Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Valsts nevar ar katru auklēties, katram pašam jāizlemj, kur dzīvot, uzskata Vilks

Valsts nevar atturēt cilvēkus pamest Latviju un katram pašam ir jāizlemj, kur labāk dzīvot, trešdien LTV raidījumā  "Labrīt, Latvija!" teica finanšu ministrs Andris Vilks."Cilvēkam pašam ir jāizvērtē, vai viņš šeit grib dzīvot un strādāt, vai viņam ir citur labāk, valsts nevar aizturēt. Valsts nevar ar katru cilvēku iet un auklēties, mēs varam kaut kādu rāmi piedāvāt, bet nevaram pilnībā to risināt," teica Vilks.

Jautāts par argumentiem, lai latvieši nepamestu Latviju, ministrs minēja ekonomiskās situācijas uzlabošanos."Daudzi diemžēl to negrib uztvert - kopējais Latvijas ekonomiskais fons uzlabojas, ko diemžēl ne katrs jūt. Ir daudzi, kas redz, ka ir stabils darbs un ienākumi," klāstīja finanšu ministrs.Tāpat viņš minēja, ka ir jāraugās uz kaimiņvalstīm. "Igaunija ir mums priekšā - tur cilvēkiem tā sevis šaustīšana, par to, vai varēs samaksāt par dzīvokli, vai kā būs ar algām, kļūst arvien mazāk. Var redzēt, ka valsts ir izlīdusi ārā no bedres," teica Vilks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas