Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Ventspils policijas priekšnieks noraida Mūrnieces pārmetumus par ielaušanos Ventbunkerā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Līga
L
Kas ir kaut kāda bāba Linda Mūrniece salīdzinot ar Ventspils plicijas šefu!
eksis
e
aivaram nopietni šī lieta jāpārrunā ar saviem juristiem. Proti, ja tie divi locekļi aiz sētas būtu vispirms gājuši iekšā un dabūjuši pa purnu, tad policijai būtu iemesls visus apsargus neitralizēt un aizvākt. Tagad brašajiem policistiem būs jāsametās, lai samaksātu apsargiem par ciešanām, varbūt kādam arī uzkārs pantiņu.
alma
a
kāpēc neticat Vilemsonam, ka viņš neko nav zinājis? No preses info saprotu, ka to visu pastrādāja Liepājas policija, neinformējot vietējos. Tas arī loģiski, jo ēka bija ( kā prese raksta) Stepanova cilvēki-tātad , ja spriež pēc publikācijām, Vilemsonam nebija vajadzības organizēt iebrukuma Stepanova kantorī. Es arī uzskata, ka tas ir ārprāts- bez jebkāda likumīga pamata poličiem šādi izrīkoties Jāgaida pārbaudes beigas
cmc
c
Raksts uzrakstīts ar diezgan tendenciozu pieskaņu, kur policija "īstenoja ielaušanos vai iebrukumu" sabiedrībā rodot iespaidu, ka esam labākā gadījumā Čečenijā. TVNETā ir korektāk uzrakstīts, ka tās divas privātpersonas aiz žoga tomēr bija šīs reģistrētās iestādes valdes locekļi kopā ar tiesu izpildītāju, kurus kaut kādi bruņoti veči maskās jau iepriekš nelaida iekšā savā īpašumā, līdz ar ko šie meklējuši palīdzību policijā. Tajā rakstā arī redzam, ka arī poliči šos bruņotos brīvdomātājus nolikuši ar ģīmi sniegā tikai pēc 1/2 stundu ilgas pierunāšanas, lai gan viņi likumīgi var pārbaudīt jebkuru UR reģistrēto uzņējdarbības vietu. Dienas rakstā jau redzam pie horizonta vēlamo iznākumu, jo jau tiek meklētas "raganas" ko "dedzināt jau sagatavotajā sārtā", ar domu, ka Kurzemē poliči palikuši bez pieskatīšanas un sāk iebrukt naudīgās iestādēs...
matrix
m
Te sankcija nav vajadzīga, jo policija darbojās pēc ventbunkera likumisko īpašnieku lūguma, atbrīvot ēku no nelikumīgiem apsargiem. Apmēram tas pats, ja jūsu dzīvoklī iemitinātos bomzis un jūs izsauktu policiju, lai viņu izmet ārā. Ministres satraukums un rosīšanās ir saprotama, jo tika aizskartas iespējamā partijas sponsora intereses. Par gadijumiem, kad policija trenkā partiju sponsorus, policistiem būtu jāprasa ministru atļauja, citādi bezpriģels kautkāds sanāk!
Tā viņiem vajag
T
Stulbi un pazemojoši jau ir tā tupēt uz ceļiem pārspēka māktiem. Sevišķi tiem, kas ir pieraduši paši ar pārspēku pazemot un piekaut citus cilvēkus.
Sals
S
Tātad Aivars kontrolē visus Kurzemes hercogisti ;)
durnis
d
STULBONI , tu pat neproti rakstu izlasīt un jau kaut ko murgo... par daudz ierāvi uz maizes tēvu rēkiņa ???
viedoklis
v
Nožēlojami, ka kaut kādi vilemsoni pakļaujas smagos noziegumos tiesātajai personai nevis ministrei. Kā banānu valstīs..
Elementari.
E
neieņemot ne viena, ne otra pusi, jāsaprot, ka spēka struktūras var strādāt iemantojot pat cietušo cieņu, bet var strādāt arī ar zemiskām metodēm. Vērojot foto, video- kadrus, jāsecina ka šoreiz prevalēja milicijas, čekas, NKVD metodes, cilvēkus pazemojot, viņiem draudot, viņus iebiedējot . Un visu to organizēja un vadīja Jūsu Vilemsons.
Bugors
B
Jā jā Lindiņa Bauskas tilts to fiksi noreaģēja te plūdi - pļurkt te bliež - pļurkt te Baiba atpakaļ infekcijās - urā un pļurkt ! :))
un
u
Ka mani shkirtais virs nelaizh mana ipashuma, es izsaucu policiju, bet apsardze lai uzrada darba ligumu.
ome
o
es arī gaidīšu ministres skaidrojumu, kad pabeigs pārbaudi. Ja viss pasākums organizēts Liepājā , par ko tad Vilemsonam būtu jāatbild? Es ieteiktu iespējamā soda( tikai diezin, par ko) gadījumā nemest plinti krūmos un cīnīties! Pašam droši vien ģimene jāuztur, bet tādi ministri nāk un iet, tāpēc arī nedomā , cik sāpīgi skar nepelnīti pārmetumi citiem!
es
e
a vat ta tur tais ventiš apsardzes kantoros nav visi lielie generāli salīduš? tapec jau var poličus sūtīt bietēs:D :D :D
mazjuksis
m
DIDZĪTI,tev ir -----------------------

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas