Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Vaideri nepārvēl PS valdē, pirmo reizi tajā būs Ašeradens

Partijas Pilsoniskā savienība (PS) valdes priekšsēdētājs tāpat kā līdz šim būs Ģirts Valdis Kristovskis, par kuru sestdien kongresā nobalsoja 143 no 156 delegātiem, bet pret bija deviņi.

PS valdē netika pārvēlēta Eiropas Parlamenta deputāte Inese Vaidere, par kuru valdes vēlēšanās nobalsoja 92 no 156 delegātiem. Vismazākais balsu skaits, lai iekļūtu valdē, bija 94, ko ieguva Saeimas deputāte Ina Druviete.

PS valdē pirmo reizi ievēlēts bijušais a/s Diena valdes priekšsēdētājs Arvils Ašeradens, kurš vada PS priekšvēlēšanu kampaņu. Par viņu nobalsoja 112 delegāti. Tāpat PS valdē pirmo reizi ievēlēta Iecavas novada domes deputāte Astrīda Vītola, par kuru nobalsoja 100 delegāti.

Tāpat kā līdz šim PS valdē darbosies Kārlis Kamradzis (104), Līvija Plavinska (124), Ilze Vergina (125), Sandra Kalniete (132), Janīna Kursīte-Pakule (102), Didzis Konuševskis (124), Rolands Irklis (111), Anna Seile (107), Ilze Viņķele (110), Ilma Čepāne (131) un Kārlis Šadurskis, par kuru savas balsis atdeva vislielākais delegātu skaits - 137.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas