Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints
Ķirsim nebija atbildes, kas notiks, ja partija paliks opozīcijā

Vēlēšanu kampaņas maratons Rīgā atklāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vienotība uzcēla īpašuma nodokli
V
Dombrovska (Jaunais laiks) valdība četrkāršoja zemes nodokļa likmi (no 0,4% uz 1,5%) un Vienotības vadītās valdības pēc tam neļāva zemes nodokļa likmi samazināt. Tādā veidā Vienotība ir pakļāvusi Rīgas iedzīvotājus Ušakova patvaļai
NLO
N
Neizdevies Šlesera klons.
>>MM
&
Tu beidzot liec pensionārus mierā Vini tavu naudu netēre, bet tu vinu naudu gan. Ja esi Vienotibas parstāvis, tad ta ari pasaki.
MM
M
Es strādāju, maksāju nodokļus, pensis nestrādā, saņem pensiju. Tagad pensis tērē manu naudu. Pareizi? Neko nepārstāvu, besī, ka naudu bezjēgā šķiež. Līdzīgi kā, aizejot pie jauna zobārsta, seko piedāvājums nomainīt esošās plombas pret jaunām, lai gan ar vecajām viss OK. Ja jāmaina esošā sistēma, normāli, saprotami jāpamato kāpēc, jo kaut ko jaunu ieviest vienmēr būs papildizmaksas. Līdz ar to rodas aizdomas, ka ir savtīgas intereses.
  • 2
  • 1
Sarmit Ansovna Eļertovka
S
Vēl nedaudz un Vienotības demagogi-populisti sāks solīt katram vecim pa bābai, katrai bābai pa vecim un ka nākamā dienā Latvijas zaldāti mazgās zābakus Indijas okeānā. Kas traucēja kaut vienu no saviem solījumieem realizēt, kad vairāk kā 6 SEŠUS!!!!!! gadus bijāt pie varas?
Es
E
Palasot šī "zatlerista" solījumus, Šlesera kungs varētu sākt satraukties, ka viņam kāds atņem lielākā solītāja titulu.
MM
M
Samazināt sab-transa cenu, atsakoties no E-talonu sistēmas? Un ko liks vietā? Atkal kaut ko par miljoniem ieviesīs? Varbūt nevajag atteikties no etalona, bet no kopīgā uzņēmuma pārvaldībā, kas dividendēs saņem miljonus (plānots ap 7mlj. laikam)? Vai tomēr daļēji likt maksāt penšiem? Un normāli paskaidrot sabiedrībai - etalons ir neizdevīgs, jo...... Vietā būs super-puper sistēma, kam ieviešana izmaksās tik, uzturēšana tik un atšķirība no etalona ir tik. Un nez vai ar 3 bērnudārziem reāli samazinās rindas Rīgā. Tādu smuku infografiku varēja uztaisīt, piem., rindā ir 5000, ar 3 berndārziem paņemsim 500 bērnus, 4500 rindā paliks. Nu ā lai ir smuki un korekti.
Rižskijs
R
Ja latvietes (kundzītes, saimniecītes, mammītes utt.) nobalsos par - ir iespēja Rīgai iecelt jaunu galvu (mēru).
Anna
A
Rīga uz Viļņa. Beidzot. Man patīk :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas