Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Urbanovičs: Vienotības ņemšanās kļūst smieklīga

Saskaņas centra līderis Jānis Urbanovičs Vienotības rīcību nodēvējis par smieklīgu."Viņi [Vienotība] ar savu ņemšanos, ko ņems un neņems valdībā, ir smieklīgi. Viņi ir savas nacionālistiskās vēlēšanu kampaņas ķīlnieki," pirmdienas rītā Latvijas Televīzijas raidījumā Labrīt, Latvija! sacīja Urbanovičs.

Zatlera lēmumu rosināt Saeimas atlaišanu Urbanovičs nodēvēja par pēdējo iespēju Latvijai "izkārpīties no nepatikšanām". "Koalīcijas partnetri nav apmierināti ar valdības darbību. Saeimas vairākums nav spējīgs restartēt valdības darbu. Šāds prezidenta solis ir novēlots, taču pareizs," sacīja SC līderis.Par iespējamo SC iesaisti valdībā pēc Valsts prezidenta Valda Zatlera paziņojuma par Saeimas atlaišanas rosināšanu klajā nāca Vienotībā esošās Sabiedrības citai politikai līderis. Savukārt Ministru prezidents Valdis Dombrovskis svētdienas vakarā norādīja, ka pašlaik trūkst iekšējas loģikas SC iesaistīšanai valdībā.Dombrovskis svētdienas vakarā pēc Vienotības valdes sēdes žurnālistiem atgādināja, ka pret kratīšanām Aināra Šlesera dzīvesvietās iestājās gan Zaļo un zemnieku savienība (ZZS), gan apvienība Par labu Latviju, gan SC. Līdz ar to "nav skaidrs, kāpēc Saskaņas centrs par šo balsojumu kā īpaši jāapbalvo," teica Dombrovskis."Pašreiz jautājums par Saskaņas centra pēkšņu aicināšanu valdībā nav dienas kārtībā," teica Dombrovskis, tomēr neizslēdzot tālāku sadarbību ar Saeimā pārstāvētajiem politiskajiem spēkiem: "Perspektīvā mēs neizslēdzam sadarbību."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas