Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Uzsāk kriminālprocesu pret bijušajām un esošajām LR un NRTP amatpersonām, arī Kolātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oi, nevajag !
O
Kaut ko jau PUBLIKAI ARĪ JĀDOD no tā, kas patiešam darās , un KO STIPRI DAUDZI JAU TĀPAT ZIN ... tāpat kā proķēne, tiesas un viss kas cits - DOZĒTA OBJEKTIVITĀTE JĀDEMONSTRĒ KOPĪGĀS - LIELĀS lietas labā :P
Oi, nevajag !
O
Tā radiomāja jau nav tas hitrais kolāts - to nu nevajag !
uzsākt nav grūti
u
"lidmašīna 06.02.2010 14:34 Ja nevar ar lieliem, jāsāk ar maziem. Jācer ka tagad visa veida ierēdnīšiem roka notrīcēs, kad domās par līdzīgiem lēmumiem"
uzsākt nav grūti
u
kā te kaut kur pa tvkasti - vai tik ne tas pats vilks .... vai viena dāma no KNABa teica - JA PAŠI FIKSI SATAISA DISCIPLINĀRSODUS, tad KNABs nomierinās.
bumerangs
b
Nav tālu jāmeklē, turpat ap Radio stūri ir tāda Valsts kultūras pieminekļu inspekcija, kuru tās vadonis Dambis ir uztaisījis par savu privātbodi. Tur bezmaz ģimenes uzņēmums-radi un ģimenes draugi vien sēž uz feinām algām un prēmijām par nekā nedarīšanu. Pieminekļu remontiem domātā nauda ir gadiem plūdusi uz šo darboņu personīgajām kabatām, tikai neviens nekad šo fruku nav kratījis, jo K&K bija draugos. Ka nu būs tagad?
lno
l
Tuvojas vēlēšanas un LR 1 līdz šim politiķiem ir bijis ļoti neērts, tajā skaitā Kolāts. ______________________________________ Jā, Dollij, mēs labi atceramies Rīta vingrošanu, kuru vadīja "apolitiskais" Kolāts:)
lno
l
Liksim mierā bērnus. Nav solīdi. ___________________________ Bet ja nu tie ir tautas ienaidnieku bērni?:) Staļina idejas dzīvo un uzvar!
Terorists
T
Ja jūs ticat LR tiesu sistēmai tad jūs esat optimiste.Cik šādu procesu jau ir uzsākti un cik no šiem prēmiju saņēmējiem ir saņēmuši reālu būri. Lielāko tiesu visi procesi ir norakti un sodus ir saņēmuši čeburaškas kas vairs nav vajadzīgi politiskajai elitei. Tā kā uz kaut kādu taisno tiesu Latvijas bauriem būs jāgaida ilgi ,un ja arī būs kāds process tad sods jau būs iztecējis ,jo iestājies noilgums.
Dollija
D
Nezinu nezinu. Tuvojas vēlēšanas un LR 1 līdz šim politiķiem ir bijis ļoti neērts, tajā skaitā Kolāts. Jāpagaida tiesa. Tad jau redzēs, cik viss ir likumīgi, cik - ne. Četri gadi bija jāgaida, līdz rezultējās kriminālprocesā?
DD1
D
šoreiz nesaprotu Jūs. Jūs attaisnojat Kolātu? Zaglis, bet simpātisks vai savējais? Riebīgi vēl jo vairāk tāpēc, ka "apčakarēti" savējie: radio darbinieki un klausītāji-pensionāri, kas bija gatavi ziedot radio
papucis
p
izr5aus ūsas unpalūgs nenodarboties vairs ""ar valstisku demagoģiju"'.
Dollija
D
Parēķināsim: 49 000: 5 = apmēram 5 000 gadā. Izdalīsim ar 12 = apmēram 400 Ls mēnesī. Baigā prēmija, vai ne? Viņš tomēr ir iestādes vadītājs. Mīnus nodokļi... Jā, tiešām, jāsēdina uz mieta, lai lielie blēži paliek nesodīti. Turklāt es nedomāju, ka 400 Ls ir baigi lielā prettiesiskā prēmija. Tauta, iztiksim bez ķēzīšanās. Liksim mierā bērnus. Nav solīdi.
lno
l
nu ja TPiste Sarmīte Kolāte ir viņa meita, tad jau nav brīnums, ka papiņš arī rebes taisa. kā tur bija - ābols no zirga tālu nekrīt? __________________________ O! Tev liela diena!:) Sarmīte iedeva kurvīti?:) Esmu pārliecināts, ka, tā kā rīkojās Kolāts, rīkojas 90% iestāžu vadītāji, tikai tāds sīkums - Kolātam ir darba rezultāti, vairumam nothing special.
sesks
s
Njā... Nemūžam neticētu, ka Dzintris uz kaut ko tādu ir spējīgs. Cik zinu, tad radio algas bija ļoti dažādas. Augšām vienas, bet ierindas žurnālisti un tehniskie darbinieki cīnījās par katru latu algas pielikumā, parasti uzklausot striktu: naudas nav un nebūs. Atliek secināt, kādēļ šāda atbilde bija jāklausās.
lno
l
Durakam, duraka dziesma:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas