Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Ušakovs: Dombrovska problēma, ko viņam jāpārmet – nespēja pārvaldīt koalīciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
G
G
Vismaz viens cilvēks pateica to, ko domā daudzi cilvēki, ka Dombrovskim trūkst stigrības koalīcijas vadīšanā.
Vienkārša recepte vienkāršai tautai
V
Balsojiet par jebko citu, tikai ne Saskaņas Centru, Zaļiem Zemniekiem un Šlesera neliešiem, un Latvija būs ārā no bedres!
Pārliecība
P
hmmmm, "politiķi" Ušakov ... kāds sakars Dombrovska valdībai ar Saeimas atlaišanu ???
borcinsh > ushakovam
b
nu, tagad ir skaidrs, "delin´", no kurienes tev ir ta "slepena" slimiba ! ari veleshanas maratona nokritisi !!! shorez - kartigi !
ooo
o
Man gan patīk kā strādā premjers Dombrovskis. Viņš vienmēr ir nosvērts un paredzams, konsekventi un stabili strādāja krīzes apstākļos.
Pingvīne
P
Kāda nekaunība! Meli un tikai meli! Dombrovskis bija viens no darba darītājiem un darīja visu iespējamo valsts labā. Ušakov, ja šeit nepatīk, dodaties uz savu etnisko dzimteni!! Kravājiet čemodānus, jo vēlēšanās jums nekas labs nespīd. Baltu tauta nav tik dumja kā jums liekas. Vēlēšanās Visu Latvijai, Vienotība!!!!
Diena simpatizē
D
9. maija svinētājiem. Citi raksta:"Kad Zviedrijas mediju grupa "Bonnier" pārdevusi AS "Diena" akcijas Roulendu ģimenei no Lielbritānijas, Luiks esot devies uz Londonu, lai ar viņiem aprunātos. "Viņi noteikti nebija īpašnieki. Nezinu, kādēļ "Bonnier" pārdeva lielāko Latvijas laikrakstu šādā veidā. Vai tiešām tā vajadzēja darīt? Patlaban "Diena" ir politiski angažētu oligarhu rokās, bet lielākā daļa redakcijas aizgāja un tagad izdod savu, neatkarīgu žurnālu. Abas šīs tendences rada bažas," uzskata Luiks. "Ekspress Grupp" kontrolpaketes īpašnieks intervijā "Delfi.ru" arī norāda, ka Krievijas kapitāla ieguldījumi Baltijas mediju tirgū paši par sevi nav "pasaules gals", taču, kad laikraksta lasītājus atstāj neziņā un neinformē par to, kas ir medija akciju īpašnieks, nav labi. "Problēma ir tajā, ka līdz ar krievu kapitālu ienāk slēgtā Bizantijas mentalitāte - it kā akcionārs ir zināms, taču patiesais īpašnieks ir cits. Lai medijus neapdraudētu spēcīgi spēki no malas, labāk vispār nesadarboties ar krievu kapitāla ieguldītājiem," norāda Luiks, piebilstot, ka Igaunijai patlaban mediju kvalitātes ziņā ir paveicies. "Igauņi mīl lasīt un abonēt preses izdevumus. Tas ļauj izdevējiem būt finansiāli neatkarīgiem. Lielākie tirgus spēlētāji ir norvēģu, zviedru un "Ekspress Group" mediju grupas. Žurnālisti strādā te vienā, te otrā izdevniecībā, un, ja īpašnieki nodarbotos ar reketa biznesu un maksātu prēmijas žurnālistiem par biznesmeņu šantāžu, par to visi ātri vien uzzinātu. Ja izdevējs tā uzvedas, tas nav normāli," uzsver "Ekspress Grupp" kontrolpaketes īpašnieks. Luiks intervijā "Delfi.ru" uzslavē Latviju par pieņemto lēmumu aizliegt pašvaldībām būt par savu preses izdevumu īpašniekiem. "Tas ir prātīgs lēmums. Igaunijā, turpretī, mediji izdod oficiālos "laikrakstus", kuros raksta par to, kā vietējie politiķi atklāj bērnudārzus vai stāda kokus. Šie izdevumi ne tikai publicē maoistisku saturu un garlaicīgas birokrātu fotogrāfijas, bet arī pārdod vēl reklāmu. Izmantojot nodokļu maksātāju naudu, viņi nodara ļaunumu godīgam biznesam," intervijā "Delfi.ru" stāsta Luiks. 2009. gada jūlijā kompānija "Nedela S.A." pārņēma no "Bonnier Business Press" Latvijas masu mediju grupu AS "Diena" un Latvijas biznesa laikrakstu "Dienas Bizness". Tā paša gada oktobrī uzņēmuma "Nedela S.A." valdes loceklis un AS "Diena" valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Tralmaks sabiedrību iepazīstināja ar "Dienas" un SIA "Izdevniecības "Dienas bizness"" īpašniekiem - Roulendu ģimeni no Lielbritānijas. Pēc šī paziņojuma laikrakstu "Diena" pameta virkne vadošu žurnālistu. Pērn augustā AS "Diena" 51% akciju nopirka pazīstamais uzņēmējs Viesturs Koziols, bet 49% akciju palika Roulendu ģimenes īpašumā. Atlikušās akcijas Koziols savā īpašumā ieguva šī gada sākumā. "
Dombrovskis jau nevadīja Saeimu
D
glupiņkij užšakov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rutks
r
par 9. maiju. Abi mani vectēvi karoja pret nacismu, un šī ir diena, kad viņi svinēja uzvaru. Mans pienākums ir viņus pieminēt. Es to darīju vēl pirms iesaistīšanās politikā un darīšu arī tad, ja būšu premjerministrs." ------------------------------- politiķis neies uz kompromisu. kas tas par politiķi?
J
Un Ušakova SC ļoti piepalīdzēja, lai Dombrovska sakarīgās lietas nobloķētos. Ka tik spieķi riteņos, ka tik valstij sliktāk! Nespēju iedomāties, kā daļa latviešu var balsot par kremļa SC un atdot tiem varu. Krievija nav tā valsts, kurai gribētos līdzināties.
opera
o
pirmkārt, šis puika nekad nebūs premjers, jo neticu , ka Dievs tik ļoti grib sodīt Latviju, ņemiet kā gribat tomēr izšķirošos brīžos augstākie spēki iejaucas, otrkārt, ar šo paziņojumu, ka ies pie pieminekļa viņš daudz latviešus atbaidījis(par to paldies viņam). Jo vidēja latvieša mentalitāte nekādi nevar pieņemt par normu to balagānu, kas tur notiek 9.maijā un galvenais ar katru gadu arvien atbaidošākas izdarības. Rodas sirreāla sajūta, kad to paskatās : kā no šausmu filmas.
!
!
Nožēlojams demagogs tu esi Ušakov. Tā arī 5. kolonas pārstāvim piedienas.
vilis
v
Kad Ausainis būš premjers,tad būs Staļina režīms un kārtība!
hi-ha
h
tik slims, bet lien pie siles....
jūlija
j
666- diena ,kad mazie saskaņieši dzēra vodku spaiņiem, jo cerēja uz psrs atjaunošanu...?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas