Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Vaidere: EP mudina Krieviju ievērot godīgas tirdzniecības noteikumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Balts
B
Veidere : Britu tonju lelgabala ga;la Veideres izskatā - algota rīkle kas bezjēgā virinās. Atstrādājam naudu ? Un Latvijai atkal nekā !
cukurbiete
c
Kapec si bada dzeguze Vaidere neuztraucas par to, ka noladetais zids Godman Latvija vispar likvideja cukura razosanu?
Tonija
T
Ko sis stulba, haotiska bab aatkal kauc? Kapec no Latvija EP ir ieveleti tadi neleisi, vanckai Godman, Zdanok, Mirskis, Kalniete, Vaidere, Sadurskis, Rubiks? Vienigais normalais, sapratigais cilveks kurs Latviju parstav EP ir K.Karins.
nedali ādu kamēr lācis vēl mežā!
n
Vaideres pārsteigumu un sašutumu var saprast. Vecais lapsa Putins uzdrošinās ievērot SAVAS VALSTS INTERESES!!!! Vārdu salikums, kas vecajai komunistu nomenklatūras triecienniecei, kura sarkano karogu operatīvi nomainījusi pret zilo, Vaiderei ir nesaprotams un svešs.
Kārlis Leiškalns
K
Ko tā vecā tur muld atkal !
gdfbvbsdfvsd
g
Šī mamzele uzpeld tikai tad, kad tuvojās kaut kādas vēlēšanas. Pārējā laikā sēž klusi un bauda Briseles labumus. Riebīgā vecene, kurai dikti patīk tēlot VIP un uzskatīt visus par netīrumiem zem viņas nagiem. Ar viņu neviens nekad nav varējis sastrādāties.
Andrim
A
Pastāsti ko latvieši ir uzkonstruējuši,Bet militārā tehnika krieviem ir laba un pērk viņu visā pasaulē.
Andris
A
Nevaru sagaidit ,kad jusu 140 milj.tautu pie prata vedis ,iespejams ,ka vins jau ir piedzimis, tikai nezina vai tas bus gruzins ,ebrejs ,bet varbut Latvietis...... .No jusu pasu vidus logiski domajoso neatradis, to pierada VESTURE ,no Petera pirma laikiem .
  • 1
  • 9
Andris
A
No tiem MULKISIEM tehniku perk tada pasa limena SAIKA vai NABAGI......
  • 1
  • 5
Andris
A
Nesaprotu ,ko tie KRIEVU TIZLENI te blaustas ,kas to valsti ar visu tautu ,kas raknajas par PASAULES MIZKASTEM vispar ievero . ...... To krievu tautu vinu vaditaji kops 18 gada, par kropliem ir pataisijusi .Un ta uz sodienu vini pat velas masinu ,vai galas masinu nemak uzkonstruet ,kur nu vel musdfienu MILITARO tehniku....Bezsmadzennieku bars.
Andrušam
A
KRIEVU TIZLENI te blaustas ---------------------- Vienīgais tizlenis, kurš šajā diskusijā bļaustās, esi tu! Un ņemot vērā tavu nespēju rakstīt latviešu valodā, krievs esi tu ....
  • 9
  • 1
viedoklis
v
EP prasības ir tikpat godīgas un patiesas kā ES , ASV un NATO nofinansētais durkļa dūriens nelaiķa Lībijas līdera KADAFFI pakaļā, kurš arī cerēja , ka ar ES līderiem var daudz ko godīgi sarunāt un sadarboties, ieguldot milzīgus Lībijas valsts līdzekļus. Rezultātus mēs zinām, Kadaffi beigts, bet Lībijas miljardi ,,izkūpējuši,,.
w
w
22 gadus bļaustaties.Nepatīk, nu tad netirgojaties ar Krieviju un robežu ciet.Kā tas ir Armēnijai ar Turciju.Savādāk jus esat vaukšķi bez smadzenēm un lepnuma.
Nejaukais
N
Kurš nezināja, ka pēc iestāšanās PTO, Krievija uz godīgas tirdzniecības noteikumiem "uzliks" to, kas Putinam starp kājām karājas?
viss vienkārši
v
Ja jau jums taisnība, tātad kāds nezināja. :) Vai arī jums nav taisnība.
  • 1
  • 1
Minna
M
Kā nav kauna, Vaideres kundze ir zelta cilvēks- par tautu un tautiskumu vien domā, esot pat tautastērpu iegādājusies! Un Krievijā ir pilnīga nabadzība, jo lielākā daļa krievu cilvēku tikai pirms 20 gadiem nokāpa nokāpa no kokiem. Ineses Vaideres kundze daudz palīdz Latvijas cilvēkiem - vientuļajiem vecākiem,daudzbērnu ģimenēm - es dzirdēju kādu stāstam, ka viņa katru sestdienu atdod savas novalkātās zeķes trūkumcietējiem Latvijā, sūtot tās ar rozā banti apsietā paciņā! Vai nav skaisti un dvēseliski? Ceru,ka tās nebūs baumas! Un tik daudz,kā Vaideres kundze vispār neviens nav darījis latviskas Latvijas labā, - viņa katru rītu pamostas ar Latvijas vārdu uz lūpām un nevienu omāru neapēd,pirms nav godinājusi latvju tautu! Tāds sirdscilvēks!!!
Runcs >bijušais TB vēlētājs
R
Gan jau ievēlēs tāpat-vai tad mums idiotu trūkst....visa valdošā kliķe uz debiliķiem turas.,
Bijušais TB vēlētājs
B
Vaidere - uz manu balsi EP vēlēšanās vai pašvaldībās vairs neceriet.
Runcs
R
Un vispār-Krievija kļūs laba tikai tad,kad sāks visiem pēc kārtas klanīties-vispirms jau mūsu naciķiem.Un ļaus tur saimniekot katram,kam ienāks prātā...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas