Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Ventspils karā trešā fronte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
galvas dakteris
g
Un kas te būtu ko skaust? Vērotājam no Saturna varbūt skauž, ka viņš nav nolikts pozā pie sienas, bet normālam cilvēkam ir bēdīgi, ka viņa valstī jautājumu par uzņēmuma valdi (ko civilizētās valstīs risina balsojot) kārto uniformēti vīri ar ieročiem.
Populists
P
Ļoti pareizi ! Vajag visas Latvijas lietas un uzņēmumus uzticēt ārzemniekiem ...... Mums šajā lietā ir ļoti liela pieredze: poļu kungi, zviedru kungi, vācu kungi, krievu kungi ....eiropas, amerikas kungi, un vajag tak arī kādu Šveices kungu, kurš rūpējās par Latviju ! Vēl šodien esam pateicību parādā ārzemju Banka Baltija likvidātoriem ! ! ! Jā, Maizītis tagad varēs katru dienu pārēsties ....ieguldīts liels darbs Latvijas iztukšošanā ! ! !
anonīmais šakālis
a
Zagšana kustas un attīstas. Zagt negribu!
No Saturna vērotājs
N
Vai tik Tu neesi mūžīgi neapmierinātais mikrorajona proletārietis, kurš pats neko negrib darīt un skauž visu, kas kustas un attīstās?!
909
9
Pirmās rindkopas priekšpēdējais teikums gan būtu jākoriģē: "Visdrīzāk, ka JĀ"
Politpesimists
P
Parastajam Latvijas pilsonim te nav ko ne uztraukties, ne pārdzīvot par iespējamajiem upuriem. Šie valsts izzadzēji zina, uz ko iet. Notiks parastā lietās iesaistīto sanitārā "atšaušana". Darbojas sava veida sociālais Darvina likums. Ko, jūs gribat, lai nabadzīgās Latvijas multimiljonāriem vēl nebūtu par ko uztraukties? Par sagrābto bagātību lai vismaz slikti guļ un atrodas pastāvīgās šausmās par savu dzīvību. Dieviņš parūpēsies par to, ka pat visveiksmīgākajiem mūžs nebūs ilgs. Tādiem priekšlaicīgi parādās dažādas slimības. Arī sagrābtās bagātības ilgāk par viņu bērniem nesaglabāsies. Secinājums: šie superbagātie nav laimīgāki par trūcīgajiem. Nepārdzīvosim par viņu konfliktiem un neapskaudīsim viņus!
Jānis
J
Ģenerālprokurors J.Maizītis - vai nav laiks pašam sēsties uz apsūdzētā sola?
e
e
Nu ko piebilsts, legāls mafijas karš Latvijā.Un ja deputāti pieņems imigrācijas likumu par labu šādiem saucamajiem ''biznesmeņiem'', tad šis karš ieņems lielākus apmērus.
J.Biotops
J
Uzmetēju pašapkalpošanās. Deviņdesmito pirmajā pusē tā viens otru apkalpoja bratani no brigādēm, rezultātā iznīka visi, kas nepaspēja pārkvalificēties. Ja likums praktiski bezspēcīgs, tad savējie nokāros rezultatīvāk.
Ventspils Muļļa
V
skaidrs , ka Lembe te galvenais šakalis , ... taadi miljoni čalim gar degunu aiziet , protams savus procentus ta gribeejaas , kaa nekaa bez šaa Ventspils ķeizara,bez paraksta tiesiibaam , liidzdaliibas, šis bizness šo kungu riiciibaa nebuutu nonaacis , visus Ventspils uzņeemumus kontroleja un privatizeeja šis kungs , bez privatizaacijas kantora , kura tai laikaa veel nebija , premjers tikpat augumaa liels bija Gailis kurš garajaa aadas meetelii tai laikaa bija biežs viesis Ventspilii, patreizeejais Mildas iipašnieks ar nekustamajiem iipašumiem apraavies
sid
s
Nevajadzes pat nevienam cietuma sedet. Pashi banditi viens otru nozmiegs.
x
x
maiziitis shajaa lietaa ir apkaunojies peec pilnas programmas. vareetu pat pasmieties, ja cilveeki neietu bojaa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL

Ventspils karā trešā fronte

Kontrole Ventbunkerā dod tālāku ietekmi

Atlikušais resurss - mēra amats un LK

Kas ir Lemberga oponenti?

Versijas par Kodola nāvi

Kāpēc iesaistījās policija?

PILNU ŽURNĀLISTES RAKSTU MEKLĒJIET PORTĀLA SADAĻĀ ŠODIEN LAIKRAKSTĀ VAI AVĪZĒ DIENA

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas