Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +8 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Veldre izbrīnīts par Nodrošinājuma valsts aģentūras vadītāja konkursa apturēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viena Tante
V
Man jau liekas, ka IeM kā tiesībaizsardzības (TIESĪBU AIZSARDZĪBAS) iestādei bija jāievēro likuma prasības, jāpabeidz izsludinātais konkurs... Līdz tam nekādas pārcelšanas nevarēja būt. Kāda mums ar jums var būt uzticībai ministrijai, kas ir vadošā iestāde = paraugiestāde vaklstī tiesību aizsardzību jomā? Es nedomāju, ka šeit iet runa tikai par tādā vai citādā krāsā tonēto VV, bet gan arī par tiem citiem nabadziņiem, kuri tērēja laiku un naudu, piesakoties konkursam, nākot uz pārrunām, kā arī to ierēdņu bezjēdzīgi zaudēto dārgo darbalaiku, kas izsludināja konkursu, piedalījas izvērtēšanas komisijas darbā..... Diemžēl... šīs iestādes vadība (gan politiskā, gan administratīvi organizatoriskā) ir viena nekompetenta ambicioza cilvēka rokās... :(
Tāuntā
T
Izrauj apsolītu krēslu gandrīz no pašas pakaļas apakšas... Un kur paliek Tiesiskā Paļāvība? (Mammu, es gribu...) Nu kā tā var, nu kā tā var???
IZBRĪNĪTS?
I
Kad viņš ir bijis savādāks?Caurvien knapi dzīvs,ko darītu tagad zirdziņi,ja būtu ieviesta tā kavalērija vai kā to sauc/
skumjas
s
Eh, kavalērija, zirgu parādes, slava. Kur tas viss pēkšņi izgaisa.
Kristaps
K
Pareizi darīja...Veldrem nav vietas valsts amatos...zaglis!
vinnijs
v
Nu, iekšlietu ministriem jau likumi nav jāievēro... Visiem citiem gan tie obligāti. Piekrītu jurista iepriekš paustajam viedoklim, ka šādi precedenti ir ļoti slikts piemērs citiem.
Agaaa
A
ZIRNEKĻI PA BURKĀM SĀK KOSTIES.
Kunčaks
K
Ito pat jau īspejams risinosies Repšes dumātis VID jaunu direktora vītnīku konkurss,toš vus JL rešējums!
Nu,ja..
N
Vispirms POLITISKĀ vienošanās, PĒC TAM konkursi? Kā tādā gadījumā nosaka uzvarētāju?DDD Nabaga Veldre, NVA direktora krēsls jau bija gandrīz zem dibena!...
Māris
M
Veldre jās ar zirgu piketā vai tik nabadzinš nepieteiks badastreiku
Zigis
Z
Cik neapdomīgi no Mūrnirces puses! Vai viņa maz padomājusi, kas tagad nodrošinās Latvijas valsti ar sienu, auzām, zirglietām, pakaviem un visu citu, kas valstij tik ļoti nepieciešams?.. :))
sviests
s
Redz kā nu ir... vēl nesen JL bļāva par atklātību, konkursiem, bet kā tika pie valdīšanas, tā viss ir aizmirsies. Domāju, ka brīnumus no šīs partijas mēs vēl sagaidīsim daudz un pretēji tam, ko šamējie agrāk dedzīgi aizstāvējuši.... Ceru, ka Jūs, JL esat nostājušies uz pareizā ceļa "Politiskās bojā ejas", lai Jums veicās, ka cilvēki Jūs aizmirst...:)
Dzhonis
D
Kad tā Vineta nav bijusi izbrīnīta? :D
zix
z
Vikusons tev Vinet, kas tur vēl nav skaidrs?!
šūmahers
š
Lai arī Veldre man riebjas, tāpat kā visi pārējie oranžie nespējnieki, kas noveduši valsti līdz sabrukuma robežai, bet pēdējā laikā iekšlietu ministrijai pakļautajās iestādēs ir problēmas ar likumu ievērošanu un tiesiskās paļāvības principa ievērošanu. Jāatgādina, ka šogad jau otro reizi policistiem tiek samazināta darba samaksa par 20% (kopā par gadu jau vairāk kā 40%), turklāt otro reizi pilnīgi nelikumīgā veidā darba samaksu samazinot ar atpakaļejošu datumu. Es saprotu, ka oranžie ir izzaguši valsti un naudas nav, bet ko IeM darīs, ja policisti masveidā sāks iesniegt prasības tiesā? Normatīvie akti 100% ir darba ņēmēju pusē! Atgādināšu, ka Valsts policija 14.jūlijā izdeva rīkojumu no 1.jūlija (!!!) samazināt lineāri visu policistu algas par 20%. Turklāt Valsts policija balstās uz Ministru kabineta lēmumu, kas izdots 3.jūlijā. Bardaks!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas