Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Urbanovičs: VL!-TB/LNNK vēlas pazemot Kravcovu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
naxal Volodja
n
URBANOVIČ ! > KRAVCOVS JAU APKAUNO VISUS LATVIJAS KRIEVUS !!!
Andris
A
Ja ,godīgi ,no viņiem visiem ,nu ir jau ,bet protams pamaz.Nu nezinu ar ko viņi ir sakrustojušies tie lojālie,iespējams ar civilizētu nāciju ,Mums jau arī šad un tad dzīvē paveicās.Bet vai ne tā,lauķe.
lauķe
l
Lojālie krievi??????????Kas tie tādi ??????????
Andris
A
Nevainosim nelatviešus ,90gadu sākumā viņiem bija pilnīgi citi uzskati par neatkarīgo valsti ,nekā šodien.90 . gados viņi saprata --būs jāzina valoda ,bez tā iztikt šeit nevarēsim ,sūtīsim bērnus latviesu dārziņos un tt .Paši mēs nometām savu valodu zem kājām un tagad vainojam krievus .PĒDĒJĀ MULĶIBA.Lojālie krievi ,kas ciena latviešu tautu un valodu nesaprata --uz kurieni ejam.Paši esam Latviju pārvērtuši par mazu krievu Par to paldies visiem ,sākot jau ar godmaniun beidzot ar kalvīti .Vienīgā cerība ir VIENOTĪBA .Domāju ,tā uzklausīs VVC ieteikumus, nevis kā tas bija līdz šim---visus šos 20 neatkarības gadus.Daudz latviešu nevēlās atgriezties no arzemēm savā tēwvu zemē ,jo tā ir drausmīgi par visiem 20 neatkarības gadiem pārkrievota ,,iekaitot arī manu meitu.
antikomunists
a
Likumaa nekur nav teikts, ka deputaats var nerunaat latviski. Bet ja buutu prasiiba uzraadiit sertifikaatu, Kravcovs to dabuutu, jo sertifikaatus var nopirkt vai viltot.
lauķe
l
Nevajag apvainot sunīšus ar tādu salīdzinājumu! Šis te frukts riktīgs zmejs goriničs!
viszinis
v
kravcovs, kā sunītis - visu saprot, bet nerunā...:DDD
Andris
A
Nesaprotu-ko JŪS te cepaties ,lieciet mieru Urbanovičam.Urbanovičs izmanto pašu bāleliņu izstrādātā valodas likuma nepilnības.Pasakiet paldies jūsu elkam ,ko sauc par vairu vīķi freibergu ,kas mīkstināja valodas likumu.Latviešu valoda jau no atjaunotās neatkarības sākuma gadiem ir pamesta mums zem kājām ,nevienai partijai nebija intereses par to ,jo bija jābīda tikai savtīgu interešu vadīti likumi.Ja jau 90. gadu sākumā būtu pieņēmuši stingru valodas likumu --šāda problēma nebūtu.Paši savēlējāt saeimā pusi no lauksaimniecības akadēmijas ar šķēli, kalvīti priekšgalā ,kas neizprata reālo situāciju jo dzīvoja tīrā latviskā vidē .ZZS ,cik noprotams vēl šodien neizprot reālo situāciju.Vēl šodien cilvēki laukos nezina ka 90%krievu ir nekulturāli un vulgāri un neciena šo valsti ,kur nu vēl valodu.Cerība ir uz VIENOTĪBU ,jo pamatā viņi ir no galvaspilsētas.Urbanovičs cerēja uz uzvaru vēlēšanas un cerēja mainīt valodas statusu kopā ar ZZS un PLL.
antikomunists
a
Kravcovs ir pazemojis pats sevi, izraadot iekarotaaja attieksmi pret Latviju un latviesiem.
p
Mani pazemo,ka vēl 20 gadus pēc neatkarības atgūšanas,trešo daļu Latvijas parlamenta aizņem šādi deģenerāti!
Valdis
V
Stulbais okupants, kurš nav spējīgs iemācīties valsts valodu un vēl uzdrosinās jaukties Latvijas lietās, pats pazemo mūsu valsti!
oze
o
tev medālis! urbanovičs droši vien pats pierunāja šo nabadziņu no liepājas - bez valodas zināšanām startēt uz saeimu. jo cerēja, ka sc uzvatot vēlēšanās,kopā ar pll draugiem , varēs saeimā runāt krievu mēlē. tāpēc partijas vadītājs uzbrūk vl ! nav realizējies urbanoviča plāns,un nav iespējams nekādi aizstāvēt deputātu, kurš neprot valsts valodu. GALĪGS SVIESTS! tiek sagrauta saeima no iekšpuses. cerams, ka kusiņa kungs to redz...
K-K
K
... Ne, piedodiet atminas apmiglosanos no emocijas uzpludumu sai lieta !!! ... tacu vakar bija vel specigaks CUTSPA ! Kada Holokausta Atceres vestnieka 30 miljona dollara nelegals atlidzibas pieprasijums no DIVU OKUPANTU IZSKAUSTAS, IZVAROTAS, APMULKOTAS, APZAGTAS un GARIGA UN MANTISKA NABADZIBA IEGRUSTAS tautas ...
K-K
K
... Piekritu. Adekvata izpratne par abiem SC garigi, morali, legali un intelektuali BANKROTEJUSIEM PILSONIEM ! ... Nevar but pasaule lielaks piemers sadam tipiski nekaunigam CUTSPA ! Atkal un vel so veco nomenaklaturas biedra zombetas smadzenes nenojaus, ka Nacistu un Komunistu laikmeta LIELAIS MELS - apgriezt patiesibu - vairs neder ka PROPOGANDAS ierocis cilveku apmulkosanai 21. g.s. !!!
a.b.
a
Par valodas prasmi ir jārūpējas pašam Kravcovam,nevis VL-TB . Kravcovs un viņam līdzīgie paši pazemo sevi,parādīdami,ka ir tik truli un nevar iemācīties valodu.Normāli cilvēki atbrauc no otras pasaules malas un to iemācas dažos mēnešos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas