Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Vēl nebijis referendums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris
J
Dīvaini gan - kad jālemj par reti kuram saprotamu likumu, referendumā jāpiedalās vairāk kā pusei vēlētāju, bet ja jāatlaiž visu vēlētāju ievēlēta Saeima, pietiek, ja uz referendumu atnāk viens pats cilvēks!
Novērotājs
N
Nekā dīvaina te nav. Vispirms ir ar vēsu galvu jāsaprot, ka pēc būtības šī ir oligāti izdarāma procedūra Latvijas suverēnās varas turētājiem - tautai, kurai jāvērtē prezidenta Rīkums nr.2 . Vienkārši runājot, tas ir mūsu visu obligātais pienākums - patekt, kurš ir rīkojies neatbilstoši tautas interesēm - prezidents vai saeima. Klusēšana (neiešana uz referendumu) ir izvairīšanās no skaidras atbildes.
  • 0
  • 0
beta
b
Balsošu PAR Saeimas atlaišanu, bet par Zatlera "kaķi maisā" nekādā gadījumā. Cilvēku, kas domā tāpat, nav mazums. Un ir muļķīgi pa tiešo saistīt atlaišanas referenduma aktivitātes ar atbalstu Zatlera partijai. Zatlera partijas veiksmes vai neveiksmes, pirmkārt, būs saistītas ar paša Zatlera kā partijas vienīgā "vadoņa" kapacitāti, kā jau partijas nosaukums to norāda...
Barons
B
Šis referendums ir absolūti debīls, jo nav nepieciešams kvorums. Interesanti gan, kādēļ tā? Tā kā nav pat vērts tērēt laiku, jo iznākums tāpat ir skaidrs. Bet būtu smieklīgi, ja cipars nesasniegtu 10% no balsstiesīgo skaita... Tāpat ir interesanti, kas apmaksā visas šīs referenduma reklāmas. Man ir lielas aizdomas, ka tas notiek uz mūsu rēķina. Kautgan rēķins būtu jāpiestāda Zatleram. Lai maksā par savu "gudrību".
hehe
h
Prieks redzēt Vanagu dzimtas prārstāvjus :)
PAR SAEIMAS ATLAIŠANU!
P
Kāds te sakars ar V. Zatlera prestižu? Man ir sava galva un tik tiešām ir "piegriezusies" mūsu nekaunīgā valdība. Uzskatu, ka mazai Latvijai Saeima (visā Latvijas brīvvalsts laikā tā sastāv no blēžiem ar savtīgiem nolūkiem!) NAV vajadzīga, valsti var pārvaldīt 4x mazāks cilvēku skaits valdībā. Esmu PAR SAEIMAS ATLAIŠANU, KAUT GAN ZINU, KA ATKAL TIE PAŠI, KAS ŠODIEN IR VALDĪBĀ LĪDĪS ATPAKAĻ PIE "SILES" KĀ UTIS KAŽOKĀ. Bet vienu zinu noteikti, - visatļautības NEBŪS, JA VAJADZĒS ATLAIDĪSIM VĒL... Ceru u ZINU, ka arī kādreiz likumi Latvijā sāks strādāt un visiem zagļiem un korumpantiem BŪS JĀATBILD par saviem nodarījumiem pret valsti un tās iedzīvotājiem! LAI DIEVS SVĒTĪ LATVIJU! Balsošu PAR Saeimas ATLAIŠANU!!! (Bet tas NAV Zatlera dēļ...).
jumors
j
"Diena"- kas tā par modi- katru komentu ielikt divreiz?
.
.
diena kopš vakardienas orientējas uz īpaši debīliem lasītājiem, un publicē visus komentārus divas reizes, sak, lai labāk saprast var :)
incanti,
i
kad bija jābalso par latv.val. skolās, reklāmas nebija, bet tagad, kad balsotāju skaits ir nebūtisks /var aiziet nobalsot par 2 cilvēki/ par šo referendumu kladzina no rīta, pusdienā un vakarā, pat LNT to atbalsta, ?????kam tas ir izdevīgi??? kāds gājiens ar zirdziņu, ko penši atkal norīs???
to: Smieklīgi pirms 26 minutēm, 20
t
skumji, bet reāli... jāpriecājas, ka Latv vēl nav viena valsts valoda - krievu...
Smieklīgi
S
pat domāt par otru valsts valodu TIK mazai valstij ar TIK maz iedzīvotājiem! Kādēļ gan bijušajiem okupantiem, kas NEGRIB ne par ko atgriezties dārgajā dzimtenē, te nu sāksies psrs? MURGS! Žēl, ka NAV spējīgi PAT iemācīties to valodu, kurā valstī dzīvo! Jākonstatē, ka visi arābi, nēģeri, meksikāņi, ķīnieši u.t.t. ir DAUDZ spējīgāki piemēroties citas valsts kultūrai un likumiem, tajā dzīvojot, vienīgi krievi visu pārvērš par sev līdzīgiem: lamājas, dzer, kliedz bez mitas, kaujās, slepkavo un kropļo morāli un fiziski...Bet robeža ir TIK tuvu! Jūsu sapnis taču, krievi! Un kas par to, ka Krievijā 200000 politieslodzīto? NORMĀLI!
Jukums
J
Tikai ļoti iesīkstējis un akls politiķis var uzdrošināties apšaubīt saeimas atlaišanas nepieciešamību! Noklausījos Āboltiņas passlavinošo reklāmu - murgs! Pamēģiniet piekļūt viņai lai padiskutētu par reformām, uzdotu jautājumus, izteiktu priekslikumus un saņemtu jebkādu atbildi. Protams, tas neizdosies - viņa norobežojas no vēlētajiem un svētulīgas nesodāmības apziņā turpina malt savu tukšo maļamo.
fima
f
galvenais referendums vēl priekšā, par krievu valodu kā oficiālo valsts valodu, un es zinu ka krievu valodai būs oficiālais valsts valodas statuss, tā tam būs būt.
Jukums
J
Par saeimas atlaišanas nepieciešamību tikai retais šaubās - pietiek paskatīties visapkārt lai saprastu, ka tā turpināt nevar. Protams, visaklākie ir paši politiķi - pēc viņu domām, viss ir pareizi un vislabakajā kārtībā. Tikko noklausījos Āboltiņas ierunāto priekšvēlēšanu reklāmu - jasaka, tizlāk jau vairs nevar. Vienas vienīgas pašlavinošas frāzes - ja es viņai vēlētos uzdot kādu jautājumu, tad tas nemaz nebūtu iespējams - viss ir noorganizēts tā, ka piekļūt viņai lai ko pajautātu nemaz nav iespejams, kur nu vēl saņemt kādu sakarīgu atbildi.
zvirbulēns
z
Ināra Egle, teju kā vienmēr - baudāma, un tas priecē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jūrmalā sieviete sadur garāmgājēju

Pagājušajā nedēļā Jūrmalā uz ielas sieviete bez acīmredzama iemesla uzbruka kādai kaugurniecei, vairākas reizes viņai iedurot ar nazi un nodarot smagus miesas bojājumus, aģentūru LETA informēja Valst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas