Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Ventspilī dibināta jauna partija Laiks pārmaiņām

Ventspilī ceturtdien nodibināta jauna reģionālā politiskā partija Laiks pārmaiņām, kuras dibināšanas iniciatore ir Inga Antāne ar domubiedriem, vēsta partijas pārstāve Inese Ozoliņa.

Partijas mērķi ir veidot Latviju kā pašpietiekamu valsti, kura ar savu cilvēku darbu, sasniegumiem zinātnes, tehnoloģiju un finanšu jomā, izdevīgo ģeopolitisko novietojumu Baltijas jūras krastā, spēj pati sevi uzturēt, veicināt atvērtas valsts un pašvaldību pārvaldes sistēmas attīstību, kura ir pakārtota iedzīvotāju interesēm un vajadzībām. Veicināt Latvijas ģeogrāfiskā stāvokļa izmantošanu Latvijas un Ventspils ekonomiskajā izaugsmē. Padarīt Latviju par zaļu valsti – ar tīru vidi, svaigu gaisu, bagātīgiem mežiem un dzidriem ūdeņiem. Attīstīt Latviju kā valsti, kura nav atkarīga ne no citu valstu banku diktāta finanšu sfērā, ne lielvaru labvēlības enerģētikas un jebkurā citā jomā.

Šobrīd partija Laiks pārmaiņām tiek veidota kā reģionāla partija. Jau jaunās partijas dibināšanas kongresā tās manifestam un mērķiem par Latvijas nākotni pievienojās dibinātāji no citiem reģioniem – no Daugavpils, Saldus, Talsiem, Kuldīgas, Rīgas, Liepājas un citām pilsētām un novadiem.

Partijas valdē darbosies Linards Gulbis, Ingrīda Gradkovska, Alīna Rugine un Inese Caunīte, savukārt valdes priekšsēdētāja būs Inga Antāne.

Partija Laiks pārmaiņām izveidota Ventspilī, bet tās dibinātāji prognozē, ka pavisam drīz partijai būs nodaļas daudzās Latvijas pilsētās Kurzemē, Vidzemē, Zemgalē un Latgalē.

Partijas dibināšanas kongresā piedalījās vairāk nekā 350 cilvēku.

Top komentāri

Šitā Antāne jau vienu partiju
Š
dibināja. Un bija Rīgas mēra amata kandidāte. Tagad pārcēlusies uz Ventspili. Kur būs nākamā pieturvieta?
zvirbulēns
z
Programma kā Pūķinam, tikai Latvijai nav dabas resursu, kas ļautu pat domāt par pašpietiekamību. Utopisti!
Raimonds
R
Latvijas fenomens - jaunas partijas dibina veci politiķi, kuri jau pietiekami partijās pabijuši, lai realizētu savus mērķus.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas