Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Velšs: 24 stundu policistu dežūras nav likumīgas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
juriste
j
Palasiet Darba likumu! Tur ir summētais darba laiks, kurš tad arī attiecas uz policijas darbu.
jiu
j
vinai nav jaatkapjas
Andris
A
Visi vecie policijas buki zin, ka policijai karstākais darba laiks ir no plkst 17 līdz plkst 23. Tajā laikā mainīt maiņu ir tupums! Reformatori, blin!
parasts ekonomists
p
Savāda tā reforma, VID atteicās no reģionalajām iestādēm pamatojoties uz iekšējo haosu un lielajām izmaksā, VUGD un policija ieviesa tās šausma un vēl ar to lielās... nu vajag viņai atkāpties ja haosa un izmaksu palielināšanunu sauc par vienu no saviem labajiem darbiem.
jkhfgvk
j
Pilsoņiem jāņem vērā, ka laikā no 21:00 līdz 22:00 labāk uz policiju nezvanīt, jo policisti būs aizņemti ar maiņas pieņemšanu un nodošanu. Tie, kuri būs izsaukumā, pulkst 20:30 visu pametīs un skries uz iecirkni nodot ieroci un lietas. Esiet lūdzu saprotoši. Nekas traks, pēc pulkst 22 ieradīsies nākamā maiņa un turpinās vietas apskati. Nu varbūt nedaudz agrāk.
kobra
k
DARBA GRAFIKAM JĀBŪT > 24 STUNDU !!! SAKU NO PIEREDZES ! AR 12 STUNDU GRAFIKU CILVĒKI TIEK FIZISKI SAGRAUTI ! JA VELŠS TO NESAPROT TAD VIŅAM BŪS LIELAS PROBLĒMAS .................
Jau bijušais
J
Kā ar dežūru pieņemšanu un nodošanu divas reizes diennaktī,kā ar izolatoru.kā ar ieroču saņemšanu un nodošanu,kur palikt cilvēkiem kas brauc uz dežūrām no citurienes,kā ar izbraukumiem uz notikumu vietām īsi pirms dežūru maiņām u.tt.... Sistēma tiek turpināta graut.Viss tiek darīts lai kaut kam noziņotu par kartejam reorganizacijām tapat kā ar idiotiskajiem reģioniem.Vienkarši murgs.
WWW
W
Tā gan nav. Viss sākas ar meliem un sev garīgi tuvu pesonu virzīšanu uz augšu. Tie, pretī nerunājošie, bez praktiska darba pieredzes gremdē Mūrnieci. Tā ir visās darbavietās, ne tikai policijā. Internets pieejams un meliem sanāk īsas kājas. Ja manī skatās naidpilna būtne un "lej čugunu", tad tam nav nozīmes sieviete vai vīrietis. Vēlu Jums attapties un vairāk uzticēties profesionāļiem
Kaktuss
K
Visa tā nelaime sakarā ar Mūrnieci, galvenokārt, ir tā,ka viņa nav vīrietis.Ja sieviete komandē parādi,tas grauj vīrieša pšapziņu,cita iemesla jau nav.Lai Lindai veicas savaldīt ne tikai ģenerāļu,bet izmēst no policijas atsevišķus subjektus ,kas grauj policijas prestižu.
WWW
W
Jūsu teksti norāda par stagnātu Vienotības gaumē. Ja Mūrnieces uzvedību vakar var nosaukt par savaldīgu, tad būtu nteresanti, kāda tad izskatītos nesavaldība, rupjība, nesmalkjūtība, kas mijas ar meliem. Pie kam meli, kurus izraisa pilnīga faktu nezināšana.
alveja
a
Viņa pie tā lapseņu pūžņa turas jau divus gadus, bet smirdoņa paliek arvien lielāka. savaldība.... he he
Kaktuss
K
HENRIETEI un citiem Mūrnieces oponentiem - domburšovā nav iespējams atrisināt visas ar policiju samilzušās problēmas,jo šis raidījums nekad neko neatrisina - šovs paliek tikai šovs... To ,ka atseviški satracināti skatītāji uzbrūk Mūrniecei tikai apliecina to,ka viņa ir pieķerrusies īstam lapseņu puznim,ko nevarēja atrisināt neviens iepriekšējais iekšlietu mministrs.Priecē viņas savaldība un ticu,ka viņa atrisinās daļu no iepriekšējā režīma atstātā mantojuma.
Zābaks
Z
Kā var noformēt darba tabelē 12 h. Policistam stājoties maiņā jārakstās par ieroča saņemšanu. Sastādot protokolu, aizturot kādu tiek fiksēts amatpersonas uzvārds, kas to dara. Tad jau polcijā ir liels bardaks un Administratīvā pārvalde, kurai jāveic pārbaudes par darba tabeļu pildīšanu, atvaļinājumiem neko nav darījusi. Un tagad tās bijušais šefs ieviesīs tādu pat kārtību visā valsts policijā?
redze
r
Vai 12 stundu maiņā miegs ir mazāk salds, īpaši otrajā?
Henriete
H
Kurš tavā izpratnē būtu tas praša? Mūrniece un Velšs? Nu to viņi vakar spoži pierādīja, cik daudz viņiem ir "gudru ideju' par reformām policijā. Vienīgais, ko viņi abi (Mūrniece un velšs) labi pieprata bija apsaukāt un norāt savus padotos un no amata aizgājušos. piekrītu Harijam - tāda agresivitāte un nekaunība seb nebija redzēta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas