Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Vienotība aicina Bērziņu nekavējoties virzīt likumprojektu, kas paredz atklāt ofšoru patiesos īpašniekus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Ko tagad iesaks biedrs Berjozkins?! Bus janodod savi saimnieki ,ja nepiekritis,tad jaatkapjas no sava postena,un par noziedzinieku slepsanu jagatavojas atpusties Centralcietuma.
cony to ekharts
c
Bērziņa kungs vēl mēnesi intensīvi strādās Saeimā,kā Deputāts un viņš ir komisijas līderis,kurā atrodas šis likumprojekts un kuram nekavējoši jādod zaļā gaisma uz debatēm un pieņemšanu ar balsojumu.Deputāta balsojums ir viņu prece,pakalpojums,ražojums labai Latvijai un mums jāzin,kā balso Deputāts,aizklāti balsojumi priekš Latvijas ir slikta prakse un mēs nevaram pareizi vērtēt Deputātu darba kvalitāti.
tauta
t
Pareizi Vienotiba! Un ja Berzins ir pret, tad sakiet skaidra valodaa eteraaa visai Latvijai, ka nakamais prezidents slepj ofsorniekus! Tautai jasaka patiesiba nevis jaiet uz sliktiem kompromisiem!
ekharts
e
Kā Bērziņš var virzīt likumprojektu,ja viņa pilnvaras sākas 8.jūlijā?Tas jādara Zatleram,bet viņš tikai var zvirbuļus šaut ar lielgabalu,nevis darīt ko paliekošu..
Jukums
J
Šajā gadījumā runa ir par Bērziņu nevis kā (iespējamo - ceru, ka vēl kas atgadīsies un balsošanas rezultātus atzīs par nelikumīgiem) prezidentu, bet gan par viņu kā vēl joprojam deputātu un attiecīgās komisijas vadītāju. Faktiski viņš apzināti kavē šo likumprojektu lai mēģinātu izpestīt sava grupējuma biedrus un ne tikai viņus vien, bet jebkurus netīru darījumu veicējus, kuri savus galus ir noslēpuši ārzonās. Padomājiet - ja jau tagad Bērziņš rīkojas kā bremze, tad kādus podus no viņa var sagaidīt prezidenta amatā!?
  • 6
  • 0
Jukums
J
Uzskatu, ka šajā jautājumā Vienotība ir jāatbalsta visiem spēkiem. Ja savādāk nevar, lai pulcina ļaudis uz demonstrāciju un mēs atsauksimies!
nāra
n
Nemaz nav naivā! Pašā reizē! Lai tak izpaužas (valstsvīrs Bērziņš) valsts un tautas labā...
Sīmanis
S
Naivā Vienotība!
zebra
z
Nu ir īstais laiks un īstā vieta parādīt, ko nozīmē viņa vārdi: oligarhu pavadā neiešu, jo līdz šim IR gājis...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas