Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Vai globalizācija Latviju neskar?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jūlis
J
Ē, tur jau tā lieta, ka globalizācija Latviju skāra daudz agrāk, kā tas notiek bagātajās Eirosavienības zemēs. Tā nu sanāk, ka Latvija tāpēc netiek pie palīdzības bļodas. Veikli nokārtots, jo ir iespēja nesaistīt Latvijas nedienas ar globalizāciju.
Trusene
T
Kāds tam sakars ar rakstu par Eiropas Globalizācijas fondu? Es nesaprotu. Ja kāds par tādu fondu zina, cenšas atrast, vai kāds to izmanto, un vērš citu uzmanību uz to, lai tomēr varbūt kādreiz kaut kas nonāktu arī cilvēku labumam, tad tas velti tērē naudu? Kaut kā Tevi nesapratu.
līga
l
...kas tad ir valsts, es domāju ka Latvijas valsti pārstāv konkrētas amatpersonas, bet kas notiek īstenībā, katrs ierēdnis mēģina pārgrauzt kaklu kādam konkurentam, cīņa par savu vietu, algu vārdu sakot zirnekļu cīņas burkā, kurš izdzīvos, bet kā ar tautu? tas jums ir pofig.
Trusene
T
Vai Tu maz zini, kas ministrijās notiek ar tiem "ierēdnīšiem"? Cik man zināms, tur lielākā daļa strādā tā, kā sen neviens nekur nav strādājis. Ar atdevi, iedvesmu. Tikai tas ne vienmēr dod to, kas pie optimistiskā scenārija būtu bijis sagaidāms.
pakausis
p
vajadzēja lielākiem blāķiem ierēdnīšus saīsināt - tad varbūt būtu izmantojuši iespēju apmācīt problemātisko nozari - ierēdniecību :) bet ar ierēdniecību mums viss kārtībā.. tad kāpēc iespringt par pārējām?..
pakausis
p
"Latvija" nav pratusi izmantot kārtējo iespēju? Jeb varbūt tomēr tie mantrausīgie kretīni kas kalpi būdami viens otru par kungu uzrunā ir šo iespēju atkal jau palaiduši garām??
Dodo
D
Nam bi vaši zaboti! Tā vien liekas, ka sēžot Eiropā ir laiks vien nopelnītās naudas tērēšanai, nevis valsts problēmu izprašanai. Ko nu par risināšanu! Blā, blā, blā....
Trusene
T
A ko? Kas Tev nepatīk? Šī fonda līdzekļiem var pieteikties tikai VALSTIS nevis konkrēti nozaru pārstāvji vai EP deputāti. Tātad - tie nabagi, kas rukā ministrijās, cenšas neatpalikt, bet šito jau nu gan būs palaiduši garām, skaņojot, rakstot un sacerot procedūras, kā tas mūsu valstī ierasts.
Sarkasms
S
Tevi neinteresē? Jeb TU jau visu tik ļoti zini, ka viss cits pārējais Tev neliekas interesants? Viens gans nomira, citi gani raudaja, Visi mazi putniņi pātarus skaitija. Cūka raka kapu augstâ kalnâ; Dzenis kala krustu sausâ kokâ; Dzeguze zvanija sausâ eglê; Buks lēca baļļâ sprediķi sacìt; Kaza kāpa debesîs Dievam sūdzèt. Dievs paņēma pātagu: Ķiz, kaza, zemê! Ķiz, kaza, zemê! Vaj es pats neredzu. Kaza lēca zemè, nolauza ļipu, Nolauza ļipu, iebļàvàs: mē!
līga
l
...priekš kam mēs sūtam savus pārstāvjus uz ES, lielo algu saņemt vai???? Dariet kaut ko Latvijas labā, jūs taču arī no konkrētās partijas ievēlējām!
a
a
Tava darba rezultāts.Latvieti,nepadodies.
dzeguze
d
Eirolakstīgala, apklusti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas