Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Vējonis: LPP/LC pret valdību izturas kā pret nemīlamu meiteni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nu nu
N
Nu jau Vējonis ar saviem izteikumiem sāk iet Emša pēdās :-) Tā laikam zaļajiem tāda slimība...
Kaspars Gasūns
K
Par JL un politisko gribu - protams, vajadzētu tās gribas un darbu vēl daudz daudz vairāk. Bet TP un LPP demonstrē tikai gribēšanu un plānošanu. Bet rezultāti ir ļoti ļoti pieticīgi.
Kaspars Gasūns
K
Un par Šleseru, respektējamību un principiem - nu, tās patiešām ir zombētas runas. Otra tāda tūtiņdreijera mums politikā nav! Tagad tikai Ķirsons ar Plaudi cenšas līdzināties... bet tā vietiņa ir diezgan stabili aizsista.
Kaspars Gasūns
K
Oj, tikai nevajag par TP un politisko gribu! Vot, šito dziesmu patiešām nevajag. TP un tiem otriem ir bijušas daudzas kļūdas, bet vissmagākā viņu problēma visos laikus ir bijis politiskās gribas trūkums. Kalvīša valdība vienkārši gulēja, bet tā to it kā varēja atļauties. Bet atliek paskatīties uz Godmaņa valdību, lai redzētu, ka pat krīzes apstākļos vecajai koalīcijai piemita hroniska politiskās gribas impotence. Savukārt JL var pārmest ļoti daudz ko, bet tieši šī politiskās gribas esamība viņus uz vecās koalīcijas fona ļoti pozitīvi izceļ. Es pat teiktu, ka tas ir viņu trumpis.
zaganičs
z
nekad no skata nepateiksi, ka sitais tihona var tik rupji izrunaties. ka saka krievi : v tihom ozere certi voditsja.
Tā nedrīkst!
T
Es esmu JL vēlētājs un kategoriski aizliedzu ielaisties ar Buldozeru! Lūdzu respektēt vēlētāja gribu!
Oma
O
Pareizi Vējonis saka! Ne tādu vien teātri vēl redzēsim! Galvenais neļauties šim stulbumam un saglabāt veselo saprātu!
Jānis
J
Kas labi nepazīst Šleseru un gatavojas noticēt viņa murgojumiem, tiem Aināriņš sirsnīgi pietēlo labo zēnu!
targash
t
Jums nekas nav zināms par manu profesiju. Laikam esat kāds no neaudzinātajiem Jaunupa piekritējiem. Varu ieteikt komentēt viņa blogā.
pilnīgs sviests
p
vēlētāju acīs Šlesers grib izskatīties labiņš, bet atbildību uzņemties nespēj. --------------------------------------------------- ------------------------------------------------ Protams, ka LPP/LC nespēj uzņemties atbildību par jēlo darbiem! Un cik JL spējīgi un griboši sadarboties, to parādīja viņu sadarbība ar TP.
LPPUNLC
L
PIESLAPINĀJĀM BIKSES :(
pilnīgs sviests
p
Netaisnojies! Var daudz ko izdarīt esošo likumu rāmī. Ja ir politiskā griba! Un ja ir konstruktīvas idejas, var aizraut arī Saeimu atbalstam. Bet nekā jau nav! Kur tad tik ļoti nesaskanēja labējai partijai JL ar labējo partiju TP, ka Āboltiņa nevarēja saturēt savus "domu graudus"? Kādēļ JL nebija gatavs diskutēt bet tikai komandēt? Tas, ka Dombrovskis pakāsa savai valdībai vairākumu ir tikai uz JL sirdsapziņas! Viņi TP apsmēja (savam elektorātam par patikšanu, na Latvijai par svētību) un izstūma no valdības ar totālu neuzticēšanos! Respektējami un diplomātiski pašreiz izturas LPP/LC. Uzsverot sadarbību. Kaut ir arī principi, kurus tā nepārkāps.
Sniper'sEye
S
Ko nu Tu te par Mākoņtēba bērniem šķērdēšanā... Slimais JēLīšu vadoņpaps parakstīja un "premjers" Dombrovskis izliekas neredzam Jaunupa juniora ex-Leen-a no A/S "Latvijas valsts meži" izsistos ziedojumuLs 140 000 profesionālā basketbola vārguļiem, Nothing Special Slakterim priekš dēla Uvja ātrumlaivelēm gadu iepriekš pietika ar Ls 30 000 ... Tad nu parunā vēl!
Ērglis
Ē
Lai kaut ko darītu, ir jābūt atbalstam Saeimā. Tāda nav.
Dr.xy
D
To:" Targash".Nodarbojaties labak ar savu tieso profesiju un tirgojiet cigaretes Centraltirgu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas