Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Vaidere: Līdzšinējā multikulturālisma politika Eiropā ir bankrotējusi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Trusene
T
Nezin kāpēc Jūs par manu izcelsmi esat tikpat pārliecināts kā par krievu valodas visuresošo pārvaldību. Līdz Amerikai nekad vēl savā īsajā mūžā tikusi neesmu, kur nu vēl, lai par tādu sauktos. Es baidos, ka jaucat terminus tikpat viegli, kā piedēvējat izcelsmi Jums nezināmiem nikiem. Krievijas Impērija 14gs nevarēja pastāvēt - tad vēl tādas nebija. Ja vien Jums ikviens veidojums, kam vārdā kaut kas ar Krievzemi saistīts, uzreiz neierindojās jēdzienā "Krievijas Impērija". Tāpat kā, iespējams, ikviena, kas ar Jums komunicē par vēstures jautājumiem, varētu būt vienīgi amerikāniete. Es tomēr domāju, ka Jums, lai cik profesionāls, tomēr ir ļoti vienpusējs viedoklis, ļoti balstīts uz Jūsu ērto patriotismu, kas kļūst garlaicīgs savas vienpusības dēļ.
123
1
Liekās, ka neesat manijuši, Ka ne Vācijā, ne Lielbritanijā migrantu valodas nav valsts valodas. ----------------------------------------------- Tie ši tāpat, kā tu neesi pamanījis ka vairākums Latvijas "krievvalodīgo" nav migranti bet ir šīs valsts pilntiesīgi pilsoņi, kuru senči te dzīvo jau gadsimtiem ....
vuarzazi
v
Ja grib salīdzināt « krieviskirunājošos » tad nāk prātā « franciskirunājošie » kolonisti Ziemeļafrikā.
vuarzazi
v
Liekās, ka neesat manijuši, Ka ne Vācijā, ne Lielbritanijā migrantu valodas nav valsts valodas. Tur nonākot « krieviskirunājošie » tulīt iemācās valsts valodu…
А твои родители сожалеют?
borcinsh
b
... навеpнo, ceйчac, твои poдитeли coжaлеют o том, что тебя-мaлeнького не yдaвили !
"Trusene 18:13 Maz ticams, ka tā tas bija. Ja Jūs to būtu apgalvojis par poļu valodu, es ticētu pat nešauboties!" -- Знания не должны быть вопросом веры, но -- фактов. Вы -- как американка, ничего не знаете. Статуты Великого княжества Литовского -- то же, что конституция. В латышском языке ведь есть похожее слово, обозначающее устав фирмы. Материал из Википедии — свободной энциклопедии Стату́т Великого княжества Литовского — верховный закон Великого княжества Литовского, составлявший его правовую основу. Первый Статут, состоящий из 13 разделов (282 статей) был издан в 1529 году. Статут регламентировал вопросы гражданского, уголовного и процессуального права. Второй Статут был издан в 1566 году и отражал социально-экономические и политические изменения. Третий Статут был издан в 1588 году и действовал на территории ВКЛ до полной его отмены в 1840 году. В преамбуле последней конституции Литовской Республики Статуты названы правовыми фундаментами литовского государства. Статут ВКЛ издавался три раза: в 1529, 1566 и 1588 годах; и был написан на старо русском языке на котором говорило население Великого Княжества Литовского в XIV-XVI веках. БЫЛ НАПИСАН НА СТАРО-РУССКОМ ЯЗЫКЕ, НА КОТОРОМ ГОВОРИЛО НАСЕЛЕНИЕ ВЕЛИКОГО КНЯЖЕСТВА ЛИТОВСКОГО. "Jeb Jums šķiet - kur krievu tauta nāk (vai slēpjas), tur visur visi runā krieviski, un tas tiek akmenī iekalts kā Hammurapi likumi?" -- Русские говорят на русском языке. Вот о чем речь. Не все, но русские говорят по-русски. "Jūs esat sirsnīgs patriots - žēl, ka ne Latvijas. Tomēr - kāpēc Jums te jāmokās, to gan es neasprotu." -- Я себя прекрасно чувствую, живя на древней русской земле. Ведь латышей еще в Латвии не было --- были только разрозненные племена -- а эта территория уже принадлежала Российской Империи.
Trusene
T
Maz ticams, ka tā tas bija. Ja Jūs to būtu apgalvojis par poļu valodu, es ticētu pat nešauboties! Jeb Jums šķiet - kur krievu tauta nāk (vai slēpjas), tur visur visi runā krieviski, un tas tiek akmenī iekalts kā Hammurapi likumi? Jūs esat sirsnīgs patriots - žēl, ka ne Latvijas. Tomēr - kāpēc Jums te jāmokās, to gan es neasprotu.
"Trusene » anonīmajam rakstītājam ar p 17:55 14. gadsimta vidū mēra epidēmijas izpostītā Krievija, gadsimta otrajā pusē slēpās no mēra neskartās Lietuvas lielkņazu Ģedimina un Aļģirda uzbrukumiem aiz mongoļu-tatāru sabiedroto vairogiem. Bijušās Kijevas Krievzemes teritorijas līdz 14. gadsimta beigām nonāca Lietuvā. Tātad, balstoties uz Jūsu apdomīgi pausot viedokli, plašajā Krievzemē lietuviešiem būtu jājūtas kā mājās un jāvar sazināties arī lietuviski? :))" -- В ДРЕВНЕЙ ЛИТВЕ РУССКИЙ ЯЗЫК БЫЛ, КАК СЕЙЧАС СКАЗАЛИ БЫ, ГОСУДАРСТВЕННЫМ языком. Так что учите историю.
Trusene
T
14. gadsimta vidū mēra epidēmijas izpostītā Krievija, gadsimta otrajā pusē slēpās no mēra neskartās Lietuvas lielkņazu Ģedimina un Aļģirda uzbrukumiem aiz mongoļu-tatāru sabiedroto vairogiem. Bijušās Kijevas Krievzemes teritorijas līdz 14. gadsimta beigām nonāca Lietuvā. Tātad, balstoties uz Jūsu apdomīgi pausot viedokli, plašajā Krievzemē lietuviešiem būtu jājūtas kā mājās un jāvar sazināties arī lietuviski? :))
projekcija
p
Paskaties spogulii, !
viens
v
Nevis jaintegree, bet cilvekam PASAM ir jaintegrejas. Ja negrib, tad nekas no sis valsts nepienakas.
AKM mārcim
A
Deokupē,bet vai esi gatavs par savu ideju mirt.
viens
v
Bet, kas bojaa so integraciju valstii, ir tikai un vienigi cilvektiesibu aizstavji , tadi piemeram kaa Kehre Brands. Kas sludina, ka visiem iebraucejiem jadod tiesibas runat sava valodaa (tad kamdel viniem macities citu valodu), ka jatlauj religijas briviba jeb pilna Eiropas ar musulmanu minaretiem un attiecigi lugsanas ritualiem darba laikaa, kamer citi stradaa, ka visiem pienakas maize (pat bez darba un maizes valsts nicinasanas). Cilveks taa ir iekartots, ka bez piespiesanas vins nekustesies. Kamer nav stingras valsts politikas sajaa jautajumaa, tikmer ir un bus 2 un 3 kopienas vienaa valstii.
"lux 17:22 Domāju, ka krievi Latvijai nodarījuši daudz lielāku kaitējumu nekā turki Vācijai." - Проблема для вас в том, что русские в Латвии у себя дома. ведь Латвия двести лет принадлежала России -- а Турция никогда не владела Германией. Почувствуйте разницу. К тому же, еще и до немцев русские уже имели в Латвии влияние: предки латышей уже были вассалами русских еще до крестоносцев, платя дань Новгороду-Пскову и Полоцку.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas