Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Ušakovs sociālajos tīklos bloķē sev netīkamus lietotājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kungs
K
Cik es atceros tas Ušakovs reiz TV ir iztecies bļaģ un nahuj . To vēl ziņās rādija un Jutubā izlikta. Vajag vērsties tiesā kāpēc Ušakovs nosaucis par naida kurinošiem komentāriem. Jeb varbūt nevajag? Pieņemsim to kā dotumu. Tāds cilvēks ras Nils Ušakovs. Viņš maratonā riskē ar dzīvību.
Bloķē nevēlamus pilsoņus!
B
Man rodās jautājums. Kā Ušakovs - kurši ir vispār nulle - ticis politika? Viņš redziet vēl negrib atbildēt uz nevēlamiem jatājumiem. Viņš ir iedomājies kad viņš te ir Lukašenko?
Bloķē nevēlamus pilsoņus!
B
Vai pilsoņus bloķē tas pats Ušakovs kurš rupji lamājas pa TV, un drošī vien laiku pa laikam arī kādos Delfos? Starp citu vai Ušakovs zina ka viņš ir Non Grata Latvijā, bet krievu acīs mamļuks?
alfons
a
kādā valodā Tu atbildi rīdziniekiem? :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~
TĀDAS MUŠAS KĀ UŠAKOVS UZ SPRĀGŠANU CENŠAS VĒL IEKOST !
lux
l
Ušakovs atkal Maskavā, atskaitīties saviem maizes tēviem. Rīt "Eho Moskvi" 17.08 pēc Maskavas laika raidījumā "Osoboje mņeņije" paredzēts viņš. Interesanti, vai tāpat kā iepriekšējo reizi slavēs okupantus/kolonistus un tml. ES dalībvalsts galvaspilsētas mērs regulāri uz Maskavu pēc rīkojumiem. Vai nav nožēlojami?
Jautaajums
J
Ja tas ir privaatais konts, tad tas tiek apluukots aarpus darba laika? Es ceru...
Косма
К
У него ж. горит, скоро все вопросы будут на тему "куда ты, курва деньги дела?", а отвечать придется. Но на сей раз - перед судом. Так что, Нилушка, суши сухари, а там уж времени хватит - в течении десяти лет вести переписку со всеми, с кем пожелаешь!
Nils gatavojas atstāt amatu
N
Un izmēģina, cik labi būt brīvam no Rīgas mēra amata.
privātpersona
p
Var brīvi izvēlēties, ar ko komunicēt.
Vārds
V
Bet ne jau amatpersona, kura oficiāli uzrādījusi visiem Latvijas iedzīvotājiem, kā ar viņu sazināties. Viņš neatbild principā ne uz vienu NORMĀLU jautājumu, uz kuru viņam negribas teikt, kā sastāv lietas, jo tad atklāsies nelikumības. Tā kā ta'du jautājumu kļūst arvien vairāk, tad paredzams, ka drīz Ušakovs dzēsīs savu Twitter kontu. Pagaidām tas viņam kalpo, lai ļoti ātri paziņotu saviem padotajiem, ja notiek kratīšanas, lai glābjas, kas var. Pārējais Ušakovu neinteresē.
  • 1
  • 1
Berta
B
Ušakovs vnk ir šausmīgi gļēvs. Kāds vēl mērs - ar asti kājstarpē? :))
XXL
X
Ja reiz konts ir privāts, jautājums kādēļ tiek izmantoti RD administratīvie resursi tā popularizēšanā? Vai varbūt ikviena privātpersona var palūgt RD popularizēt savu twitter kontu?
bystander
b
Latviesu mediji, ieskaitot Dienu, jau 22 gadu laikaa atpotguljo dazadus cilvekus dazadaa gaismaa, ka ari sajaa rakstaa. Diena vinmer bija rakstijusi pozitivi par lemejiem (latviesu bleziem pie varas). Rezultats ir acimredzams - kur esma uinkjas notiek... STATE OF THE NATIONAL CHEATERS, WORLD WELCOMES YOU!
btw
b
I hope you have successfully ccessfully caught your train and will be out of this awful country soon.
  • 0
  • 1
sender
s
Atspoguljo atbilstoshi faktiem. have you heard about freedom of speach? if not, change your pampers and keep growing, one day you will become an adult. it will be an interesting process, as this interesting world is full of things you dont know yet.
  • 2
  • 1
sender to nahui
s
Atspoguljo atbilstoshi faktiem. pigheaded nacbol, have you heard about freedom of speach? if not, change your pampers and keep growing, one day you will become an adult. it will be an interesting process, as this interesting world is full of things you dont know yet.
  • 2
  • 1
Kurmītis >> Kažokai
K
+++konkrētajā bloķēšanas gadījumā nav skaidrs, pēc kādiem kritērijiem dažiem Rīgas iedzīvotājiem šāda iespēja tiek liegta.+++ Nils jau atbildēja: "Rupjus, aizskarošus, nacionālu naidu kurinošus un vienkarši "huļi bļoda netīra" līmeņa lietotājus es nevēlos redzēt savā timeline.” Tā ka Ivetiņ, paprasi Ērikas Daliba, ko viņš tādu rupju vai naidu kurinošu rakstīja. Tas arī viss. Problēma tiešām ir. Taču noteikti ne Nilam … :)))
njirga
n
kurrrmiit, par rupjiibaam lai nu kursh bet Nilinsh Hujvinjzin labaak nebuutu içzteicies. Arii par nacionaalaa naida kurinaasanu sis nacbolikju liidzskreejeejs labaak nebuutu blkjaustiijies. Tas pirmkaart. Otrkaart, meli kurrrmiit, gudri cilveeki dara taa. Ja vinjiem uzraksta ko rupju vai agresiivu, vinji uztaisda kopiju un saglabaa. Kopija ir pieraadiijums, kurrrrrmiisa veekskjiisana nav.
  • 2
  • 1
Ussakoff PR
U
Bemhenu ģimenes klans atkal zirgā. Shēma vienkārša: Bemhens uz autobusiem reklamē Ušakovu (SC). Ušakovs nelamā Bemhenu, ļauj darīt jebkuras nelikumības un izšķērtdēt nodokļu maksātāju naudu. Rīgas satiksme var darīt ko grib, piemērām, ietaupīt uz drošību, pieņemt darbā mazkvalificētus šoferus. Nogalini cik gribi - neviens gailis pakaļ nedziedās. Viss politkorekti. Usakova PR rullē

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas