Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Vēl samazinot LTV budžetu, Kots lūgs pasludināt maksātnespēju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lasi
L
Figūra, kuras vārds sākas ar KO un beidzas ar TS, darīs savā privātuzņēmumā to, ko gribēs.
bernudarzs
b
maksatnespeju?????? ludzu paskaidrojiet, kapec komerctelevizijas negrib bankroteet?? vinam valsts nedotee par 1 latu?? Tapec, ka Kots ar Mamaju un Šmiti, kas neGRIB ZINAT NEKO no Tv programmas. Un pat ja saprastu nesaliktu programmu, kas "izietu" kaut pa nulllem, JO... jo TAS VIENKARSI NAV IZDEVIGI. NOVARDZINATU SABIEDRISKO MEDIJU UZPIRKT IR VIENKARSAAK UN LEETAAK. KAA ATZINAAS KADREIZ LAVENTS: IERDNI, KAS IZLIEKAS PAR NEUZPERKAMIEM VIENMER IR UZPERKAMI PAR DAUDZ LETAKU SUMMU, KAA DOMAJAM.
Cik
C
veiksmīgi noveda sabiedrisko TV līdz tik bēdīgam galam un , kas par to atbildēs? Tā vienkārši sanāca.
Paulisons
P
To pāris skatāmo raidījumu dēļ šo televīziju nav vērts uzturēt. Talantīgākie darbinieki atradīs darbu citās studijās, kā to jau prakse vairākkārt ir pierādījusi. Vieglas smiltis...
stivajs
s
mums neko nevaiag, visu vaiag samazinat,likvidet.JO PRIMARAIS IR SAMAZINAT UN LIKVIDET.
Lelde
L
Kots varētu ietaupīt likvidējot " Kas notiek Latvijā", tāpat, kā nolikvidēja 100 pantu un vietā ieliekot apšaubāmas kvaslitātes seriālu.
lauķis
l
TV šefam jābūt personībai (piem.LNT), kas var ko vairāk nekā būt tikai šefs.
skolotājs
s
Tie kas sūdzas - parasti dzīvo labi.
Nevajadzēja dot
N
Cik no šīs naudiņas tika izmantots lietderīgi? Kur redzami tie interesantie raidījumi? Es nekādi nevaru saskatīt. Tās tizlās priekšvēlēšanu debates? Vai Gailīša roku lauzīšana 100.panta preses klubā? Tak' nemokies, ja nespēj vadīt savam amatam atbilstošā kvalitātē. Bez tam viesu izvēle šajā diskusijā ir tendencioza - velk uz Kalvīša koalīcijas pusi. Nu, kas tad vēl būtu piešķirtās naudiņas vērts? 100 g kultūras? Nē! Tā ir vien tāda virspusēja pačivināšana par šādām tādām kultūras aktivitātēm. Nekāda izklāsta vai analīzes. Un arī šeit viesu izvēle - pa draugam. Pat "krievu laikos" kultūrai tika atvēlēta daudz nozīmīgāka vieta - portretraidījumi par kultūras cilvēkiem-jubilāriem, teātru izrādes, laba līmeņa TV iestudējumi. Kur tas ir Kota televīzijā? Nav. Jo jātaisa ziepju opera, jānolikvidē politisko un saimniecisko aktualitāšu raidījums 100.pants. Lai arī tam bija daudz mīnusu, tad tomēr arī kāds racionāls grauds atradās. Tā nu par Kotu nevaru teikt nevienu labu vārdu.
Nu, ja!
N
Protams, ka Kots nevar vadīt sabiedrisko televīziju, jo nesaprot, kāda ir tās vieta mediju telpā. Kāpēc, piemēram, tiks rādītas karaliskās kāzas? Kāpēc? Pie tam tās rādīs neskaitāmas komerctelevīzijas /arī TV 3/. Kas gribēs redzēt, tas skatīsies. Kāpēc šim notikumam veltīt jau tā mazo LTV raidlaiku?
Zuiderwijk
Z
Ja nebūtu tāda Kota, tad LTV būtu aizvērusies jau pirms diviem gadiem.Varbūt kāds no jums, viszinīgo komentāru autori, gāja ''izplēst" adekvētu budžetu krīzes laikā?
tomāts
t
Iesaku panorāmu sākt 19.30,nevis 20.30 un viss bus bumbas.Bet LTV priekšgalā protams ka vajadzīgs kāds izglītots pilsonis ar kaut drusciņu harizmas un inteliģences.
nuovo
n
"Super doma" Kotam: visi kanāli vienlaicīgi rāda vakara ziņas, pēc tam visi vienlaicīgi - seriālus. Būtu svētīgi to "trojas zirgu" patriekt no LTV, un jo atrāk, jo labāk!
lauķe
l
Varēja jau LTV1 ietaupīt pārstājot producēt pēdējo idiotisko ziepeni.......
Cik ilgi var?
C
Ja pareizi atceros, tad viena jaunās ziepenes sērija izmaksā ap 2000 Ls. Salīdzinājumam viens 100.panta raidījums izmaksāja 400 Ls. Tad KĀPĒC cilvēks, kas ieņem SABIEDRISKĀS TV direktora vietu, izrīkojas tik neadekvāti? Ne tikai šķaidās ar naudu, bet galvenais - ziepeņu ražošana NAV SABIEDRISKĀS TV uzdevums un sūtība. Kāpēc Kleckina vadītā NEPLP nepaskaidro šim mazattīstītajam cilvēkam un impotentajam vadītājam, KAS jārāda valsts sabiedriskajai TV, kādas ir atšķirības starp komerckanāliem un sabiedrisko TV. Bet vēl labāk - pēc šmugulēšanās ar reklāmām, pēc valsts himnas vietā Jaungadā parādītās reklāmas, pēc prezidenta runas neparādīšanas skolu jaunatnei pirms dokumentālas patriotiskas filmas... utt. šis cilvēks jāatlaiž. Pie tam - nekavējoties. Kā nespējīgs vadīt šāda profila un mēroga iestādi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas