Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Urbanovičs: Ja kāds vēlas nākt politikā, viņam ir jārunā latviski labāk nekā vidusmēra latvietim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zane
Z
Cien. raksta autore, lūdzu, pārlasiet savu veikumu! Daži teikumi beidzas īsti nesākušies, piem., "...ka Ušakovam "ir jāpieder rīdziniekiem. Pašvaldību vēlēšanas 2013.gadā. Uz tām viņam jāiet ar jaunu komandu...". Ko tas teikums par 2013.gada vēlēšanām nozīmē? Ka vēlēšanas būs? Tad tā arī rakstiet. Pēdiņas teikumu ievada, bet ... teikums beidzas, pēdiņu nav. Nu nevar tā strādāt latviski rakstošs žurnālists. Ko tad Kravcovam pārmest, ka viņš valodu nezina, ja paši savu dzimto valodu lietojam pavirši?
lux
l
Kāpēc tad atbalstīja Bērziņa kandidatūru. "Ka" no "kad" lietojuma neatšķir, divus teikumus loģiski saistīt nespēj. Un tāds jau jūlijā dosies uz Igauniju, kur tās valsts prezidents tekoši runā arī angļuvalodā. Katrai ikdienas situācijā dzenāt līdzi tulku, nav mūsdienīgi. Katrs sevi cienošs valstsvīrs zina vismaz pāris svešvalodu. Šim izbijušajam kompartijas aparatčikam vienīgā viņa svešvaloda - krievu. Nožēlojami.
:o)
:
Ak, cik aizkustinoša atziņa! Un kāpēc tad kravcovu, kurš vispār nezin valodu, paņēmi?
traductrice
t
ja es pareizi sapratu, no teiktā izriet, ka Kravcovs jau ir apguvis LV labāk par "vidusmēra latvieti", jo Urbis nestāsies pretī, ja minēto censoni, kas dienā apgūst veselus 5 vārdus, ierakstīs kandidātu listē.
selga
s
Smējiens nāk-cīnīšotie ar oligarhiem,diez ,kā tas notiks,vai tāpat kā līdz šim,balsojot vienmēr par labu oligarhu interesēm,urbis man atgādina lapsu no pasakas par vārnu un lapsu,tik ilgi apvārdo zobus,cerībā tikt pie siera,vislabākā vieta viņam pelēt opozīcijā.
Zirka
Z
Ja krieviski domājošs prokrievijas cilvēks vēlas darboties Latvijas politikā, tam ne tikai labi jārunā latviski, bet arī jādomā latviski un patriotiskāk par vidusmēra latvieti. Pretējā gadījumā viņš var mierīgi darboties savā mazdārziņā un nejaukt gaisu, aizstāvot Krievijas un krievvalodīgo intereses Latvijā.
Ieva
I
...viņam latviski ir jārunā labāk par vidusmēra latvieti?
skarbā dzīves realitāte
s
"Kravcovs katru dienu mācās piecus jaunus vārdus" ......... njāāāāāa .............
Inokentijs Muhtunovs
I
Ha, beidzot resnais kaut ko praatiigu pateicis attieciibaa uz valodu!!! tad jau tagad, cerams, jaunajaa Saeimaa nebuus Zemljinskis, Kravcovs un veel vairaaki dizjdeputaati, kuri nezina valsts valodu!!!!
Ivars Graudums
I
Ja SC atbalstiitu ideju par izgliitiibu skolaas latvieshu valodaa, tad taa kljuutu par Latvijas partiju. Kameer tas nenotiek, latvieshiem vienmeer buus aizdomas, ka SC grib saglabat krievu "kopienu" liidz tam laikam, kad Latviju atkal varees pievienot lielajai matushkai Krievijai.
Juris
J
SC būs valdībā, jo vairs ignorēt lielas daļas vēlētāju gribas, arī latviešu neizdosies, bet pie tā, ka SC nebija jau iepriekšējā valdībā ir vainojama kā Vienotības klīrība, kā arī SC nespēja būt elsatīgiem. Tagad vairs tā nebūs, jo SC ir daudz jaunu cilvēku, arī latvieši, kas izmainīs domāšanu
Kārlis - URBANOVIČAM
K
Pareizi, komjaunatnes demagog, Urbanovičs. Pietiktu jau, ja Tavi kadri iemācītos latviski kaut pamatskolas līmenī. Jau tas būtu liels solis pretī integrācijai un saskaņai sabiedrībā. Nākamais solis - okupācijas atzīšana. Tur Tev pašam vēl ar sevi jāstrādā. Taču es ticu, Tu to varēsi.
Andris_
A
Kā vakar Streips teica "Skats no malas" noslēgumā: "Labprātīgu aneksiju nosaukt par okupāciju... ?! Nu ziniet - kā rādija VVF - tuk, tuk ! "
  • 0
  • 0
dore
d
Nekad un nemūžam Latvijas valdībā nevēlētos redzēt šos SC mūdžus!
!
!
Runā latviski - domā krieviski
Jozefs Šveiks
J
"SC pašlaik esot divi galvenie uzdevumi - iekļūt valdībā un "beidzot aizvērt latviešu-krievu konfliktu lappusi. " Tādēļ šim nolūkam ir izdota jauna melu grāmata.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Pirmdien vietām gaidāms pērkona negaiss

Pirmdienas rītā Latvijā ir saulains laiks, vietām sauli brīžiem aizsedz mākoņi, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien daudzviet Latvijā uzlīs, vietām gaidāms pērkona negaiss, prognozē sinopti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas