Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Valdība mazina Parex padomes locekļu kompensācijas; par sadalīšanu nelemj

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Antons
A
Viņiem vispār nekādas kompensācijas nepienāktos! Viņi pat algu nav pelnījuši!
sistema
s
Caur padomem, tad ari nauda kaa krediti savejiem aizplust no bankaam, lai velak sos kreditus maksatu nodoklu maksataji.
plakanais
p
Cik tajā padomē ir cilvēku? Un cik bieži tos atlaiž? Vai tiešām valdībai nav ko darīt, ka lemt par šādiem jautājumiem? Domāju, ka visai šai jezgai patērētais laiks kopumā valstij jau ir izmaksājis 10x vairāk kā gada laikā būtu jāizmaksā kompensācijās.
Latvijas (vkp) Padome
L
Tu esi vipuks, tobeš vimpis! Tikai vipuki un vimpji var necienīt savus vienkājainos senčus, pateicoties kuriem tādi kā jūs varat ēst "Dinamo" čipšus, dzert cēsu alu un hokeja spēļu laikā saukt - heijā, heijā. Lai tu nebūtu vimpis un vipuks, izzodzies Imantā ārā pa nakti un ar krāsas baloniņu uz deviņstāvu namu sienām sazīmē auseklīšus.
apriebies!
a
Nē, es mūžam nebūšu komunists, mūžam nebūšu krievu militārists un mūžam ar tanka kāpurķēdēm nešķaidīšu afgāņu zemniekus.
Re
R
Tu būsi mūžam jauns...
apriebies!
a
Vo, līdz kaklam jau jūsu, pensionāru bļaušana! Ne es sūtīju jūs uz Afganistānu, ne no maniem nodokļim jūs tagad tiesīgi prasīt sev privilēģijas. Pietoek jau ar to, ka no manas algas tagad lielāki procenti pazūd visādu bijušo komunistu, Psrs armijnieku un lēģeru apsargu alkatīgajās rīklēs.
Latvijas (vkp) Padome
L
Draudzīgais aicinājums. Sākotnējie pagājušajā gadā ievēlētie padomes locekļi nostrādāja tikai pāris mēnešus, par to saņemot dāsnu atalgojumu plus vēl vēl jo vairāk dāsnās kompensācijas, tajā skaitā jaukā blondīne no filatēlistu biedrības, pardon, it kā no rūpnieku biedrības. Un tas viss no nodokļu maksātāju naudas. Tajā skaitā no Latvijas vienkājaino pensionāru naudas. Daudzi no mums ir karojuši Afganistānā un strādājuši Latvijas Dzelzceļā! Latvijas Vienkājaino Pensionāru padome lūdz vērst sabiedrības uzmanību uz to, ka norādītās nodokļu maksātāju naudas izmaksa (tajā skaitā Latvijas vienkājaino pensionāru) ir dziļi neētiska un aizvainojoša. Šīs tēmas apspriešana Latvijas vienkājaino pensionāru padomes Ziemassvētku ballē sacēla sašutuma vētru. Atceļā no balles emocionāli nenoturīgie Latvijas vienkājaino pensionāru padomes biedri pat izdemolēja trolejbusu pieturu Āgenskalnā. Tāpēc Latvijas (vkp) Padome pieprasa: atdodiet mūsu naudu! Var pa daļām. Vai arī uzdāviniet mums ziemas sporta inventāru slēpes vai slidas. Var ne pa pāriem.
nu,nu
n
Diez ko teiks baņķieru arodbiedrība. Tas ir klajš koplīguma pārkāpums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas