Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Vējoņa mainīgā komanda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gagaga
G
Vejonis ir kārtējais ieliktenis bezmugurkaulnieks kuram valsts ir pie pakaļas
Alviss
A
Vējonis, Grigule, Mamikins- būtu domu biedru triumvirāts.
marks
m
Tai "uzticības personai", kura varētu saprasties no pusvārda, ir jābūt gaišreģim vai ļoti talantīgam cilvēkam. Atceramies, Vējonis 18.nov. svētkos teica, ka Latvijā jāmeklē jauni līderi, kas iedvesmos. Ko viņš ar to gribēja pateikt? - Ka viņš pats nav un nebūs Valsts prezidents - līderis? Atceramies haosu Latvijā, ko izraisīja MUN likme? Tajā brīdī Vējonis paziņoja, ka Latvijā nodokļu sistēma ir stabilāka kā iepriekš :) Lieki teikt, viss bija otrādi un tāda putra, akcijas un protesti par nodokļiem Latvija sen nebija redzējusi... Ja uzticības persona atradīs Vējoņa PIN kodu, tad viss būs kārtībā!
nu nu
n
sāksim ar to, ka kazeka ir vējoņa mīļākā, tāpēc arī ieņem amatu. un vispār kā viņam nav kauna iet uz valstiskiem pasākumiem ar abām, kā kādam musulmanim ar daudzām sievām.
FKK
F
Vējoņa komandā nav personību ar plašu redzējumu un smalku politisko ožu. Ir cilvēki, kuri varbūt grib labu, bet sen sasnieguši savus stikla griestus. Vējoņa politisko akciju kurss sen slīd lejā un to apstādināt var tikai brīnums. Zirgus var mainīt līdz nemaiņai, bet tur ir cita problēma.
e5tui
e
Tāds apgalvojums, it kā pats Vējonis būtu personība :)))
  • 7
  • 0
Spidola
S
Latviesu tautas paruna vesta, : ja sunim anav ko darit tas laiza savus pautus. To ieteiktu darit Vejonim un vinam lidzigajiem, kuri izlaupa latvijas valsti un azpog latvieus tautu. Vai vejonis vispar zina to, ka Latvija, lielaka dala, pensionaru sanem niecigas pensijas 100-300 eiro/menesi par muza darbu ar darba stazu 30, 40, 50..darba gai??? Kapec Latvija tik stulbi, tuksi, nespejigi, egoistiski, alkatigi radijumi klust par prezidentiem?
Alida Grube
A
Izskatas, ka sis mudaks Vejonis, kurs nespej savu muti sakartot, tas ir, zobus salabot, nezina ko darit saja amata, kura nejausibas del ir nokluvis un tad nu platas un plerkst kas vien vinam ienak prata. Kapec Vejonis neuzstaj uz to, lai Latvija, lidzigi ka visa ES valstis, tiktu noteikta darba stundas samaksa, bet ne kaut kada mistiska minimala menes alga??? Ja ir noteikta darba stundas samaksa, tad celas darba efektivitate, darba razigums, tacu, skiet, ka pret to iestajas sis Latvija 25. gadus banditiskais, zagligais politiskas mafijas reizms kads valda Latvija.
Ivans Bargais
I
Pēc nosaukuma izlasīšanas domāju, kur likt pauzi. Viņa augstība Vējonis Mainīgais un viņa komanda. Vispār, pēc Bērziņa likās, ka štruntīgāks prezidentelis Latvijai vairs nevar būt, bet Vējonis Mainīgais I ir vēl komiskāks. Laikam tiešām, lai Latvijā tiktu pie amata ir vispirms jāiestājas lielāko kretīnu biedrībā...
Kāda gan tur augstība?
K
Lemberga puppet on a string.
  • 13
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas