Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Ušakovs: Mums ir jāatjauno valsts, kurā katram ir tiesības uz cienīgu dzīvi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux
l
Neaizmirsīsim arī to, ka pirms pašvaldību vēlēsānām Ušakovam bija divas kampaņas. Vina latviešiem otra-krieviem. Apvienotājs atradies.
lux
l
Paākumi bija jauki, bet tas nekādā ziņā NAV Ušakova nopelns. To paveica riem, kam Latvija mīļa.LBN, daudzas NVO, Latvijas skolēni un paši latvieši. Viņa nopelns būs krieveļu ārdīšanās dzeršana un citas cūcības pie Pārdaugavas pieminekļa
Zelma Birzniece
Z
Ušakovs un visi pārējie viņa atbalstītāji tagad piekopj pīrāga politiku.Tagad neklaigās par divvalodību,Latviešu valoda būs valsts valoda,bet dižā krievu valoda saziņas līdzeklis un visi sazināsies krievu valodā.Nav jau nekas jauns-PSRS arī krievu valoda nebija oficiāli valasts valoda,bet saziņas līdzeklis.Tā,lūk!
Dr.xy
D
Usakow,neuzdriksties atkartot Cakstes vardus! Kad beidzot saks Karatavu laukums izpildit savas funkcijas!
Dr.xy
D
To:STULBENIS.Jus tiesam esat STULBENIS!
Stulbenis
S
Jums te daudziem komentētājiem pie spihiatre ar steigu jādodas pie izzaktās valsts SVF kredītiem un kas to izdarīja ne jau Ušakovs ,bet mūsu pašu tautieši drošvien paši sasagušies tad tādus komentārus var rakstīt.
latvietim
l
Viņš īsi un korekti varēja runāt pie sevis mājās aiz skapja. Rubika partijas biedram nav ne kāda sakara ar neatkarības dienu. Un noorganizētie apludētāji pie skatuves bija pārāk uzskatāmi. Tas pašas sejas, ko redzēju Latvijas skrējiena laikā. Atveda uz Ušakova ģeniālo runu un pēc tās aiztransportēja.
Tante
T
Paldies,N.Ušakovam un RD par jaukajiem svētku pasākumiem Rīgā !
kaka
k
es tik nesaprotu ko tie lopi ir 20 gadus dariijushi?
iron man
i
Mums ir jāatjauno valsts, kurā katram cilvēkam ir tiesības uz cienīgu dzīvi - gan pensionāram, gan studentam, daudzbērnu ģimenei.. ___________________ A pabalstus Rīgā bērnudārzā netikušajiem marsieši noņēma?
sudrabs
s
Usakova kungam ir lieliska iespeja doties uz Uzvaras denas svinibam Maskava kopa ar Lilitu un vinas vira kungu Zatleru.Bet tad interesanta situacija izveidosies Riga-neba jau Slesers dosies pie fala,jo vins ir parak erudits.Uzvaretajus sveikt naksies vienigi Alfredam Petrovicam,bet tas ari vinam godu nedaris,jo vins tacu ir ES deputats.Vienigais glabejs sai situacijai ir musu Latvijas tevs un zelta simbols Janis Urbanovics,kurs nakotnes varda godina falu. Veiksmi Tev Jani - atvalinatais apakspukvevedis vel no PSRS armijas V.S,
latvietis
l
kritikai nav pamata - Ušakovs runāja īsi,un korekti. Svētkiem atbilstoši, nevienu neapvainojot.
re kā
r
SC reklāmas seja ir Rubiks, kas sapņo par PSRS laikiem. Tas, ka Ušakova prezidents ir Putins šinī kontekstā ir pilnīgi skaidrs.
lūriķis
l
Visi dzīvnieku ir vienādi,bet cūkas vienādākas par pārējiem!
Nu, nu ...
N
Sevišķi Latvijas sabiedrības saliedētību kādu laiku atpakaļ "veicināja" Ušakova kunga izteikumi radiointervijā ar Streipa kungu, kad Ušakova kungam paspruka atsauce uz "mūsu prezidenta" norādēm Latvijas amatvīriem, ar to domājot austrumu kaimiņvalsts vadītāja attieksmi pret Latviju. Toreiz sapratu, ka Ušakova kungs, kas ir Rīgas mērs, par savu uzskata Krievijas (ne Latvijas) prezidentu. Tāpēc man brīžiem nav arī skaidrs, par kuras valsts sabiedrības saliedētību tik ļoti norūpējies ir Ušakova kungs, kura prezidents mīt Maskavā ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas