Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Urbanovičs parakstījis memorandu ar Ķīnas komunistisko partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Par velu,Parteigenosse Iwan Lurbanovic,Tu jau sen esi FBI centrales,Riga, saraksta.
zex
z
ar csteigu jāpieņem valdības likums,....aizliegt jebkādu brāļošanos ar noziedzīgajām partijām,...kommunistu,nacistu,al Kaidu
zex
z
Kas vēl nebūs,...tad jau kādam no valdības, jānoslēdz savienība,...ar NACIONĀLsociālistiem,Vācijā
KLM
K
Klausāties, ''atbrīvotāj'' - vismaz garumzīmes salieciet savā komentārā - to prastu pat vidēji apdāvināts papagailis !
ATCERIES VESTURI
A
Latvieši bija Lenina galvenie un čaklakie kalpi, bolševisma sargi. Latviešu Sarkanie Strelnieki - bolševiku specnaz. Uzvareja nozimigakas kaujas, taisija zveribas Krievzeme, veica Sarkano Teroru. Latvieši, bija ieverojamaki bolševiku un čekistu lideri - Stučka, Rudzutaks, Smilga, Pēters, Lācis, Bērziņš, Lapiņš, Eidemanis, Pētersons, Kalniņš, Vācietis, Eihe, Alksnis, Roziņš, Endrups, Dauge, Krastiņš, Jansons, Lutters, Pieče. Lepojeties, latvieši, ka bijat vieni no PSRS un komunisma sturakmeniem! Latviešiem bija nozimigaka loma PSRS un komunistiska rezima dibinašana.
KLM
K
Biedri Urbanovič, patiess izbrīns - kādēļ, būdams Ķīnā, neapmeklējat turpat tuvumā esošo Ziemeļkoreju, laimes un pārticības zemi, iespējams, parakstot memorandu par Ziemeļkorejas humanitāro palīdzību Latvijai - sevišķi ar produktiem - gaļu, sviestu utt.?
a
a
Labi atceros, ka pirmsvēlēšanu diskusiju laikā, no piecu vadošo politisko spēku līderiem, tieši Urbanovičs izcēlās ar to, ka viņam nebija neviena konkrēta priekšlikuma, kā uzlabot situāciju valstī, toties konkrētu atbilžu vietā viņš veikli bārstīja ļoti vispārīgas frāzes. Stipri šaubos, ka, noslēdzot līgumu ar Ķīnas kompartiju, Urbanovičam būs kaut viens jēdzīgs priekšlikums.
KLM
K
Biedri Urbanovič, vai gatavojaties apmeklēt lielvalsti Nauru - parakstot kopīgu memorandu par okupēto Gruzijas teritoriju atzīšanu par ''neatkarīgām" ?
Troll
T
No vēstures jāatceras, ka komunistu Ķīna nekad nav atzinusi par likumīgu Baltijas valstu inkorporāciju Padomju Savienībā un to arvien ir deklarējusi. Vai Latvija bija par to pateicīga? - Nē. Jo pēc neatkarības atgūšanas vairākus Latvijas varasvīri draudzējās atzina par likumīgu Ķīnas pārstāvi - no Taivanas!!!??? (Klīda baumas, ka taivanietis Latvijas varasvīriem toreiz "uzspraudis uz ilkņa" miljonu zaļo.) Pagāja vairāki gadi, iespējams, USA mudināti, kad Latvijas varasvīri atteicās no taivanieša par labu Ķīnas Tautas Republikai. Latvijai jau sen vajadzēja draudzēties ar tiem, kuri mūsu nelaimē bija mums draugi, nevis dzīvot pēc liberālisma galvenā likuma - "visam jābūt pērkamam un pārdodamam".
Normunds
N
Āža kāju maisā nenoslēpsi....Lai kā stāsta ka viņi nav tie par ko viņus uzskata,bet nu nevar noslept to kas viņi ir.Komunisti!!! Un tā jau viņu īstā būtība.Atņemt,sadalīt,vairāk sev nekā citiem,sodīt visus kas nav vienisprāt ar viņiem....Ja pakļausimies viņu ,,saldajiem,, stāstiem ,tad viss atgriezīsies.Arī rindas pēc 200 gramu paciņas sviesta kuras būs jāstāv divas stundas.Ja negribēsi stāvēt trīs naktis pēc dīvāna pie mēbeļu veikala!!!
a
a
Nez vai viņš tur Ķīnā arī stāstīja, ka viņa sociāldemokrātija nozīmē to, ka viņi stingri iestājas par oligarhu interesēm - lobēja likumprojektu, kā rezultātā valsts V.K. un V.K. pakāstu desmitiem miljonu, kā arī, ka viņu lobēto oligarhu biznesa neveiksme nodokļu maksātājiem ir izmaksājusi apmēram miljardu LVL? Tāpat viņi atbalsta oligarhu Hūti visos balsojumos, kur Hūte izrēķinās godīgām tiesību aizsardzības iestāžu amatpersonām. Vēl jau viņa sociāldemokrātija nozīmē arī to, ka tāds ilggadējs opozīcijas deputātelis var atļauties greznu villu, un braukāt miljonāra cienīgā luksusdžipā .....
Dens
D
Ko ņematies, Ķīnā nav daudzpartiju sistēmas, un komunistu partija ir vadosā. Un sadrbība vienmēr ir pozitīva, īpaši ņemot Ķīnas lielo potenciālu. Bet tiem, kas gatavi atkal visus apriet un aplikt. Kungi, kādi ir jūsu risinājumi, lai valsti izvestu no krīzes??
nu ja
n
Krievija,tagad Ķīna,kas tālāk? Ziemeļ Koreja, Nikaragua,Irāna,Sarkanie Khmeri?Baigie koriši tam SC Urbanovičam.
Arturs M
A
Nu tad ar sarkanajiem khmeriem ar vajag un ar Kadafi ar var uzspēt!!! NAV SMIEkLĪGI URBANOVIČ! Iesaku izlasīt par šo grāmatā Sarkanie burbuļi!
figvams
f
Urbis veicinās krievu valodas kā Ķīnas otrās valsts valodas ieviešanu, šajā nolūkā Krieviju pievienojot Ķīnai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas