Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Vēlēšanu cīņas sociālajos tīklos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...............
.
Da tas viss,ar to NA.riktīgi kaitin,kamēr lielākā tautas daļa nevar galus savilkt kopā,tikmēr lielākais valsts patriotēns braukā ar AUDI Q8??{visu Latvijai?)............Jautājums;-No kurienes tam mazgadīgajam pļurdukam(Dzintaram),tas viss ir??Vai tas būtu no trūcīgās deputātu aldziņas??Vai arī,no bļāvieniem "krievi nāk!!""??
KREMĻA FAŠISTISKO ORGĀNU > TVNET ??
K
KAD SLĒGS ABSOLŪTI PRETLATVISKO UN KREMĻA FAŠISTISKO ORGĀNU > TVNET ???
kalašnikovs
k
Kad šo purnu pārstās rādīt?
Mārcis
M
mani ari kaitina, ka Ušakovs neciena Latvijas likumus un izmanto dažādus netīrus paņēmienus sevis popularizēšanai. NA cenšas situāciju glābt, bet pat skaudīgie latvieši to neļauj darīt. un notērē laiku kritizējot, nevis konstruktīvi darbojoties
Ak, tad CENŠAS glābt,
A
bet, lūk, SKAUDĪGIE LATVIEŠI to neļauj, jo nacionālo apvienību NOSKAUŽ, un laiku NOTĒRĒ. Ko te vēl piebilst? Antiņ(Mārcīt), pūt stabulīti, prātiņ, nāc mājās!
  • 4
  • 5
Daunis Certuss
D
Arturam Nagliņam un U.U. nav taisnība. Kuršus un zemgaļus vācieši negribēja likvidēt. Gribēja tikai latgaļus jeb īstos lettus no Gaujas līdz Polockai. To noskaidroja čekas maisu izostīšanas maniaks Kārlis Kangeris un Latvijā to izstāstīja pirmo reizi Daugavpils pedinstitūtā pirms lielās manifestācijas Daugavmalā, kuru organizēja VDK vietējā valde. Kārlis ar Baibu bija iebraukuši Latvijā no Stokholmas un Rīgā gulēja visdārgākajā viesnīcā par brīvu.
vēl
v
Dabas likumus neviens nav atcēlis - cilvēkiem patik veiksmīgie un izskatīgie, politikā īpaši. Negāciju nešana ir sava veida sakāve, nespējot lepoties ar pašu paveikto tiek meklēta vaina citos. Vai NA nav viena no Latvijas sabrukšanas līdzautorēm? Un vai šī publikācija nav vēlēšanu cīņas sastāvdaļa sociālajos medijos?
Visi ir mirstīgi.
V
Patīk vai nepatīk. Sava politika izskatīgiem, sava neizskatīgiem, piemēram, urodam Kalnmeijeram. Un, lūk, puspuvušam draņķim-karļikam no Puzes nav pagaidām nekāda sakāve, ja reiz daudzi uz vēdera šī mūdža priekšā lien.
  • 7
  • 0
URRRĀĀĀ...
U
Latvijā jebkuros tīklos un murdos vienmēr uzvarēs boļševiku čekist-komsomoļci ar iespēju izrīt sili tukšu. Un priekš uzvarētājiem būtībā nekādas nozīmes kādās proporcijās vai kombinācijās ēzeļi ar debīliķiem gudrējoties savēlēs politkrimināla noziedzīgos grupējumus, nodevēju apvienības smukpļūtītājus un citus durņus.
Lora
L
Vai NA ir gatava kalpot patiesi Latvijas pilsoniem un pienemt divus butiskus likumus: 1. Par viendzimumu par regestresanu, 2. Par eitanaziju??? Un veikt visu likumu reviziju ar merki no tiem iznemt visas privlegijas Latvijas prezidentiem , ministriem, deputatiem, diplomatiem, ieredniem, politikiem......dalu likumu atcelt ar ta speka stasanos dienu, piemeram, likumu Par diplomatu izdienas pensijam......
DIVI LOPIŅI DRĀŽ VIENS OTRU ?
D
PAR VIENDZIMUMU TU SAUC TO KAD DIVI LOPIŅI DRĀŽ VIENS OTRU ?
  • 1
  • 0
kalašnikovs
k
Protams, ka nav gatavi! Ar Abrenes jautājumu ir iebraukuši saeimā un priecājas!
  • 1
  • 1
to Lora
t
Nu jā! Tu jau esi sākusi rakstīt gluži kā reptīle, kas punkta vietā daudzpunktus liek. Analfabētisma un idiotijas sindroms. Starp citu, kas ir ''viendzimuma reģistrēšana''?
  • 7
  • 4
Kitija
K
Es velesu par to partiju, kur bus spejiga sakartot Latvijas valsts Izglitibas sistemu atbilsosi Latvijas valsts Satversmei, kura ir noteikts, ka Latvijas valsts valsts valoda ir latviesu valoda, kas nozime ka Latvijas valsti visas Latvijas valsts skolas, macibu iestades, bernudarzos bernu apmacibas un izglitibas iegusana ir janodrosina 100% latviesu valoda - Latvijas valsts valoda, nosakot ka pirma un obligata svesvaloda ir anglu valoda, visas nakosas pec pasu izvzles un kas attiecas uz minoritatem, ciganiem, zidiem, krieviem, ukrainiem.......sis valodas Var apgut vai nu sesdienas skolas vai skola papildinot so minoritasu valodu apmacibas stundas. Reforma ir jaralize lidz Latvijas valsts 100 gadei, likvidejot visas divvalodibu skolas, kas ir ieksejais drauds Latvijas valsts drosibai, vislielakais drauds.
a13
a
Kitij, jau tagad latviešu jauniešiem, kuriem nav izkārtotas siltas vietiņas valsts pārvaldē, ir lielas grūtības darbu sameklēt tikai ar latviešu un angļu ( ha, tūlīt vairs nebūs pat ES valoda!) zināšanām....
  • 1
  • 3
skolmeistars
s
nekas nav jānodrošina ,bet valsts finansējamu tikai mācību iestādēm valsts valodā un bērnu dārziem
  • 14
  • 0
Valdis
V
Es arī neatceros pārāk daudz inniciatīvu no nacionāļu puses, pēdējo 26 gadu laikā, kas mazinātu latviešu tautas izbraukša uz ārzemēm, latviešu tautas izmiršanu un, palikušo Latvijā, vidējā vecuma samazināšanos. Tikai un vienīgi tukšas runas un popūlistiski kašķi ! Man nav pat aizdomas, bet jau nobriedusi pārliecība, ka nacionāļi, tāpat kā Saskaņa ir noslēguši slepenu līgumu ar Putina kliķi. Tikai šie paspējuši to izdarīt pirms Saskaņas. Labs Putina slepeno dienestu gājiens - Trojas zirgs ar Dzintaru priekšgalā, Latvijas valdošajā elitē.
tu ŪŪ
t
Vien Dievs zin, KURŠ vērtīgs, un KURŠ nevērtīgs. Ja jau krieviem tik daudzu gadu laikā neizdevās latviešus iznīcināt, ir jāsecina, ka arī vāciešiem tas diez vai izdotos. Ja arī Hitlers būtu uzvarējis, un būtu vēl dzīvs. Īpaši jau ņemot vērā, ka Vācijas politika pret latviešiem nekad nav bijusi tik SLEPKAVNIECISKA kā krievu. Bez tam, Vācijai NAV Sibīrijas.
  • 9
  • 0
U.U.
U
16.martam jābūt latviešu naida melnajai dienai pret vācu fašistiem. Latviešu kalendārā ir obligāti jābūt melnai dienai tautas naida apliecinājumam pret vācu fašistiem. Iemesls ir konkrēts un loģiski neapstrīdams – vācu fašisti plānoja pēc uzvaras II Pasaules karā iznīcināt latviešu tautu kā nevērtīgu tautu! Absurda ir latviešu tautas vienas daļas jūsmīgā attieksme pret vācu fašistiem. Tā vietā, lai vienoti apliecinātu naidu pret vācu fašistu plānu iznīcināt latviešus kā nevērtīgu tautu, tautas viena daļa neņem vērā drausmīgo vēsturisko patiesību. Tās liecina, ka vācu fašistiem bija taisnība – latvieši ir nevērtīga tauta! Cits izskaidrojums nevar būt, ja latvieši ar ziediem un dziesmām 16.martā sveic savas slepkavas – latviešu holokausta plānotājus! Turklāt latvieši nevis nosoda vācu fašistus, bet rusofobiski nosoda savus glābējus! Kamēr latviešu sabiedrībā turpinās 16.marta ārprāts, cilvēcei ir tiesības latviešus uzskatīt par nevērtīgu tautu.
  • 2
  • 15
zvirbulēns
z
Piemēram, ASV ir likums, kas aizliedz vest sarunas ar citu valstu valdību un prezidentu pārstāvjiem cilvēkiem, kuri nepārstāv ASV valdību, oficiālās parlamenta amatpersonas...kur ir VL/TB/LNNK likumprojekts (pārtulkots ASV likums), kas liegtu tādam Ušakovam braukt uz Maskavu un runāt tur ar Pūķinu? Vēlreiz saku, šitie nacionālisti ir kaut kādi apdalītie, viņi neko nespēj, neko nevar, neko nedara!
zvirbulēns
z
Neatceros gadījumu, kad nacionālisti būtu izstrādājuši un iesniegusi kādu likumprojektu Saeimā, nereti sajūta, ka tā ir kremļa vadīta partija.
Spīdola
S
Paldies, Zacharān!
  • 2
  • 2
Zaharans
Z
tā jau ar ir
  • 6
  • 6
Spīdola
S
Ja tik švaki ar atmiņu, jāēd biezpiens. Vai jāaiziet pārbaudīties uz Alcheimeru.
  • 7
  • 5
Spīdola
S
Ušakova dienas Rīgas domē ir skaitītas. Pēc vēlēšanām varēs sēdēt opozīcijā, jo latviskās partijas šoreiz ņems virsroku. Ceru, ka mērs nāks no Nacionālās apvienības, jo tā ir vienīgā partija, kas reāli kaut ko grib un var mainīt.
a13
a
Nez līdz cik Jaicebļeska prot skaitīt? Bez tam "skaitītās dienas" ir nelatvisks tulkojums no Ušakova dzimtās valodas....
  • 1
  • 1
Nu jā!
N
Gribēt jau varbūt arī (kāds) grib, bet tikai vārdos un ne darbos. Kas tad pa visu šo laiku ir IZDARĪTS, izņemot Ciklopa, Gaiža un Resnača kņadas, jukas un ļembastus?
  • 6
  • 4
Saprāts
S
Beidzot tas Ušakovs jādabū prom no domes!
Nesaprāts.
N
ES to izdarīšu!
  • 2
  • 2
Fiksais
F
Man vairāk uztrauc NA radītais bardaks un beztiesiskums valsts Tieslietu sistēmā, kurš pārsnied jelkāda veselā saprāta robežas!
to UU
t
tev atbilde 13:13
  • 0
  • 1
U.U.
U
16.martam faktiski vajadzētu būt latviešu nacionālā naida melnajai dienai pret vācu fašistiem. Latviešu kalendārā ir obligāti jābūt melnai dienai, kas ir veltīta tautas naida apliecinājumam pret vācu fašistiem. Iemesls tādas dienas nepieciešamībai ir konkrēts un loģiski neapstrīdams – vācu fašisti plānoja pēc uzvaras II Pasaules karā iznīcināt latviešu tautu kā nevērtīgu tautu! Absurda ir latviešu tautas vienas daļas jūsmīgā attieksme pret vācu fašistiem. Tā vietā, lai vienoti apliecinātu nacionālo naidu pret vācu fašistu plānu iznīcināt latviešus kā nevērtīgu tautu, tautas viena daļa neņem vērā drausmīgo vēsturisko patiesību. Tās liecina par to, ka vācu fašistiem bija taisnība – latvieši ir nevērtīga tauta! Cits izskaidrojums nevar būt, ja latvieši ar ziediem un dziesmām 16.martā sveic savas slepkavas – latviešu holokausta plānotājus! Turklāt latvieši nevis nosoda vācu fašistus, bet rusofobiski nosoda savus glābējus! Kamēr latviešu sabiedrībā turpinās 16.marta ārprāts, cilvēcei ir tie
  • 3
  • 14

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas