Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Urbanovičs Minskā parakstīs vienošanos par SC sadarbību ar Lukašenko atbalstošu partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
saule
s
Pārdosi Latviju?Par cik?Ko teiks Tavi bērni un mazbērni,ja viņi tiks pārdoti????Padomā par to,jo visam ir bumeranga efekts.....
Uksis
U
Vai kādam šeit vēl ir kādi jautājumi?
ome
o
tie, kas tik ļoti atbalsta Lukašenko režīmu, acīmredzami noilgojušies pēc Staļina stingrās rokas. Īsa atmiņa mūsu tautai.
paraksta atombumbu BLR
p
URBANOVIČAM NEGRIB DZIRDĒT IGAUNIJAS DZĪVES LĪMENĪ.
Andris
A
Ko var sagaidit no tas KRIEVZEMES ,ja tautas psihe ta sakroplota ,ka vairs NEATSKIR LABO no LAUNO vai STAGNACIJU no AUGSUPEJAS To var sagaidit tikai no KRIEVIEM .Tad brauciet un dzivojiet tai Baltkrievija un KRIEVIJA ja tur ir tik labi . MESLI tadi........
biedrs Cilēvičs
b
Zviedrs ir 100x labāks par krievu.
K-K
K
... Perfekti: SC pieprasis laviesu valodas ievesanu ka Baltkrievijas otro valsts valodu ... minoritasu tiesibu ietvaros !!!!
Leonīds Jakubovičs no Poļe Cjudes
L
Malacis!!! Vismaz viens nelien euro dir...ā un domā par to, ka vienošanās var veidot ar ekono,isku saikni\! AJŪS IZPIS.............IE PASTALNIEKI VARAT AURĒT UN ISMĒRĒT SAVAS ANĀLĀS ATVERES EURO! lAI LABI RIPO! eS AR BRAUCU PROM NO ŠĪS NOLĀDĒTYĀS VERGU VALSTS!!! oTSASITE!!!
labs komentārs
l
Zinams, ka Baltkrievijā strādā aptuveni 3800 Latvijas pilsoņu, kopā ap 11 000 Latvijas iedzīvotāji, saņem ap 400 latiem mēnesī plus iespēju atvest daudz lētākas plaša patēriņapreces, neskaitot tos kas turp brauc tikai priekš šā nolūka. Tikmer Zviedrijas augļotaji turpina apzagt izmirtējus, un kad šie nabadziņi valstīdamies gangrenozos izgulējumos(bērni aizmukuši mazgāt atejas UK) un griezdami nevarīgā izmisumā kariozos zobeļus vaicā"Kā tas sanācis , ka pēc 20 gadiem man ta jānospragst savā zemē?", zviedreļu plusķi tam tūliņ rāda ar pirkstu uz krievu vai baltkrievu , uzsaucot"cui, cui,baur, rekur iet krievs, fas !!! Pucīī !!!",ņem ciet, parej, un uzreiz paliks vieglak...tikai to parādu, to gan gan atdod, tas nekas, ka tavu gāzbetona kratiņu es jau atņēmu.
arguments
a
Lielāku antireklāmu SC grūti iedomāties! Toties ir bizness!
Gudrība
G
Kaut kad jau tās utis sāk līst ārā ... slēp, cik gribi ... :) Laikam, attīstot Latgales separācijas ideju, tiks izspēlēta Baltkrievijas kārts. Iedomājieties murgu, ja šie būtu paņemti savulaik valdībā?!
Puaro
P
Tādu kropli jāsēdina aiz restēm
Cody
C
Nekad nebiju dzirdējis par Lukašenko atbalstošo partiju. Domāju, ka Lukašenko ir partija, partija ir Lukašenko.
VĻKJS
V
Janka- kārtīgs komjaunietis- ideālus nenodod! Vinš vēl varētu -boļševisma tradīcijas pieminot- kā kartīgam pagrīdniekam pienāktos- 1. maijā Rīgas augstākajā tornī sarkano karogu uzvilkt- un- lai būtu pilnīgi klasiskā garā- blakus piekarināt granātas mulāžu, kas izgriezta no bietes. (bija krievu laikos šitāds stāstiņš komunistu vēsturē jāmācās). Nu- tad vispār būtu varonis!
Beija
B
Gribētos patiešām savām acīm ieraudzīt šo Baltkrievijas zemi, jo ir dzirdēti nostāsti no zināmu cilvēku mutēm,kas izklausījās pēc neticamas pasakas,bet tā esot īstenībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas