Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Vējonis ticies ar Krimas tatāru līderiem

Sestdien, 2018. gada 24. novembrī, Valsts prezidents oficiālās vizītes Ukrainā laikā tikās ar Krimas tatāru pārstāvjiem, ziņo Valsts prezidenta kanceleja.

“Latvija turpinās neatzīšanas politiku attiecībā uz Krimas un Sevastopoles pretlikumīgo aneksiju,”tikšanās laikā uzsvēra Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Tiekoties ar Krimas tatāru līderiem, Valsts prezidents pauda savas bažas par Krimas tatāru tiesību ierobežojumiem un viņu vajāšanu pussalā. “Starptautiskajiem cilvēktiesību novērotājiem ir jāpiešķir pilnīga piekļuve Krimas pussalai,” norādīja Raimonds Vējonis.

Valsts prezidents Raimonds Vējonis no 2018. gada 23. novembra līdz 25. novembrim oficiālā vizītē apmeklē Ukrainu. Dienas laikā jau norisinājās tikšanās ar Ukrainas prezidentu Petro Porošenko un Ukrainas Ministru prezidentu Volodimiru Groismanu. Tāpat Valsts prezidents piedalījās Golodomora 85. gadadienai veltītajos piemiņas pasākumos.

Top komentāri

Skats no malas
S
Manuprāt svarīgāk bija tikties ar Latvijas līderiem...
Sifs
S
Līderi netika rakstā nosaukti. Kas viņus pasludināja par līderiem? Vai bija kādas vēlēšanas? Vismaz viens no presē bieži apsūkātiem tatāru līderiem savulaik taisīja rebes Rīgas ātrajā palīdzībā un vēl šur tur pie mums. Pie kam tā, ka dabūja bēgt uz ārzemēm no mūsu valsts tiesībsargājošām iestādēm.
oskars
o
sitais upis daris visu , lai lidz galam sanaidotu Latviju ar Krieviju , no ta cietisim visi mes , vai mums ir vajadziba list citu valstu nesaskanas ? Pie tam zinot ka Krima nekad neparies Ukrainai ,jo Krimas iedzivotaji ir pret ...Kada velna pec mes tur lienam ? bus velesanas Ukraina, pagaidisim ...Bet ne, vajag paradit savu ... , vai izdabat ASV , laikam labi maksa , vai mulkis ...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas