesera ģimeni.
Le cheval de Troie
L
Šis ir oligarhu pēdējais mēģinājums palikt pie varas - atkal iebīdot labi zināmo Freibergu ar visu paunu maisu.
9.maijs
9
Nu tie krievi sak palikt smieklīgi.Kavēr Vaira bija pie šprices,tikmēr zakāja visos iespējamos veidos.Tagad nu būs laba diežgan ha ha hya ha a ha ha ha ha.Nu pipec,nevaru rimties zviegt.Apsveicu krievus ar viņu mīļo VVF.
viks
v
Kāda nu kuram tā kauna sajūta , vai ir , vai vispār nav bijis .Cilvēks , kas savu tautību ir izmantojusi tikai un vienīgi lai apmierinātu savu slavas , goda , naudas kāri , aizmirstot par nomocītajiem , pazemotajiem , izsūtītajiem un pildot tikai žīdu masonu ložas pasūtījumu , svešs ir pienākums pret savu tautu , tās izaugsmes iespējām , eksistenciālām lietām .Ja atklās kādu citu civilizāciju kosmosā , viņa tur varētu darboties atsvešināti no Zemes civilizācijas izmantojot savas zināšanas tukšvārdībā , vai arī gudrāk izsakoties , psiholoģijā. Laimīgu ceļu !
IRL to lux
I
te nu tev piekritu par visiem 100%
IRL to visiem
I
tagad man skaidrs ,kapec exsene vel nav komentejusi Zatlera lemumu. vina itka pakluses,un pectam apsolis darit to ko no vinas gaida,un atkal bus prezidente.Dievs lai nograbstas.kopsh 1991 gada nav neviena prezidenta,ar ko lepoties mums.
SOS
S
KAUNS
NLO
N
Arī VVF īsi pirms savu beigšanās (kad tas vairs neapdraudēja viņas karjeru) izsludināja referendumu. Pirmo reizi ienāca ar Bojāram pie rokas, otru reizi - cer uz SC palīdzvību.
shoks
s
Bet vaira jau nopirkusi biljetes no Kanaadas, nopirkusi jaunu kleitu un tai pieskanjotu shlipsi, ko uzlikt Urbim, kad tas pie rokas ievestu kundzi Saeimaa......... Tikmeer Prezidents atlaizh Saeimu, visi plaani juuk!
muris
m
Paskat tikai! Urbis pamāja ar rociņu, un Vairočka jau 1. jūnī būšot Latvijā! Kā pioniere - vienmēr gatava... Ko tad tagad viņa domā veikt Latvijas labā? Izstāties no ES?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas