Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Urbanovičs: Vienotības ņemšanās kļūst smieklīga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... ka '... nemsanas klust smiekliga ...' ???????
monitors
m
Ko tad viņš nenokaunās par savas partijas balsojumu,kur skaidri redzams,ka aizstāv oligarhus?Lai paskaidro to,nevis galvu griež par Vienotību.Tas bija viņu nopelns,kad mērs prezidentam bija pilns,un viņš izsludināja Saeimas atlaišanu./// Mērs prezidentam bija pilns tiekoties ar Lembergu pusdienās. Bet balsojums par Šleseru - iegansts. Tam vēl piepulcēja noderīgu infu par Maizīti un Judinu.
monitors
m
Mums par lielu laimi SC savā pašpārliecinātībā bieži kļūdās! Aizstāvot savu drauģeli šleseru, SC palaida savu, varbūt visizcilāko, iespēju, tikt valdībā, un tikt tur kā gaišajam spēkam - glābējiem! /// Šlesers nav drauģelis, bet koalīcijas partneris Rīgas Domē. Būtu drauģelis, varētu uzmest. Koalīcijas partneri uzmest nevar, jo momentā atstātu SC Rīgas Domē dziļā, pieklājīgi izsakoties, opozīcijā. Tādēļ atturēšanās Šlesera lietā bija SC vienīgais variants.
monitors
m
Atgādināšu dažs faktus. VZ tikās ar Āboltiņu un Dombrovski, lai uzdotu vienu vienīgu jautājumu, vai viņi nevar saiet koalīcijā ar SC? Abi atbildēja noraidoši. Tad VZ izsludināja rīkojumu Nr. 2. Pēc tam no Štokenberga puses vēl bija mēģinājums panākt VZ ievēlēšanu. Mēģinājums izgāzās. Vienotība paliks koalīcijā ar galveno rīkojuma Nr 2 vaininieku Lembergu (?!!), bet norāšot viņa partiju bloku, ka nav labi balsot pret kratīšanu pret Šleseru! Vai komentētāji spēj iedomāties lielāku absurdu? Brigmanis Vienotībai uz to šerpi atbildēja, lai beidz ar saviem diktātiem uzstāties. Un kompensācijai no Vienotības priekšlikums VZ nākt viņu barā, ja viņš izkritīs VP vēlēšanās. Domāju, ka VZ spēlēs savu spēli, jo viņš ir pašpietiekams, bez tam ne Āboltiņai, ne Dombrovskim konkurents uz augstajiem amatiem nav vajadzīgs.
che che
c
Urbanoviča ņemšanās vienmēr smieklīga ir, bet pats tik ļoti pēc pārbarota rukša izskatās, ka nudien jāsmejas.
www
w
kā man ir apriebies šis speķainais komsorga vieplis. Vai tas urbis nevarētu sakravāt koferi un tīties uz roģinu prom paķerot līdzi citus padomju režīma atstātos korumpantus un kangarus rubiku, šleseru, šķeli, ušakovu, ždanoku uc padibeņus.
Zirka
Z
Kāpēc SC balsojumā atturējās? Vai tik arī tas nebija dancis pēc Lembīša stabules?
Āboltiņa
Ā
Paldies , Zatlera kungs, ka patriecāt mūs no Saeimas kā līcībnespējīgus korumpantu un oligarhu līdzskrējējus. Par to mēs par jums esam gatavi balsot nakts laikā!
borcinsh
b
laikam Jus gulejiet ar komunistiem (!?) - katru dienu tikai shitie sarkan-resnie komunistu purni ! ko darisiet, "diena", kad Latvijaa podóhnjet pedejas komunjaka ??? rakstisiet par prostitutkam ?
Kaktuss
K
Urbanovičs izkrita ļoti svarīgā eksāmenā!.SC nobalsoja pret tiesiskumu,kas ir demokrātijas pamatā.SC nedrīkst aicināt valdībā tā iemesla dēļ ka atbalsta tautas apzadzējus - oligarhus.
zex
z
re kā SC svoločš tēlo,...nezinīti,naivo aitiņu
zita
z
...smieklīgs esi tu, vepri!
Lelle
L
labotais teksts. Urbi , ierosini! Saeimai šobrīd jānoņem no amata Vienotības rižā par dumu uzvedību pie Prezidenta (par Saeimas prestiža graušanu un lekšanos pret prezidenta prasībām, jo rižā viena izlēma Saeimas likteni). Saeimai jāievēl jauns Prezidents (vecais vai kāds cits). Saeimai jāpadzen dumrovskis par nespēju ieklausīties Prezidentā un sabiedrībā (laupa tikai nabagus, darba vietas nedomā kā radīt, valsts pārvaldē reformu nav) un jāveido profesionāļu Valdība ar Sudrabu Premjera amatā.
ha
h
kangars,Latvijas nodevējs.
Laimonis
L
Pēdējā iespēja Latvijai "izkārpīties no nepatikšanām" ir iestāšanās par latvisku Latviju, kurā nav vietas ne krievu „uzvarētāju” kopienas vēlmēm pēc krieviskas guberņas, ne latviešu personīgās mantrausības shēmotājiem. „Uzvarētāju” centība „ļaunā nacionālisma” meklējumos ir saprotama – tādā veidā nav jāiedziļinās taisnīguma izpratnē par mazo tautu tiesībām uz savu mājvietu un brīvību. Ar vārdiņu „saskaņa” nevajag muļķot iedzīvotājus – saskaņa ir nepieciešama arī jebkurā zagļu bandā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas