Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Vaidere: Viss atkarīgs no Bērziņa, vai viņa darbība būs gods vai kauns Latvijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Midu
M
Ja cilvēks 66 gadu vecumā nav iemācījies skaidri un loģiski izteikties, tad to vairs neiemācīsies. Angļu valodu gan var apgūt.
Velta
V
Bērziņš savu ārpolitiku vēlas stūrēt uz Krieviju un Baltkrieviju, ne par velti šonedēļ viņa aktivitātes Liepājas namā Rīgā (kā ziņo viņa kumpelis Sesks - kā nekā bijušais LPSR izpildkomitejas vadītājs saprotas labāk ar tāda paša stila politiķi Liepājā) bija vērstas uz kravu apgrozījuma palielināšanu no Krievijas Rīgas un Liepājas ostās, tikai šis vecais komunists nesaprot, ka to iespējams veikt, izskaužot vispirms drausmīgo korupciju šajās abās tranzīta institūcijās.
Dr.xy
D
An die Randy,aus Deutschland, Ihre Meinung interesiert keine Schwein.Schweigen ist Gold,hat Zaratrusta gesagt. Mit freundlichen Gruessen, Dr.xy
Dr.xy
D
Vieniga iespeja ir,so padomijas salasnu betongalvu,no 08.07. lidz 23.julijam,Saiemas padzisanas dienai, noslept kada "atputas nama",lai neboja gaisu Latvija un citur.
Kampējs
K
Šie LV pastarpinātie cilvēki atļaujas daudz aiz gara laika un lielas naudas.
kaunis
k
kā tad X6 ripo? vai garāmgājēji atskatās uz turīgo braucēju skaudīgām acīm?
ko tad?
k
ko tad pati vaidere parādījusi?? izsaktās labi atpūtusies eiropā.
patiesību!
p
Bērziņš JAU ir kauns Latvijai ar savu pagātni. cilvēks bez godaprāta. Inese!! Jūsu pienākums ir no Eiropas sūtīt pārbaudītājus par to Bērziņa priekamāju . Ai ,pārteicos!- viesumāju , kuru par Riropas naudu labiekārtoja , ari par to traktoru un zales pļāvēju -viss ari par Eiropas naudu . Bet tā taču viņa privātas atpūtas villa! Pat zīmi "iebraukt aizliegts' uz koplietošanas ceļa uzlicis ,lai neviens netuvojas! Apsargi sola "lodi ribās' ,tiem ,kuri tur grib iet!
es
e
Bet runāt un normāli izteikties viņam nabagam grūti, pat dzimtajā valodā
Randy, BRD (Deutschland), EU
R
Vaideres kdzes viedoklim var tikai piekrist. Pashreizeejaa situaacija ir taada, ka naakoshais Latvidents buus Beerzinja kgs. Labi vai slikti - to tieshaam definees pats Berzinja kgs. Pagaidiisim ar darbiem, pashlaik nav iemesla nevajadzigaam emocijaam. Beerzinja kgam buus daudz darba - kaa jau sheit piemineets, lai sakaartotu savu gjimenes dziives spoguli attieciiigi muusu, Eiropeishu tradiiicijaam, u ceru ka uz to vinjsh ir speejiigs. Vizuaali - IMHO vinjsh izskataas pilniigi OK (ja kaadam tieshaam tas ir tik ljoti svariigi). Galvenaa probleema ir apstaaklii, ka vinjam (kaa jebkuram jaunam Prezidentam) buuus nepiecieshams 'aklimatizaacijas periods'. Un kaa Vaideres kdze pareizi pieziiimeeja - praktiski viss buus atkariigs no Prezidenta padomnieku pareizas izveeles.
!?!
!
Mani galvenokārt šobrīd interesē tas, lai nākamais prezidents sakārto savu ģimenes dzīvi, lai ir oficiāla lēdija un no kristīgā viedokļa viss ir kārtībā...
ha
h
Klausies, šajā gadījumā tavs kristīgais viedoklis nepalīdzēs, tautai vajag ne tikai viedokli,bet arī darbus un priekšžīmi . Prezidents ir tautas simbols un šoreiz tas ir pamatīgs izsmiekls un es pat zinu, kurš nelietis to visu sastrādāja, atriebās par tautas lielo ''mīlestību'' pret viņu,brīnos tikai kāpēc neviens to tā īsti nav pamanījis.
  • 1
  • 0
Profesors
P
Līku koku vairs nekas neiztaisnos. Bērziņš vismaz līdz šim saistībā ar prezidenta amatu sevi parādījis ļoti sliktā gaismā, pat lietuvieši un igauņi jūt Latvijai līdzi par tādu "prezidentu".
taurs
t
nu gan ietrinās vecais labais baņķieris, būtu sēdējis aizkrāsnē ar savu miljonu un 6 guļamistabām, savām ļoti vājajām spējām sakarīgi izteikties, bet nē, redz gribējās panašķoties par prezi.. Iedomājieties , cik daudz vajadzēs visāda kalibra stilistu, runas mākslas spečuku , angļu valodas pasniedzēju, danču meistaru , dentistu utt utt utt , lai daudzmaz savestu kārtībā jaunizcepto prezi sūtīšanais ārzemju vizītēs.
Cuks
C
Latvijas Nācijs Tēviņš
ķēve
ķ
Sak' nu drošāk, nekautrējies - kāds tur tēviņš, drizāk jau vaislinieks,spriežot pēc ''darbiem''
  • 1
  • 0
Padumjā Latvija
P
"...Spriežot pēc pirmajām intervijām pēc viņa ievēlēšanas amatā, jaunievēlētajam prezidentam būs "loti, ļoti daudz" jāstrādā..." . Nu ka tikai nepārpūlās, ka tikai nepārpūlās ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas