Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Vēlēšanās piedalījušies 62,62% vēlētāju, Saulkrastos aktivitāte bijusi 110%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jumors
j
Jā vispār būtu interesanti paskatīties, kā PLL kaujas, kurš ies sēdēt Saeimā! Par Šķēli jau ir stāsts, ka deputāta darbs viņam neiet pie sirds, tad labāk vispār ārā no politikas.
jumors
j
Var gan būt- Saulkrastiem ir pamatiedzīvotāji 100% un vasarnīcu ļaudis, kas sestdienās un svētdienās tur uzturas. Balsot drīkstēja jebkurā iecirknī.
Mara
M
Dievs ir svetijis Latviju un tas iedzivotajus. Tagad visiem ir japiestrada lai valsts veidojas un top par pirmklasigu zemi. Dievs Sveti Latviju!
ja kas
j
Saulkrastos aktivitāte bijusi 110%. Dienai ar galvu kaut kas tomēr nav kārtībā, jo nevar būt vairāk nekā 100%.
Kur Diena
K
tādas kā to madaru - viņa tik tiešām dzīvo redakcijā un ārpus tās nav savu degunu izbāzusi? toties laikam pati ie'domājas, ka ir ārkārtīgi erudīta. sviests.
hosa
h
Bļāviens,esmu pārsteigts,PLL kaut kādā veidā pamanījušies pārsniegt 5 procentu robežu.Ei tu nost,viņiem pat būs 7-8 deputātu vietas!Varēs Saeimas kafūzī sēdēt,limonādi dzert,domino sist!
vispār
v
ā, domāju ka komentārs no kaimiņvalsts.
info
i
kādiem jūsu bērniem te būtu jāatgriežas? jūs arī atgriezīsieties pie saviem senčiem? ================================== šeit iet runa par emigrācijā atrodošajamies bērniem.Nav tak noslēpums ka mazpilsētās,ciematos palikuši pensionāri.
info
i
Ušakovs ievelk tikai vienu "plusu" - Urbanovičam!
vispār
v
kādiem jūsu bērniem te būtu jāatgriežas? jūs arī atgriezīsieties pie saviem senčiem?
info
i
narod, davajte!!!1Nu neuzeli mi tak i ostanemsja 'Stadom'baranov!!!!!ved vijgrili mvojnu protiv gitl.ger., a protiv etoj ne4esti ne mozem!?Podnimajtes' s divanov, ne govorite , 4to Vas golos ni4ego ne izmenit....I Z M E N I T !!!!!!!golosujte pravil'no, golosujte , 4to-bi NASI stariki dostojno dozili, 4to-bi vernulis' NAsi deti, 4to-bi mi bili na poslednem meste po detskoj smertnosti! 6 раз сёдня проголосовал. печать в паспорт не ставили. счас еще пойду пару тройку раз проголосую!!!!
latvietis.
l
Iegāju vēlēšanu iecirknī,kā kapličā . Klusums ,cilvēki rosās ,bet ģīmji visiem,kā uz bērēm. Neviena smaida,visi kā nolēmēti stāv Latvijas likteņa priekšā,jo praktiski jau nav par ko balsot.Tie paši jau tais sarakstos ir,kas Latviju un Latvijas tautu smagi piekāsa un iztukšoja visus iepriekšējos gadus.Melīgi un tukši solījumi,tās ir viņu programmas par kuru īstenošanu neviens no viņiem nenes nekādu atbildību tautas priekšā. Skumīgi ,bet fakts.
vispār
v
tā ir relatīvi laba ziņa. tātad pat viskrieviskākajā reģionā par viņiem ir tikai 60%. viss būs labi. ;)
ko darīt
k
Labi, bet ko darīt, lai liberāļus savaldītu???????!!!!!!!!!! Tagad sabalsos ēlertiešus - būs vēl trakāk nekā bija! Gejisms būs skolu programmās kā obligātais mācību priekšmets!
info
i
gorod lv ir exit pools SC - 61%

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

aktivitāte


Vēlēšanu aktivitāte
5.Saeimas vēlēšanas (1993) - 89,9%
6.Saeimas vēlēšanas (1995) - 71,9%
7.Saeimas vēlēšanas (1998) - 71,89%
8.Saeimas vēlēšanas (2002) - 71,51%
9.Saeimas vēlēšanas (2006) - 62,28%
10.Saeimas vēlēšanas (2010) - 62,62%

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas