Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Uzvarētāju ignorējot, miera nebūs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvija,tavi mēsli,kas uzvar.
L
Par uzvaretājiem un uzvārētājiem.
Knābējs
K
Vienotība un intrigas ir viena veseluma divas sastāvdaļas- kā gaismas viļņu un korpuskulārā teorija. Vienotība bez intrigām nav iespējama- tas ir šīs partijas eksistences pamats un būtība.
Gocis
G
Knābējam Vienotība laikam pārāk stipri ieknābusi rociņā,kad tā slepus pastiepās uz kampienu, ja tik naidīgs?!
  • 5
  • 9
khe!
k
Knābējs- bļāvējs ir vislielākais intrigants un burbuļu pūtējs!
  • 5
  • 7
opsis
o
Mūsu politiķiem ir izteikta dubultmorāle. Ar Saskaņas centru (uzvarētāju) tā var darīt parlamentā, bet Ādažos ar ZZS nedrīkst. "Vēlēšanās uzvarējušā politiskā spēka atstāšana opozīcijā un mēģinājums pret to apvienot deputātus no vairākiem sarakstiem, kas ieguvuši pa vienai vai divām vietām, nesola konstruktīvu darbu, un no tā cieš iedzīvotāji."
anna
a
Uzvarētājs ir tas, kas saņem 50% +1 balsi. Viss pārējais ir sīka kašķēšanās un bakstīšanās. Šādās vēlēšanās, kur `uzvarētājs` nesaņem vairāk nekā pusi balsu, uzvarētāju NAV.
  • 5
  • 1
Mantrausis
M
"Deputātiem nereti ir arī atšķirīgs kompetences līmenis un dažādās intereses." Hm... vai †a būtu jau ļoti klaja norāde, ka neviens negrasās darboties pašvaldības iedzīvotāju labā, bet vien realizēt kādas savas intereses? Par kompetenci nebūtu ko uztraukties, ja labi strādā domju struktūrvienības. Liekas, 23 gados kompetenci esam "atēdušies" papilnam...
Dīzels
D
Mums Saldū nav īsti ko dalīt.
Ezis
E
Viss kristīgi sadalīts? Bet joka pēc paskaties cik Saldū pašvaldībā strādāja Latvijas laikā uncik uzturas un saņem algu tagad,skaitļi atškirsies gandrīz 10 reizes vairāk tagad.Bet cilvēku skaits jau nav tik daudz reizes pieaudzis un cik tērēja babraukalēšanai tad un tagad. Tad bija plaukstoša un turīga valsts tagad cenšamies noturēties virs Somālijas līmeņa.
  • 4
  • 1
pašvaldībās bez kukuļa - viss kā pr
p
pašvaldības Latvijā - līdzeklis deputātu kabatu uzpildīšanai
Oskars
O
Kā man šitās SEJAS ir atriebušās , ZOG acīs SKATĪDAMIES un Latvijas LIKUMI viņus ATBALSTA ......RIEBJAS arī Latvijas žurnālistu attieksme pret GODĪGO tautu rādīdami šitos IZSAIMNIEKOTĀJUS ........ Kāpēc Latvijas žurnālisti tā cenšas aprakstīt ZAGĻU - IZSAIMNIEKOTĀJU parādīšanos, bet ne viņu zagšanas MOMENTUS ......
  • 2
  • 1
Ezis
E
Nekontrolēti zagšanas punkti un cīņa iet par naudu,ne jau par ko citu. "Valsts" nodokļu naudu iztērē savtīgu cilvēku labklājībai. Nav reglamentēti "pašvaldību"drīzāk gan caristu tēriņi,cik grib un kur grib tērē un ne jau iedzīvotāju ,bet savas labklājības uzlabošanai. 4 gados nodrošināties visam mūžam,tāds ir sauklis.
  • 6
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas